Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

[/img]

Bár én nem játszom se TT se GP,de mentem egy kört a katalánon,ennél idõmérõn több mint 1 mp-el lehet jobbat menni,versenyen meg kb ilyeneket

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vita helyett inkább gyertek multizni, sokkal jobb mint a gép ellen. 😊
The Protector
Hy.honnan lehet jó modokat leszedni gamehoz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ezt is leírtam már..
7-8-9 általában,körülménytõl függ,van amikor 10. kör..
általában rögtön azután,hogy az utolsó ellenfél is kiment mögülem..
De függ a köridõktõl is

Totti5
És te mikor mentél ki a boxba?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mert azt írtam le,hogy 4-t meg is csináltam...
mivel a katalánon is csak kis szerencse hiányzott a gyõzelemhez,akárcsak Monacoban,ezért állítom,hogy lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jöttem be (volna)számtalanszor másodiknak,harmadiknak pár másodpercen múlt.
Volt olyan is hogy defekt volt a 10. körben mikor utolértem az elsõt azt hiszem akkor épp Hami volt az..
És a 30 mp hogyan? hát ez is egyszerû ha figyeltél volna!!!!!!
kb 2-3-4 mp elõnyöm lehetett,mikor kiment mögülem a 2. helyezett a boxba.
Ekkor igyekszem a leggyorsabb kört menni és mivel egy kiállás az kb 25mp,gondolom nem kell számológép,hogy összerakd a végeredményt..
És mivel már úgy gondolom,nem én vagyok a világ legjobb játékosa ezért ez megoldható,kellõ kitartással,fõleg,hogy a lotussal a 3.körtõl már lehet 1.22-ket menni...............
Ez ennyi,de hisztizz tovább nyugodtan

pedig de!!

ez engem is érdekelne...ráadásul nem értem miért akar minket összezavarni?! nem hinném, hogy szövegértés hiányával küszködünk...

bár mostmár hagyjuk a témát sztem és inkább, ha van rá idõnk toljuk e remek game-t

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rototti
Nem tudom hogy miért lennék hülye. Én végig azt a lehet szócskát kérdõjeleztem meg. Végig csak a spanyol nagydíjról(5.) beszéltem, te hoztad fel állandóan az elsõ 4et. Szóval ha az elsõ hsz-bõl nem lenne világos, szvsz nem lehet catalunyaban lotussal verenyt nyerni(tudom hogy te nem nyertél) szárazon legend ellen mert az AI bugos. Tetszik érteni? Végezetül áruld már el nekem hogy lotussal hogy sikerült 7-8 kör alatt 30 mp-t verned a 2.-ra? Több mint 3 mp körönként, egy 1:20-as pályán?

Kimi - The King of Spa

Ha kaptam egy szerzõdésajánlatot addig nem jön másik amíg az elsõre nem reagáltam vagy egymástól függetlenül bármikor befuthatnak ajánlatok? Meddig van idõm gondolkozni rajta? Utolsó futam elõtt reagálnom kell, vagy ráér utána is? Köszönöm a válaszokat!
Azon mit lehet félreérteni,hogy az elsõ 4-t megcsináltam,a katalán (monaco is) hiába a pole a boxkiállás után verve voltam..
Én a #6640-ben ezt írtam le

#6640:

Lehet ez volt félreérthetõ HSZ-ed én is csak a Katalán GP-re figyeltem, az 1-4. nagydíj tényleg hozható nem is vitattuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Öcsém te totál hülye vagy az fix..
"Tök mind1..a Lotussal is lehet pole is és win is,legalább is Monacoig tuti..
1.5-2 mp el lassabb az élautóktól.de ez még igy is elég arra,hogy nyerni lehessen vele,bár kétségtelen,hogy izzadós.."
a lehet szó jelentése számodra felfoghatatlan..
erre már rá sem térek még egyszer...
sztem orvosnak gyorsan mutasd magad<#banplz>

rototti
Aha, tehát most már csak az elsõ 4 hozható. Érdekes, pár hsz-el lejjebb nagyon magabiztosan állítottad, hogy catalunyában hozhato lotussal a pole és a win. És még te vagy felháborodva, hogy vki hazugnak nevezett...

Kimi - The King of Spa

Hát nem vagy egy egyszerû eset,vagy én vagyok túl öreg hozzátok...

"experten is..
az elsõ 4 et megcsináltam úgy is.
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz.."

Most lefordítom mint az oviba..az elsõ 4
Mivel a katalán az 5.,így nem tartozik ide..
ad2,
x elõnyöm volt és nem volt elég../azaz megelõztek,magyarul nem tudtam megnyerni..
ad3,1.21 kell a pole-hoz,nos ez Lotussal,Fast üzemmódban megoldható,talán ez érthetõ egyéb magyarázat nélkül is..
Továbbá azt állítom, ezek ellenére is lehetséges,egy szerencsés boxkiállással,amihez már nekem nem volt türelmem.
Nos Monacora is ez vonatkozik,lehetséges,esõben pedig biztos
Ha most sem világos,lerajzolom...

Az elsõ 4 hozható legenden bármivel..
5.6.(Katalán-Monaco) ahol vagy szerencse kel vagy esõ..
A torroval még az elején volt olyan,hogy a 10.kör körül,az alagút után televágott hátulról valamelyik én nem sérültem,viszont a mezõny megállt,így egy gyors box után is elõl tudtam maradni

rototti
Értem én, hogy nem tudtad megcsinálni a boxkiállás miatt, ezt nem kell állandóan elmondani. Tudom, hogy nem tudtad megcsinálni, a gond csak az, hogy az mondod, hogy simán meg lehetne csinálni.
"a pole az lehet" ez sem tud érdekelni, én versenyrõl beszélek és te is mert boxkiállást emlegetsz, ami nincs idõmérõn.

Most már tényleg nem értem, hogy milyen autóval mentél. Írtál vagy 4 fajta autót, pedig egy konkrét versenyrõl beszélünk... Engem nem érdekel, hogy milyen autókkal tudtad megcsinálni. Elsõ hsz-ben is Lotust írtam, erre jössz azzal, hogy RBR-rel milyen köröket mész...

Szóval akkor, amikor Lotussal mentél, esõs vagy száraz volt az idõjárás?
Hány %-os futamot mentél?

Kimi - The King of Spa

Amit tudok, hogy Bahrein a HRT-vel simán hozható, feltéve ha kiállnak elõled pitelni.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Igen,most a Lotusal kezdtem újat,mert az elõzõ 3 vét végig játszottam.

Hát azon,hogy hazugnak nevezett..
De még egyszer mondom nem csináltam meg és nem is írtam ilyet,az elsõ 4 versenyre vonatkozott..
Azt írtam hogy a pole az lehet,azt meg is csináltam,még ha annyira nehéz is,vezettem is végig a versenyben,egészen a boxkiállásig..

tényleg nem írtad h esõben mentél egyébként nem értemi mire fel háborodtál fel😄 megint nyers vagy

rototti
Nos én azt mondtam, hogy Lotussal nem lehet ezt megcsinálni, mert Jacek-nek azt írtad, hogy Lotussal ez megvalósítható. Ebbõl én arra következettem, hogy te Lotussal tolod a játékot.
RBR-el még jó, hogy meg lehet verni a legend AI-t is, ez nem kérdés.

Kimi - The King of Spa

De azt sem írtam,hogy megtudtam csinálni..
a kataklán az 5. verseny,én 4-et emlitettem,meg azt,hogy a boxkiállásig vezettem,7.-8.-9. körig mikor hogy jött ki a lépés..
1.21 is csak akkor mennek,ha nincsenek közvetlen a közeledbe..
RBR-el 1.22-23 as köröket mentem végig és bõven elég volt a gyõzelemhez.
És ezt megcsináltam 2szer a RBR, 1-1szer Ferka és Merci,persze legend AI-k..
Nekem aztán max8,hogy mit olvastál és hol

rototti
Azt nem írtad, hogy esõs versenyen mentél.

Többen is panaszkodtak arra, hogy azon a pályán olyan szinten bugos az AI, hogy az már fáj. Idõmérõs köröket futnak versenyen, ha jól emlékszem 21-es körökkel kezdtek. Nem tudom, hogy az, hogy valósítható meg egy megtankolt Lotussal.

Kimi - The King of Spa

Ha már kötekszel,elõször olvasni tanulj meg!!!!!!!

"experten is..
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elõ"

Egyébként meg csak a bugos boxkiállás miatt nem lehet megcsinálni!
Esõs versenyen, viszont biztos meg lehet csinálni

rototti
Pontos dátum még nincs, de a peccs már elkészült, már csak az MS-nek kell átfutnia és már kinn is van.

Aki pedig azt állítja, hogy Catalunya-ban elsõ lett a legend AI-k ellen Lotussal, az vagy full segítséggel megy, vagy hazudik, vagy õ már letöltötte a peccset...

Kimi - The King of Spa

ki fogom próbálni eskü a billentyûzetet régen is úgy toltam az F1-et sõt még bajnokságot is vezettem az F1 challengeben mármint netes bajnokság, aztán kiléptem, mert nem volt idõm futamozgatni, meg meg is untam😄

független..

egy szóval nem mondtam h bármi be lenne kapcsolva...csak automata váltó van nálam be, boxutca limiter is on, az ellenfelek pedig "csak" pro-k...Barcelona ilyen, nem ment jobban 1:21 körüli idõket lehetetlen menni

Lehet hülye kérdés, de ha kaptam egy szerzõdésajánlatot addig nem jön másik amíg az elsõre nem reagáltam vagy egymástól függetlenül bármikor befuthatnak ajánlatok? Meddig van idõm gondolkozni rajta? Utolsó futam elõtt reagálnom kell, vagy ráér utána is? Köszönöm a válaszokat!
nem segített, nálam a DUAL Core-os proci a rákfene...apró lagg mindig van egyes részeknél még akkor is, ha leveszem a teljesítményt, nem a VGA kártya miatt van ez, hanem a proci miatt...és érdekes, mert Carrier módban jobban szaggat, mint GP módban...drivert is feltettem egy fokkal jobb lett amúgy, de még mindig ilyen. remélem majd az a bizonyos patch segíteni fog a rajtam kívûl lévõ embereken is és megoldja ezt a problémát...

Nálam csak Monaco lagol,meg a nagy esõ.. vedd le a grafikát very low ra

padlón kijössz a balosból a mûfüvön és ha véletlen be van kapcsolva a pálya ív,kivele!,(mert nem csak itt nem jó,ezáltal zavaró is)szóval egy sunyi jobbos jön amit nem lehet belül kezdeni,mert a közepe megtörik és akkor el kell venned a gázt,hanem rajzolj egy kis "s" betût,szépen kintrõl jössz befelé..

2. szektorra gondoltam, belaggol néha marha nehéz eltalálni...és az utána levõt is még a La Caixa elõtti részre gondolok

Pedig az egy könnyû rész,a célegyenes végi jobbos után padlógázas 2 kanyar jön..
Ennek a pályának az utcsó szektor a nehézsége,abból is leginkább a sikán.
2mp-et is ott lehet hagyni.

ja és 1:26-os körnél képtelen voltam jobbat menni HRT-vel...

[HUN]FaTaL
Mikor jön a patch van már pontos dátum?

http://goo.gl/gd6Zi5

akkor neged nem bugos a pálya...azon a pályán akármit állítottam a versenyen alapból lehagytak az egyenesbe...és idõmérõs köröket futottak, én örültem, ha 1 secen belül maradtam az edzéskörömnél...és gamepaddal nehezen lehet nem hibázni abban a gyors kanyar kombinációban, billel tolod biztos be van kapcsolva neked a Traction úgy azért jóval könnyebb...

1.22-es körök kellenek,a pole-hoz 1.21,ezt böven tudja a lotus..sõt a celegyenes elõtti sikánt jobban lehet venni vele,mint a RBR vagy a Ferkával,a két utóbbival csak csípni lehet a rázót,külömben keresztbe vág

pedig nem..próbáld ki
amennyit a tc segít, azt elbukom a tempós kanyarokban,mint pl.spa,silverstone,suzuka ahol elel veszem a gázt,meg gáz-fék egyszerre kanyar stb.

me gyenge vagy😊
Én akkor megyek ki a boxba,miután az utolsó ellenfelem is kiment már.
ilyenkor nyomok ha sikerül egy leggyorsabb kört és kimegyek, ennek elégnek kellene lennie..
de hát ugye 10mp tovább vagyok bent és ezen a pályán ahol végig a seggembe vannak,nem elég

Jacek
Billel szerintem gyorsabban lehet menni😄 ugyanis ott mindenkeppen vannak segitsegek

Jacek
Nekem megfelelo az onbizalmam😊 gyors vagyok barmivel😄

Totti5
Én sem értem hogy csinálja, fõleg billel, de ezekszerint mi vagyunk a lassú kapitányok😊))) mindjuk ez engem nem zavar, legalább van kihívás😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jacek
tehat legend ellenfel ellen? 30 sec elony Barcaban? hmm az erdekes mert ott koronkent kaptam 1 masodpercet😊

experten is..
Katalánon lettem pipa,mert kb fél perc elõnyöm volt és nem volt elég a boxkiálláshoz..
Ez az amivel igazán bajom van,hogy 6mp helyett 15-20-at töltök bent mindig..
Az elején még csak ritkán fordult elõ