Avagy a svájci Zepter féle Bioptron cuccok... kinek mi a tapasztalata?
  • Breki33
    #141
    Egyébként az itt okoskodoknak ajánlanám:

    Sensolite polarizáltfény-terápiás ágy



    Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság teljes kizárásával folyt Magyarországon az elmúlt években egy olyan világraszóló kutatás, amely forradalmasíthatja az orvostudomány lehetőségeit számos területen. Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, orvostechnikai eszköz, melynek segítségével az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.


    A kezelés korszakalkotó eredményeit megalapozó klinikai vizsgálatokban kiemelkedő szaktekintélyű magyar orvosok vettek és vesznek részt. Az eljárást lehetővé tevő berendezés, a Sensolite világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, amelyben 1000 darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről. Miután a polarizáltfény-kezelés serkenti a természetes védekező mechanizmusokat, ajánlható a rendszeres használat a betegséget megelőző, vagy a gyógyulást gyorsító céllal is. Alkalmazása mindazoknak különösen ajánlott, akik tenni szeretnének valamit egészségük megőrzése, szervezetük erősítése, sejtjeik fiatalon tartása vagy – betegség esetén – gyógyulásuk felgyorsítása érdekében. A kezelés nem kötött korhatárhoz – akár kisgyermek kortól is alkalmazható –, veszélytelen és mellékhatások nélküli.

    Dr. Knoll Zsolt, a klinikai vizsgálatokban részt vett orthopéd sebész szakorvos a Sensolite alkalmazással kapcsolatban elmondta: „Fenyő Márta megkeresésére változatos kórismékkel számos beteget küldtem a Sensolite polarizáltfény-terápiás ágy tesztelése céljából. A betegek szóbeli és írásos beszámolója, valamint saját vizsgálataim alapján elmondható, hogy a korai tapasztalatok a Sensolite készülékkel jók csonttörés röntgennel igazolt átépülésében (felére csökkent rehabilitáció), rheumatoid artritisz fellángoló fázisában a klinikai tünetek és a fájdalom csökkentésében, vírusos fertőzés lefutásának időbeli meggyorsításában, pszoriázis fellángoló fázisának csillapításában, klinikailag igazolt, elhúzódó lábszárfekély gyors behegesítésében (negyedre csökkentett időtartam), ínhüvely gyulladás gyógyulási időtartamának felére csökkentésében.”

    A Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer kifejlesztőinek felajánlása alapján, a több mint 15 millió forint értékű, egész testet kezelni képes készülékhez ingyen jutott hozzá a Budai Gyermekkórház.

    Új, a nyilvánosságnak pár hete bemutatott, magyar fejlesztésű orvostechnikai eszközt kapott a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Észak-budai Egyesített Kórházai Bolyai utcai Gyermekszakrendelője az Aprónép Alapítványon keresztül. A szakrendelő, a Sensolite polarizáltfény-terápiás rendszer kifejlesztőinek felajánlása alapján, ingyen jut a több mint 15 millió forint értékű, egész testet kezelni képes készülékhez. Az eljárás lényege, hogy a vér polarizált fény általi kezelésével egyedülálló módon képes az emberi sejtműködést regenerálni. A kezelések segítségével számos, akár súlyos betegség gyógyulását lehet elősegíteni, vagy felgyorsítani mellékhatások nélkül.

    Az új orvostechnikai eszközt, a Sensolite polarizáltfény-terápiás ágyat Horváth Csaba főpolgármester-helyettes, Dr. Pintérné dr. Gönczi Ágnes az egyesített kórház főigazgatója és Dr. Madarasi Anna gyermekgyógyász főorvos, az Aprónép Alapítvány kuratóriumának elnöke a napokban vette át a készülék feltalálójától, Fenyő Mártától és fejlesztőjétől, Klein Pétertől.
    Az új eszköz számos betegség gyógyítása során használható: a kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozza a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét, ezáltal számos betegség gyógyulását segíti és gyorsítja. A Sensolite alkalmazási területe az általános egészségügyi problémáktól kezdve az egészen súlyos betegségekig terjed. Használható többek között sebek gyors begyógyítására, bőrproblémák kezelésére, égési sérülések gyógyítására, de hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére is.


    Klein Péter, a Sensolite fejlesztője és Fenyő Márta feltaláló a berendezés ünnepélyes átadásakor hangsúlyozta: „Fontosnak tartjuk, hogy a betegek, közülük pedig elsősorban a gyerekek minél hamarabb meggyógyuljanak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a Sensolite világbemutatója után az egyik első készüléket a Bolyai utcai Gyermekszakrendelő számára ajánljuk fel, bízva abban, hogy minél több gyermek gyógyulásában segít majd a polarizáltfény-terápia.“

    Dr. Madarasi Anna gyermekgyógyász főorvos a készülék átvételekor elmondta: „Szakrendelőnk már korábban, a klinikai tesztek során is használta a készüléket. Rendkívül pozitív tapasztalataink vannak az eszközzel, ezért nagyon örülünk, hogy most már állandó jelleggel használhatják a hozzánk kezelésre járó beteg gyerekek. Bízom benne, hogy a berendezés használata során az eddigieknél is több betegség kezelésével kapcsolatban derül ki, hogy a teljes testet kezelő polarizált-fény képes a betegség gyógyítására, vagy a többi gyógykezelés pozitív hatásainak a felerősítésére.“