Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Bár én nem játszom se TT se GP,de mentem egy kört a katalánon,ennél idõmérõn több mint 1 mp-el lehet jobbat menni,versenyen meg kb ilyeneket
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
7-8-9 általában,körülménytõl függ,van amikor 10. kör..
általában rögtön azután,hogy az utolsó ellenfél is kiment mögülem..
De függ a köridõktõl is
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mivel a katalánon is csak kis szerencse hiányzott a gyõzelemhez,akárcsak Monacoban,ezért állítom,hogy lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jöttem be (volna)számtalanszor másodiknak,harmadiknak pár másodpercen múlt.
Volt olyan is hogy defekt volt a 10. körben mikor utolértem az elsõt azt hiszem akkor épp Hami volt az..
És a 30 mp hogyan? hát ez is egyszerû ha figyeltél volna!!!!!!
kb 2-3-4 mp elõnyöm lehetett,mikor kiment mögülem a 2. helyezett a boxba.
Ekkor igyekszem a leggyorsabb kört menni és mivel egy kiállás az kb 25mp,gondolom nem kell számológép,hogy összerakd a végeredményt..
És mivel már úgy gondolom,nem én vagyok a világ legjobb játékosa ezért ez megoldható,kellõ kitartással,fõleg,hogy a lotussal a 3.körtõl már lehet 1.22-ket menni...............
Ez ennyi,de hisztizz tovább nyugodtan
bár mostmár hagyjuk a témát sztem és inkább, ha van rá idõnk toljuk e remek game-t
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kimi - The King of Spa
Én a #6640-ben ezt írtam le
Lehet ez volt félreérthetõ HSZ-ed én is csak a Katalán GP-re figyeltem, az 1-4. nagydíj tényleg hozható nem is vitattuk...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós.."
a lehet szó jelentése számodra felfoghatatlan..
erre már rá sem térek még egyszer...
sztem orvosnak gyorsan mutasd magad<#banplz>#banplz>
Kimi - The King of Spa
"experten is..
az elsõ 4 et megcsináltam úgy is.
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz.."
Most lefordítom mint az oviba..az elsõ 4
Mivel a katalán az 5.,így nem tartozik ide..
ad2,
x elõnyöm volt és nem volt elég../azaz megelõztek,magyarul nem tudtam megnyerni..
ad3,1.21 kell a pole-hoz,nos ez Lotussal,Fast üzemmódban megoldható,talán ez érthetõ egyéb magyarázat nélkül is..
Továbbá azt állítom, ezek ellenére is lehetséges,egy szerencsés boxkiállással,amihez már nekem nem volt türelmem.
Nos Monacora is ez vonatkozik,lehetséges,esõben pedig biztos
Ha most sem világos,lerajzolom...
5.6.(Katalán-Monaco) ahol vagy szerencse kel vagy esõ..
A torroval még az elején volt olyan,hogy a 10.kör körül,az alagút után televágott hátulról valamelyik én nem sérültem,viszont a mezõny megállt,így egy gyors box után is elõl tudtam maradni
"a pole az lehet" ez sem tud érdekelni, én versenyrõl beszélek és te is mert boxkiállást emlegetsz, ami nincs idõmérõn.
Most már tényleg nem értem, hogy milyen autóval mentél. Írtál vagy 4 fajta autót, pedig egy konkrét versenyrõl beszélünk... Engem nem érdekel, hogy milyen autókkal tudtad megcsinálni. Elsõ hsz-ben is Lotust írtam, erre jössz azzal, hogy RBR-rel milyen köröket mész...
Szóval akkor, amikor Lotussal mentél, esõs vagy száraz volt az idõjárás?
Hány %-os futamot mentél?
Kimi - The King of Spa
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
De még egyszer mondom nem csináltam meg és nem is írtam ilyet,az elsõ 4 versenyre vonatkozott..
Azt írtam hogy a pole az lehet,azt meg is csináltam,még ha annyira nehéz is,vezettem is végig a versenyben,egészen a boxkiállásig..
RBR-el még jó, hogy meg lehet verni a legend AI-t is, ez nem kérdés.
Kimi - The King of Spa
a kataklán az 5. verseny,én 4-et emlitettem,meg azt,hogy a boxkiállásig vezettem,7.-8.-9. körig mikor hogy jött ki a lépés..
1.21 is csak akkor mennek,ha nincsenek közvetlen a közeledbe..
RBR-el 1.22-23 as köröket mentem végig és bõven elég volt a gyõzelemhez.
És ezt megcsináltam 2szer a RBR, 1-1szer Ferka és Merci,persze legend AI-k..
Nekem aztán max8,hogy mit olvastál és hol
Többen is panaszkodtak arra, hogy azon a pályán olyan szinten bugos az AI, hogy az már fáj. Idõmérõs köröket futnak versenyen, ha jól emlékszem 21-es körökkel kezdtek. Nem tudom, hogy az, hogy valósítható meg egy megtankolt Lotussal.
Kimi - The King of Spa
"experten is..
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elõ"
Egyébként meg csak a bugos boxkiállás miatt nem lehet megcsinálni!
Esõs versenyen, viszont biztos meg lehet csinálni
Aki pedig azt állítja, hogy Catalunya-ban elsõ lett a legend AI-k ellen Lotussal, az vagy full segítséggel megy, vagy hazudik, vagy õ már letöltötte a peccset...
Kimi - The King of Spa
Ennek a pályának az utcsó szektor a nehézsége,abból is leginkább a sikán.
2mp-et is ott lehet hagyni.
amennyit a tc segít, azt elbukom a tempós kanyarokban,mint pl.spa,silverstone,suzuka ahol elel veszem a gázt,meg gáz-fék egyszerre kanyar stb.
Én akkor megyek ki a boxba,miután az utolsó ellenfelem is kiment már.
ilyenkor nyomok ha sikerül egy leggyorsabb kört és kimegyek, ennek elégnek kellene lennie..
de hát ugye 10mp tovább vagyok bent és ezen a pályán ahol végig a seggembe vannak,nem elég
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elõ