| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Koreában a hosszú egyenes végi rázókőre kell figyelni. Olyan rázókövek vannak, hogy amiket Barcelonában vagy Malajziában megnyomnál erősen, azt itt nem lehet mert ha a rázókövön gyorsítasz akkor csúszol. Az egyenesek előtti rázóköveknél kell figyelned, és a legjobb oldali 2 setupot használd. Itt még én is végigmentem a szabadedzéseken mert nagyon csúszkáltam a Torro Rossoval, de megtanultam szinte a pályát és behoztam 1. helyre 15ről :)
Ha 10en kívül rajtolsz akkor kemény keveréken menj, de állíts a stratégián alapból mert verseny közben nehézkes. Ha kintvagy boxban kb 2000 méter előny kell, inkább 1500 a mögötted lévőtől hogy kigyere elé . Asszem több tanácsom nincs, csak annyi hogy ha boxba mész akkor vigyázz mert könnyen elcsúszol a boxbejárat mellett, oda nem árt a Flashback.
Sok sikert :)
#8993:
Én Montreálban vágtam oda a Torroval a bajnokok falának :DDD
#8994:
Át lehet, de csak ha jól jössz ki a kanyarból. Ha már kicsit is csúszol, akkor falat kapsz :D