Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy vettem észre, hogy az egy kicsit lassít, de jobban hûti a motort.
Ha a rádióban panaszkodnak a motor hõmérsékletére, akkor érdemes bekapcsolni.
ez most igaz vagy csak vicc volt?
és ha igaz akkor
hogyan?
köszi😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
Valaki nem tudná esetleg belinkelni az alábbi fájlt:
b_osdPersistnet.pssg?
Felraktam az RPM-modot, de nem tetszik, de a hülye fejemmel nem mentettem el az eredeti fájlt.<#shakehead>#shakehead>
Elõre is köszi.
Nyílván azért tettem fel a kérdést, mert nem találtam az infót.
Nem a kezdtem itt fórumozni, ismerem a játékszabályokat....
Rájöttem mi a kérdésemre a válasz: alt+enter (ezt a 9 karaktert könnyebb lett volna leírnod, mint a komplett mondatod).
Köszi a fáradságos munkád 😊
Probléma: eddig jó volt, ment teljes képernyõn ment. ma leraktam tálcára valami billcsi kombival, azóta windowos keretben van a játék, hogy lehet megszüntetni?
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Az elsõ 2 körben kell lerázni õket,vagy nem tudsz szabadulni tõlük.
Azt is észrevettem,ha nem szakítod le az üldözõket,stratégiát is váltanak.
Akkor van esélyed,ha az elején cserélnek kereket,de ehez megfelelõ távolság kell,másképp veled együtt jön a boxba..
És ne térj le a pályáról,mert ha elhagyod egy kicsit is,valahogy úgy érzékeli,hogy hiába volt 20 sec elõny,rögtön utolér..
Suzukába volt hogy Massa csesztetett végig,mig meguntam és kiraktam a pályáról..ilyen is kell néha
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
szerintem itt is van valami anomalia😄
Mert pl Montrelalban voltam most, mentem 1:14 idomeron, legenden ez kb 3 sec a masodiknak😊 versenyen Webber vegig olyan 100 meterre tolem😊es 15-os koroket mentem😄😄 mikozben o az idomeron 18-at😛 most akkor mi van?😄
Ezen rohogtem megyek egy 15 elejet es az az Alonso aki 18-at ment az idomeron teli tankal jon egy -0.6 tizedes elso szektort mogottem😄😄😄😄
A teli tank nincs rendesen leprogramozva,mindössze annyi,hogy a vége felé picit rövidülnek a féktávok,de gumikopásban az annyi,hogy nemigen lehet jobb idõt menni..
alig-alig volt rá példa,hogy az utolsó köreim egyike volt a leggyorsabb
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Volt olyan,hogy az utcsó kör elõtt cseréltem és a keményebb 1 kanyar után durrant el,ilyenkor szokott törni a billentyûzet
Hát akkor én nem tudom te mivel játszol,mert ha pl ahogy láttam te az elsõ versenyen már mentél 1.52xxx,(igaz azt gondolom trialba) de versenyen az 1.56 bõven(persze folyamatosan) elég,hogy legalább 30 mp adj a 2.helyezettnek
az elsõ versenyen idõmérõn,legendbe 1.56-ot mennek én 1.54-et,ami simán pole,ezek szerint te 1.51-et tudsz ott????
Versenyen 1.56-okat megyek és kb a 8.körben,már utolérem a végét
aztan kiderul hogy hard, gondolom gumi meg ilyenek kikapcsolva😊 mert ha az bevan emg a serules ha agyig nyomod a verdanak tuti deffekt😊 ja es nem 20% kell menni, tudom sok ido
Pedig én nem tudok Monacoban 1.14-et menni mint ami írtak itt,csak 1.16-ot,de versenyen 1.18,de azt minden körön keresztül és igy van ez a többi pályán is..
A katalán ,Monaco és Suzuka,ez az ami nagyon nehéz,ez a 3 pálya olykor egy egész éjszakán át tart mire megnyerem.
Elõzõ évadban,már a Hungaroringen WB lettem..
Egy stratégia van,ill kettõ.legyél pole-ba és az elsõ 2 körön hagyd ott õket.utánna csak tartani kell és leszakadnak nagyon..
Ja és a boxkiállást a legvégére kell hagyni..
Az elsõ évadot még csak Hard-on nyomtam,de Braziliában a torro-val,csak az elssõ 7 nem kapott kört....
Ez azért meredek. Nekem ez nem sikerült, pedig most kezdtem el új karriert, úgy hogy minden pályán a legjobbra megyek, mert most már ismerem naggyûból a játékot ( letoltam 1 évadot ).
Force India
1. verseny elsõ hely elég magabiztos 5 mps elõnnyel, de hogy kört adjak nekik??
2. második hely, esélyem sem volt Ausztráliában megfogni Webbert
3. on 1. hely, igaz belémjött Alonso és úgy állt keresztbe hpgy az egész mezõnyt feltartotta jól, így el tudtam lépni.
Most jönnek a kevésbé kedvelt pályák ahol nem leszek ilyen eredményes, bár megpróbálom és inkább lassan megyek és gyakok 1 órát hogy tökéletes köröket tegyek össze.
A cél a VB, experten, minden maxon ( offon ), kormánnyal.
Ez a billel lealázok mindenkit mindenhol elég furán hangzik, vagy csak én vagyok béna😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3 pálya van ahol nem lehet elhagyni õket..
A többin kört adok a végének,20%-os versenytáv-nál..
Más.. valaki linkelt egy fórumot a setup-al.HÁT!!! nem sok szart ér az sem..
Talán a közelébe lehet a gyári beállításokhoz,de inkább lassabb 1 mp-el legalább..Én minden pályán a dry maxon megyek,igaz billel,de a 3.évadban járok,annak is a 2. harmadában és eddig mind pole-win és 90%-ban a versenyben futott leggyorsabb kör is..
Az is igaz a kipörgésgátló be van kapcsolva,de billentyûzettel lehetetlen anélkül menni,az abs-t használom esõben és csúszos pályákon,a többinél hátrány..
Ja ! a 3. évben a Merci-hez szegõdtem 19.5 milláért Sumi mellé..
Sztem jobb mint a RedBull ahol elõzõ évadban voltam
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
biztos azért van, mert jól mentél végig
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy mégis?😄
Ferraritól kapott valaki?
21 es vagyok és 2 futam van hátra
7 szezonosat kezdtem
!Forza Ferrari!
A lényeg, hogy az interjúkon nyugodtan szidhatod a kocsidat.
A csapatodat meg ne bálványozd!
Nekem ez beválik. <#kacsint>#kacsint>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"