Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom eredeti a game és online-on toltad...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
I met God. She's black
Úgyhogy nagyon jöhetne a patch
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
amíg a Codmasters fejleszti, ne reméld<#circling>#circling>
I met God. She's black
Neki lehet hinni mert már ment F1es géppel 😊
A kormánnyal történõ irányításról érdeklõdnék, mert nem megy.
Saitek kormányom van (a pontos tipust nem vágom, mert nem vagyok otthon), de a támogatott fajták között nem látom, egy féle Saiteket sem. Ha jól emlékszem a listában csak Logitech és Microsoft termékek vannak, meg talán valami "T"-betüs gyártó még. Tehát akkor más tipusokkal nem is játszható a game, vagy csak én nem tudom beállítani.
Mert listában 25k alatt nem nagyon láttam kormányt, annyit meg most tuti nem adok értek.
thx elõre is a választ!
bye
Lehet kicsit off, de haverral azon vitatkozunk, hogy ez most sim e, vagy sem. Szerintem köze nincs hozzá, és a Brikuc féle F1 százszor inkább az. Egyébként nem rossz ez sem, de sok idegesítõ hülyeség van benne.
Bahrein - semmi FAST mód, sima standard
47. kör második szakaszának a végétõl akadozott a motor (még jó, hogy volt két kör hátrányom)
igazából ebben a játékban, ha hátul is vagy kell egy jó rajt és amikor az ellenfelek tumultusban vannak akkor szépen elõzgetni kell õket majd várni kell mikor mennek ki, nagyjából jelzi is a gép, szépen más körben jövök ki mikor a többiek 4 seces a kerékcserém és evvel nem veszítek így...baromira bejött amúgy minden
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én a Lotussal örülök, ha pontot szerzek egy futamon.
Hogy tudok szintet váltani egy már megkezdett bajnokságban? Elsõ versenyen LOTUS-szal pole, és elsõ hely.
(rég játszottam ilyennel, mostanában csak WTCC, nem merten nagyot állítani)
Köszi
Engem az idegesít nagyon, hogy az ellenfelek nem hibáznak. 24-en kezdjük el a verseny, és 24-en fejezzük be, ütközés meg maximum akkor van, ha véletlen nekimegyek valamelyiknek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert ha két órás versenyt megyek sokszor elõ fordul hogy valamiért abba kell hagynom és ki kell lépnem. Ilyenkor nem igazán szeretném mindig ujra kezdeni a versenyt föleg ha már a felén tul vagyok.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ez tartalmaz mindent?
ha visszamásolom, akkor meg lesz a korábbi állásom?