Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
Az miért van, hogy az elején simán ott voltam az elsõ 15ben, aztán az év vége felé simán rám ver a mezõny 10-20mp-t? Easy-n játszom, karriert toro-rossoval.

mmovar
már tudod mióta készül? és mióta 12%? 😊 vicc az a csapat. mire elkészülnek a kutyának sem kell majd.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Sziasztok nem tud valaki a játékhoz magyarítást? Elõre is köszi!!!!
pointer4
Hát minek kérsz polírozást a boxban ? 😄
Nemsokára itt van...
adtak már ki patchet a játékhoz? kicsit idegesítõ amikor már 3.-jára kell újrakezdeni a futamot mert a többiek a boxba szabálytalanúl elõznek meg. arról ne is beszéljünk hogy vannak olyan piloták akik végig mögöttem voltak a versenyen lasabban is mentek és a végén a boxkiálásuk után valahogy elémkerültek 2-3 helyel

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

giornalista
köszi a tanácsokat!
"a 2 sikán" 2 rázó között így helyes,elírtam

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

a 2 sikán között még kel egy pici fék! az elsõ rázót nagyon vékonyan,a 2.-ra már félig ráfordulhatsz gázzal,ha megfékezted egy picit elõtte..
Így jó lesz a kigyorsítás a célegyenesre.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jacek
de nem errol volt szo😊

Lotussal 1.20.8xx mentem a kvalin😊

giornalista
de nem Virginnel 😊
Jacek
Virginnel?D

giornalista
megnéztem a jegyzeteimbõl, 1:27.464 volt a legjobb idõm P3-ban, de Q1-ben nem sikerült ezt megismételni.
jó vicc volt, 4. lett a futamon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
na legalabb realistikus😄 Csumakker sem tudna Q2-be kerulni vele az eletben😄

giornalista
kontroller 😊 eddig az utolsó elõtti füllel próbálkoztam egyébként.

Jacek: borzasztóan lassú vagyok rajta, nem a gyõzelemtõl állok messze, hanem a Q2-tõl, egyszerûen nem tudok jó 2-3. szektort futni. fõleg a 3., már az elsõ, balost sem tudom rendesen bevenni, a végén meg teljesen kikészít a sikán. vagy lassan megyek rajta, vagy megpördülök.
Hu de kevés Monzába ez a lotus,nem tudok 1.24 alá menni😞

Ha kormánnyal játszol
itt bogarássz
ha bill,akkor a gyári setup,dry a 2. azaz az utcsú fül..

Jacek
tedd tul magad rajta😊 menj vegig lesz ami lesz , bugos szerintem

giornalista
én most Barcelonával szenvedek nagyon. nyilván nem ezen múlik, de van valami jó tanácsotok beállításra? abszolút amatõr vagyok, Virginnel (1. szezon).
Jacek
42.3 tobbet most nincs kedvem menni😊

Jacek
42.7

Akkor még patch mincs?Már nagyon kiszertném próbálni a játékot,de mé mindig a piros X-es problémával kuzdok.Valamilyen megoldás rá?

azt hiszem,de lehet hogy 42-õ

Mondtam,hogy kormányos pálya,én nem tudtam 1.44 alá menni

Jacek
kar erte😊

Jacek
5 korben 1:43.9 de ezt lehet boven faragni

Ezt a gyönyörûséget zuztam le,ez aznap készült,a verseny derekán

ja oké...akkor megdõlt lazán Kimi rekordja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
megnezem spat😊

Jacek
uff, de legalabb itt vagy😊

Nem kell hogy elkeseríts,de én 1.45-nél is mentem jobbat,igaz nem lotussal

Hát akkor semmi gáz,egyrõl beszélünk..
Lotussal én sem körözök,Istanbulba lett volna rá mód,de nem kockáztattam az utcsó kõrben..
Én mindig visszaveszek a legutolsóban egy picit,bár ez nem igazán jó,mert kiesek a ritmusból.de 2002-ben a Kawasaki kupán,2.helyrõl 240-el zakóztam a pannonia-ringen,az utolsó kõrben😞((és csúnyán leamortizáltam a zz6xr ninjámat

amúgy 1:45 a körrekord még Kimi állította be asszem 2005-ben, na azt döntsétek meg😄

<#eljen>

nem rossz, viszont el kell keserítselek, nem régiben láttam 1:46-os idõt valakivel, szembesültem vele😊

Jacek
varjal mar😊 nalam is kikapnak rendesen mindig csak egy tapad ram, de az is ilyen 5.-6 masodpercre, a tobbi a joval messzebb😊vagy Alfonso vagy Webber, de korozni nem koroztem senkit😊

JA! megszállott vagyok tolom éjjel-nappal..

Ja és ezzel már wb is lettem😊

Idõmérõ 1.47.8xx,2 kört mentem,de a 3.szektorban szemerkélt az esõ..
Versenyen 1.48.3xx volt a legjobb,de folyamatosan 1.50 alatt mentem és
!JACEK! itt is nagyon kikaptak..
Alonso volt láthatáron belül

azt mondod, hogy totálisan a REar felé kell mozgatni a balanszot? hmm az érdekes nálam általában a legtöbb pályán 30-70% szokott lenni, ugyebár javítja a kanyarodást, dehogy ennyire😄 eskü kipróbálom majd

Nohab
Kicsit kísérletezgettem a beállításokkal, és találtam is valamit. 2-3 másodperccel lettem gyorsabb. Az egyensúlyt áttoltam teljesen jobbra és Interlagosban 1:10.1xx Abu dDabiban pedig 1:41.xxx-et mentem HRT-vel, billel, közepes kipörgésgátlóval. A motor standardba volt és kemény gumikkal mentem.
Az elsõvel megdöntöttem a pályacsúcsot, a másodikkal meg 1 mp-belül voltam. Máshol még nem próbáltam, de javítani fog nekem mindenhol az idõmön, az biztos.
ja tudom melyikrõl beszélsz, ez nekem is jobban bejött

<#eljen>

ennyi idõd volt tolni a játékot?😮

Bár a régi buszmegálló sokkal jobb volt,kár,hogy átalakították.

Tudom..sztem is nagyon,ez a 6. évem,azaz most megyek 6x rajta,igaz ilyen "hulladékkal" még nem jártam itt

nagyon élvezetes pálya, gamepaddal is jó, ha van beállításom😊
kíváncsi vagyok mennyit mész itt olyan 1:46 v 1:47 ami elvárható lenne, de sztem te tudsz olyan kört😄

nekem gamepaddal maximum 1:50 sikerült...

Na jön SPA,ez is "kormányos" pálya,kíváncsi vagyok

Jacek
en meg ott alaztam😊 ok kormannyal😄

V43 1105
TeknoGodsban nincs trojai, nyugodj meg😊 én is használom és semmiféle baj nincs 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h