11891949761344119704.png
  • gyorgy74
    Mivel, hogy újra lett álmodva a rendszerem ezért egy szakértőhöz fordultam és azt hiszem analóg téren kicsit ott van a srác.
    Volt pár referencia felvétel amit elküldtem, és az újragondolt én felvételemet hasonlításra. Válaszban ezt kaptam tőle:
    Hello,

megnéztem a hangmintákat. Hat ugy tudnam jellemezni a haverod es a Te felveteled, mint ahogy nalam otthon a CD es az LP szol . A CD-t a haverod mintaja jellemzne - egy jellegtelen, lapos, visszafogott valami, korlatok kozott -, az LP pedig a Tied - dinamikus, verbo, mindent megmutato es zenei. Magyaran semmi gond sincs a Tieddel. Sokaknak szokatlannak tunik, mert jo LP hangot nem hallottak meg sokan. Egy jo LP hang szaszor jobb. dinamikusabb, mint a CD. Sajnos hozzam pl. meg mindig nem tudtalk olyan CD-t hozni ami megszoritja az analogot.
    A Te LP front ended, mind a hangszedo, a lemezjatszo, a phono elegge magasra teszi a lecet. Te azt tudod bedigizni ami azon a lemezen van. A tied alatt rengeteg olyan apro dolog hallatszik ami az ovenel ott sincs.
    Ezzel be is fejeztem nem vitatkozom senkivel. Úgyis mindenki a saját lovát dicséri.