Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra gondolsz, amit a verseny alatt lehet ki és bekapcsolni (front aero wing)?
Én úgy vettem észre, hogy az egy kicsit lassít, de jobban hûti a motort.
Ha a rádióban panaszkodnak a motor hõmérsékletére, akkor érdemes bekapcsolni.

Firerock
valaki írta hogy ezt a motorteljesítményt is lehet állítani verseny közben!
ez most igaz vagy csak vicc volt?
és ha igaz akkor
hogyan?
köszi😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gigamen
Egyenesben "aero -" kell állítani az elsõ szárnyat?
Köszi!!!
Keroz1n

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Itt is van sok jó mod. Javított/aktualizált kocsi festések stb.
http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/

b_osdPersistent.pssg, így a helyes.
Sziasztok!

Valaki nem tudná esetleg belinkelni az alábbi fájlt:

b_osdPersistnet.pssg?

Felraktam az RPM-modot, de nem tetszik, de a hülye fejemmel nem mentettem el az eredeti fájlt.<#shakehead>
Elõre is köszi.
adam46
Ugyan máskor is. 😊 😊
Köszi, hogy egy fél sort beírtál és lényegretörõ volt a válaszod.
Nyílván azért tettem fel a kérdést, mert nem találtam az infót.
Nem a kezdtem itt fórumozni, ismerem a játékszabályokat....

Rájöttem mi a kérdésemre a válasz: alt+enter (ezt a 9 karaktert könnyebb lett volna leírnod, mint a komplett mondatod).
Köszi a fáradságos munkád 😊

adam46
Olvass vissza legalább 20x leírták ezt a kérdést.
Sziasztok!
Probléma: eddig jó volt, ment teljes képernyõn ment. ma leraktam tálcára valami billcsi kombival, azóta windowos keretben van a játék, hogy lehet megszüntetni?

Eszméletlen jó kamera beállítás (Tcam), és grafikai javítások elérhetõek az OLDALON!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

leho94
az kemény😄 20%-on eddig max 7-8mp-el nyertem

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Igen, ezt nem hagyhatod ki. Legalább egy offline profilt készíts, ha meg, véletlen eredeti lenne a játékod, akkor egy onlinet.

Lehet az a baj,hogy túl gyors vagy a kvalin és alkalmazkodnak!
Az elsõ 2 körben kell lerázni õket,vagy nem tudsz szabadulni tõlük.
Azt is észrevettem,ha nem szakítod le az üldözõket,stratégiát is váltanak.
Akkor van esélyed,ha az elején cserélnek kereket,de ehez megfelelõ távolság kell,másképp veled együtt jön a boxba..
És ne térj le a pályáról,mert ha elhagyod egy kicsit is,valahogy úgy érzékeli,hogy hiába volt 20 sec elõny,rögtön utolér..
Suzukába volt hogy Massa csesztetett végig,mig meguntam és kiraktam a pályáról..ilyen is kell néha

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Penge88
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az elején mindenféleképpen be kell jelentkezni a Windows Live cuccosba, hogy elmentse a játékot? Mert én nem léptem be és letiltotta az autosave-t. Menteni meg sehol sem tudok. Megtaláltam a SAVE opciót, de inaktív a gomb. Segítségeteket elõre is thx.

Thank God, I\'m a Lada owner!

SeanJRRussel
Én ausztráliában mentem 20% ot és a 7. helyig köröztem le.Teljes mértékben lehetséges.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jacek
😊) nem vagom en bele olvastam a file-ba😊 hogy milyen szinten mennyire tavolodhatsz el a geptol, utanna hiperugras😊 de probald mar ki mindent maxra huzva, ja es valamelyik ujjoncal, nem kotekszem csak kivancsi vagyok.
szerintem itt is van valami anomalia😄

Mert pl Montrelalban voltam most, mentem 1:14 idomeron, legenden ez kb 3 sec a masodiknak😊 versenyen Webber vegig olyan 100 meterre tolem😊es 15-os koroket mentem😄😄 mikozben o az idomeron 18-at😛 most akkor mi van?😄

Ezen rohogtem megyek egy 15 elejet es az az Alonso aki 18-at ment az idomeron teli tankal jon egy -0.6 tizedes elso szektort mogottem😄😄😄😄

Na igen! még egy érdekes dolog.
A teli tank nincs rendesen leprogramozva,mindössze annyi,hogy a vége felé picit rövidülnek a féktávok,de gumikopásban az annyi,hogy nemigen lehet jobb idõt menni..
alig-alig volt rá példa,hogy az utolsó köreim egyike volt a leggyorsabb

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

igaz ez sem helyes,mert hardon prok az AI-k de az irónia így is az!

Ja a legend meg a hard,az betüben is több annál,hogy ne vegyem észre,igy, még akár 49 évesen is😊))

Igaz lehet a kipgátló az nagy gumibarát,nekem simán kibír 8-10 kört,persze van amikor már az elsõ körben defekt van,akkor restart.
Volt olyan,hogy az utcsó kör elõtt cseréltem és a keményebb 1 kanyar után durrant el,ilyenkor szokott törni a billentyûzet

A defekt az random,össze-vissza adja be,természetesen a törés is bekapcsolva..
Hát akkor én nem tudom te mivel játszol,mert ha pl ahogy láttam te az elsõ versenyen már mentél 1.52xxx,(igaz azt gondolom trialba) de versenyen az 1.56 bõven(persze folyamatosan) elég,hogy legalább 30 mp adj a 2.helyezettnek

Ja egy kérdés!
az elsõ versenyen idõmérõn,legendbe 1.56-ot mennek én 1.54-et,ami simán pole,ezek szerint te 1.51-et tudsz ott????
Versenyen 1.56-okat megyek és kb a 8.körben,már utolérem a végét

Jacek
Hmm erdekes😊 en megyek uridoket folyamatosan megse szakadnak le😊

aztan kiderul hogy hard, gondolom gumi meg ilyenek kikapcsolva😊 mert ha az bevan emg a serules ha agyig nyomod a verdanak tuti deffekt😊 ja es nem 20% kell menni, tudom sok ido

[/img]

Azt nem tudom te mi vagy,csak azt,hogy én mi!
Pedig én nem tudok Monacoban 1.14-et menni mint ami írtak itt,csak 1.16-ot,de versenyen 1.18,de azt minden körön keresztül és igy van ez a többi pályán is..
A katalán ,Monaco és Suzuka,ez az ami nagyon nehéz,ez a 3 pálya olykor egy egész éjszakán át tart mire megnyerem.
Elõzõ évadban,már a Hungaroringen WB lettem..
Egy stratégia van,ill kettõ.legyél pole-ba és az elsõ 2 körön hagyd ott õket.utánna csak tartani kell és leszakadnak nagyon..
Ja és a boxkiállást a legvégére kell hagyni..
Az elsõ évadot még csak Hard-on nyomtam,de Braziliában a torro-val,csak az elssõ 7 nem kapott kört....

Totti5
"A többin kört adok a végének,20%-os versenytáv-nál.."

Ez azért meredek. Nekem ez nem sikerült, pedig most kezdtem el új karriert, úgy hogy minden pályán a legjobbra megyek, mert most már ismerem naggyûból a játékot ( letoltam 1 évadot ).

Force India

1. verseny elsõ hely elég magabiztos 5 mps elõnnyel, de hogy kört adjak nekik??

2. második hely, esélyem sem volt Ausztráliában megfogni Webbert

3. on 1. hely, igaz belémjött Alonso és úgy állt keresztbe hpgy az egész mezõnyt feltartotta jól, így el tudtam lépni.

Most jönnek a kevésbé kedvelt pályák ahol nem leszek ilyen eredményes, bár megpróbálom és inkább lassan megyek és gyakok 1 órát hogy tökéletes köröket tegyek össze.

A cél a VB, experten, minden maxon ( offon ), kormánnyal.

Ez a billel lealázok mindenkit mindenhol elég furán hangzik, vagy csak én vagyok béna😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem a szart nem!!
3 pálya van ahol nem lehet elhagyni õket..
A többin kört adok a végének,20%-os versenytáv-nál..

Más.. valaki linkelt egy fórumot a setup-al.HÁT!!! nem sok szart ér az sem..
Talán a közelébe lehet a gyári beállításokhoz,de inkább lassabb 1 mp-el legalább..Én minden pályán a dry maxon megyek,igaz billel,de a 3.évadban járok,annak is a 2. harmadában és eddig mind pole-win és 90%-ban a versenyben futott leggyorsabb kör is..
Az is igaz a kipörgésgátló be van kapcsolva,de billentyûzettel lehetetlen anélkül menni,az abs-t használom esõben és csúszos pályákon,a többinél hátrány..
Ja ! a 3. évben a Merci-hez szegõdtem 19.5 milláért Sumi mellé..
Sztem jobb mint a RedBull ahol elõzõ évadban voltam

Én a torro rossoval kezdtem és az összes csapat adott ajánlatot

Afe
#6207 erre tud valaki megoldást?

SeanJRRussel
Én is kaptam tõlük és a redbullnál vagyok most a 2, szezonban.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

nehogy visszautasítsd😄

biztos azért van, mert jól mentél végig

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

oneal1
nekem elsõ évben most ajánlott redbull szerzõdést, pedig mindenki azt mondta hogy nem adhat.
Vagy mégis?😄
Ferraritól kapott valaki?
21 es vagyok és 2 futam van hátra

7 szezonosat kezdtem

!Forza Ferrari!

Engem szeret a Lotus (saját) és a többi istálló is.
A lényeg, hogy az interjúkon nyugodtan szidhatod a kocsidat.
A csapatodat meg ne bálványozd!
Nekem ez beválik. <#kacsint>

Nohab
Nekem erre jön ki, hogy nem tetszik nekik. Egyszer kellett mondanom, hogy más csapatokkal akarok továbbmenni, ekkor sokat kaptam. Most elkezdem szapulni a csapatom, remélem a többieknek tetszeni fog.
LeventeV
kosz a tippet

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Marci0115
mindig a középsö válaszra menj, nekem bejön mindig

LeventeV
mindig probalok igazat mondani. de valahogy sehogy se tetszik nekik. rohadjanak meg... nem tudjak milyen jo pilotat veszitenek 😛

pointer4
Pálya függõ, volt ahol az istenért se sikerült Alonsot utol érnem, volt ahol kaptak másfél percet.
az szívás, ezért kell mindig azt válaszolni, hogy minden jó😄 nem szabad olyanra válaszolni, hogy küzködsz az autóval, vagy jobb csapatban is lehetnél, meghogy mindenkit lesöpörtök...a valós helyzetet állítsd mindig, meg mindig azt kell mondani, hogy a csapat fantasztikus munkát végzett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LeventeV
de a sauber es a torro rosso erdeklodik irantam. megjelenik a nevuk mellett a kor, kb negyede tele volt. de most nullan van, es azt irja, hogy nem tetszik nekik ahogy a sajtonak kommentalok.

SeanJRRussel
Szinteket lépni kell 18-21 szintõl jönnek a nagyok.

LeventeV
az a kerdesem lenne, hogy mit nyilatkozzak a sajtonak, hogy a tobbi csapatnak tetszetdejen? mert mindig probalok jokat mondani, de a tobbi csapatnak nem tetszik, es nem akarok a lotusnal maradni. most monzaba vagyok szoval jo lenne jopontokat szerezni mert fogynak a versenyek, de csak a lotustol kaptam szerzodeshosszabbitasi ajanlatot.

sztem is, ha jókor jössz ki és gyors is vagy simán nyersz evvel pozíciókat

leho94
nemtom, nekem mindig sikerül vissza jönnöm eléjük , max az megy el mellettem aki még nem volt boxba, de az meg bejön..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Jacek
mondjuk valami pistike fkozaton biztos el lehet toluk lepni, legenden tuti nem

Jacek
erdekes mert brutal catchup rendszer van benne😊))) idomeron emgverem oket Legenden 2 secel, verseny is osztanam oket de ugye ha eltavolodsz toluk bekapcsol a iperhajtomu😊 es 3 masodpercel megy jobbat mint az idomeron😄😄 az nem zavarja hogy teli a tank :d