• lac coo
    Akkor mint begyöpösödött szimulátoros a véleményem:

JÓÓÓÓ lett!

Régóta vadászok valami könnyű árkád autós játékra, Shift-et próbáltam, katasztrófa az input, nem lehet egyenesen menni vele...
    F1 2010 -et próbáltam az már túl gagyi volt nekem, sínautó. Nem várom, hogy szimulátor legyen de valamit azért csináljon az az autó, ne csak mintha gyufásdobozokat lökdösnék két billentyűvel :))

F1 2011-ben derekasan javítottak a fizikán, végre megforog az autó, stb. Persze messze nem olyan mint a kedvencem a Ferrari Virtual Academy , de ez nem is baj, sose akart olyan lenni.

Lényeges jellemzőit az F1-es versenyzésnek meglepően jól megcsinálták : KERS, DRS, új gumik hidegek és csúsznak, dinamikus időjárás stb.

Grafika no comment, nem kell bemutatni első osztályú .AI elfogadható, ha csak nem állunk meg apálya közepén vagy nem megyünk csiga lassan nem igen fognak összetörni minket.

Hangok szintén szuperek, a McLaren visszaváltás hangja egyenesen hátborzongató :DDD

Voltak vele gondjaim, késett a kormány , lefagyott bejelentkezéskor, de ezeket elég jól megoldotta, hogy megvettem eredetiben .

És ami a lényeg a versenyzés élményét, különös tekintettel az F1 sajátos világára nagyon jól adja ! Lehet tekergetni a keveréket, izgulni, hogy elég lesz-e a benzin, gumik között markáns különbség van a rádióüzenetek szintén jók.

Izzig-vérig árkád játék , de a jobbik fajtából, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki ( még szimulátoros kollégáknak is ! :) ), amit vállalt azt 100%-ban hozza is, nagy ritkaság ez manapság !!!