21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9688 Amúgy kijött az első real t-cam csomag, Chong jóvoltából : LINK
-
#9687 20%-osat. :-) Csak enyhén ráfüggöttem XD Már második szezonban járok Kinánál XD -
nono28 #9686 Nagyon jó.Nálam sose jön be a safety car,miért?
-
ricsi0104 #9685 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy a split screen üzemmód hogy működik. Valami olyasmit ír ki hogy el kell érni bizonyos szintet hogy használni lehessen, melyik szintet? -
#9684 3 körös versenyeket mész?:D -
IXEMGabeo #9683
valamelyik nap kértétek -
#9682 Jam, megnyertem :-) Esetleg az lehet döntő még, amikor a riporter bácsi megkérdezi, hogy kit tartasz riválisodnak akkor azt a pilótát nevezd meg ahová mennél csapat, én pl odaböktem hogy Vettel és Christian Horner küldte is az emailt :D -
barcames #9681 és vb-t nyertél?
mert én nem hiszem, hogy a williams-el megnyerem max 4-6 hely körül leszek!
-
#9680 Attól függ... nekem HRT, Lotus, Williams, Virgin és Red Bull ajánlott szerződést. :-) -
#9679 F1 Challenge 99-02-be volt ilyen. imádtam. mikor be mondta a mérnök, hogy pl " Hakikken has lost his rear wing", akkor játék pause, hakkinenre mentem a + meg a - gombbal, replay gomb, és néztem hogy bénázott. -
#9678 Palinho és V43 a topik két kockája /bocsi/ ők nagyon benne vannak már, ebben biztos vagyok! :D -
barcames #9677 valaki már karrierben végig tolt egy szezont?
milyen csapatok ajánlanak szerződést? -
IXEMGabeo #9676 +1 -
#9675 amit én hiányolok,az az,hogy nem tudom replay-nél váltogatni az autókat,tehát pl.: én vagyok alonsoval,de én egész futamon első helyen mentem,minden izgalom nélkül,viszont szeretném megnézni mögöttem a csatákat,akkor átváltanék webberre,és akkor őt követném ahogy csatázik stb...ilyen van az rfactorban,volt az f1 cselendzsben is -
#9674 Szabad hely a C-n? Esetleg a D-n, ha van. -
RYO21 #9673 Nálam a végén csak restart race és continue van. Replay nincs -
#9672 Igen, de ezt a 10 mps visszajátszást igazán elfelejthetnék már és egy visszajátszás manager sem lenne rossz, ahol le tudod menteni pl és bármikor visszanézni. Mondjuk a kameraállások a visszajátszásban továbbra is kritikán aluli, ezekkel az gép körül forgó mozgó állásokal. -
#9671 A verseny végén elvileg igen. -
RYO21 #9670 Rendes replay van a játékban? Nem erre a 10 másodperces szarra gondolok. -
#9669 Én 20 %-os versenyeket megyek és úgy a vége felé volt olyan :D -
#9668 Lenyomtuk az évadnyitó futamot COOPban Xboxon. Hatalmas volt! Végre van spectator üzzemmód. -
#9667 Akik hiányolják a SC-t!
Be van kapcsolva mindenkinek a teljes törés szimuláció?
Mert nekem sokszor volt már SC a játékban... -
#9666 Sajnos nem:( Mondjuk kizártak, és nyomtam egy restart-ot. -
#9665 volt sc?:D -
-
GPx8 #9663 Customra (vagy vmi ilyesmi) kell állítani és úgy elmenteni, mert a felismert kormánynál mindig a default beállításokat hozza vissza. -
#9662 Amikor kiírja hogy press start akkor a kormányon nyomj gombot minden indításnál és akkor nem fogja elfelejteni. -
pzs #9661 Sziasztok !
Következő a problémám. Minden egyes belépéskor be kell állítanom a kormány beállításokat pedig be van kapcsolva a mentés és el is menti. 1 logitech DFGT vel tolom . A 2010-vel nem volt semmi ilyen problémám.Ha valaki tud rá valami megoldást azt előre is köszönöm.
-
#9660 Nálam ilyen nincs :)))) -
paj01 #9659 Hat remelem lesz hozza vmi tweak. -
#9658 aha, köszi. akkor kimarad az életemből az f1 2011.
f1 2010-et boxon játszottam végig, de ott nem volt irányítási probléma. -
Csokis #9657 Mármint, ha van egy Xbox 360-ad otthon és annak a controllerét akarod? Mert lehet, de kell hozzá egy vevő egység is, amit pl. itt tudsz megvenni olcsón! Ha meg most szeretnél venni egy vezeték nélkülit, akkor olyat keress, amihez már adva van ez a vevőegység (Xbox360 wireless controller for windows néven szokott lenni). -
#9656 Vezetéknélküli Xbox360 kontrollert lehet "csatlakoztatni" PC-s F1 2011-re? -
GPx8 #9655 Ez nekezeli úgy a kormányokat mint az iRacing... -
paj01 #9654 Hi
Nalatok nincs problema a gazpedal deadzone al? 0-ra allitva is majdnem felutig nyomom a gazpedalt mire reagal, tehat mar csak maradek uton tudok jatszani a gazzal ami eleg nehezze teszi a finom adagolast. Thrustmaster RGTm van es iracingbe nincs ilyen gondom. Feknel is hasonlo a helyzet de az nem annyira zavaro. Ilyen kis gazpedal uttal szinte olyan mintha analog lenne... -
#9653 Olyan a graf beállításoknál nem nagyn van. -
#9652 Nézzétek meg a nagyobb féktávokon és kanyarokban az ideális ív mellé egy idő után gumidarabok rakodnak le és ha belemész feltapad a gumidra :D Ez nagy pont (Y) -
WinStar #9651 nah arra gondoltam,elv. abba lehet játszani pl. úgy hogy a barátom gamepaddal én meg bill.-el nem?És azt hogy lehet elindítani? -
#9650 A split screen az osztott képernyő, nem coop mode. -
WinStar #9649 már ha az a spleet screen :D