| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Hát most na.. xD 2010 nem jött be ennyire, de ez
Bár ez a Red Bull.. eléggé fos talicska, megy meg minden de.. mégsem az igazi :( a Force Indiát imádtam :$ ha jövőre leszerződtetne a McLaren vagy a Merdzsó.. tetszene! :-) Mai nap kedvenc részlete, 20%-os verseny, Malajzia tolom neki mint az állat, startnál volt egy cuki baleset az egyik HRT kicsuszott és mintha a Monzai futamot láttam volna telibe trafált jó pár középmezőnyben levő ótót.. SC bejön, mondom fasza.. azért is mert a rajt különösen jó lett.. aztán rajtam lógott Vettel, Button, Alonso, Hamilton.. kicsúsztam és megelőzött Vettel és Button, aztán Button és Vettel helyet cserélt a boxba együtt mentem Buttonnal, kerékcserém gyorsabb lett mint az övé, átvettem a vezetést szépen ki a pályára aztán NYERTEM, de kajak leizzadtam teljesen.. viszont visítottam is.. aztán végül : ÉN, VETTEL, BUTTON lett az eredmény, de az az animáció volt mikor jönne oda a második a versenyzőnk meg rá legyint, szóval Vettel ellett küldve a bús picsába XD