| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ggbuffon1897 #9355 Mindig ledöbbenek, amikor vki abba is belekapaszkodik egy ilyen játék kapcsán h milyen csilivili a grafika (magunk között szólva azért láttam már szebbet), meg hát ez jól néz ki az jól néz ki. Van akit szeretem egyenesen Codemasterék küldtek ide bevédeni ezt a fost. Vmelyik előttem szóló úriembernek meg elmondanám h próbálja ki nyugodt szívvel a GP3-at, ha van egy kis minőségérzéke rögtön megfogja érteni h miért (már ami gameplay különbségeket illeti)
Nekem mint szimulátorpártinak leginkább az fáj ebben az egész Codemasteres F1es történetben h ebben az egészben sokkal több lehetőség van annál mint amit kiaknáznak belőle (persze nyílván sajnos nem üzletileg). Én nemmondom h Simbin féle szimeket kell csinálni feltétlenül (bár megjegyzem ott se tart olyan sokból megtanulni az alapokat akár billről is , csak 20p helyett 1óra kell hozzá) de azért ilyen koncepcióban se illene játékot kiadni mint ez vagy mint elődje volt. Most vagy csináljanak egy mindenki számára könnyen emészthető arcade-ot, vagy csináljanak egy szimulációhoz azért közelebb álló valamit, mert ez így édeskevés, pláne h most is nyomtam 3órát, de a véleményem az idő előrehaladtával egyre rosszabbra fordul. Persze kismillió finomság van a játékban ami tényleg dícsérhető h legalább megvalósították (KERS,DRS,SC) de magát a gameplay-t egy fokkal se tették közelebb ahhoz, mint amit egy F1ért rajongó érezni szeretne. Mert kicsit olyan a koncepció, h na ittvannak az eredeti pályák, híres versenyzők, csilivili körítés, idei szabályok aztán uccu nyomjátok. Csak épp minőségi gameplay-el felejtették el megtölteni.
A pörgések továbbra is nevetségesek, az meg pláne h ha nyomom a féket, hátrafelé vált..jesszus