21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#9002 Melbourne-t is behúztam a Mekivel. Nagyon jó ez a gép. 14 ponttal vezetek Alonso előtt, 20al Button előtt, 80 pontunk van összesen és a Ferrarin kívül szinte már senki nemtud meg előzni minket. Vagyis nemhiszem...:D -
#9001 Időmérőn ne is próbálj, nemfog menni, nem leszel gyorsabb. Versenyen kell majd nyerned. -
#9000 Tegnap gyakoroltam fékezési segédlet nélkül Montrealban, és a McLarennel én is megkóstoltam a bajnokok falát :D -
#8999 a célegyenes előtti hosszú jobbos előttire gondoltam, balra kis ívben. Padlón át lehet jönni, hosszú jobbos után meg jön a balos váltó. Csak azt élveztem a pályán. :) -
Crome #8998 A rázókövekkel nincs igazán gondom. A legtöbb problémát a középső/hátsó kanyargós szakasz jelenti. Ott egyszerűen nem tudok elég gyors lenni és féktávokon megelőznek. A hosszú egyenesek végén lévő fékpontokon pedig inkább én előzöm őket. -
IXEMGabeo #8997 remélem nem arra a balos-jobb kombinációra gondolsz, ahol az AI gyakran megperdült:D az a legszarabb része...szerintem meg a pálya középső szektora a legjobb bezárólag a La Caixa kanyarig:S:S -
#8996 Szintén ... itt túl erős lett az AI, mint barcelonában. Célegyenes előtti kanyar szerintem a legjobb része a pályának, a többiről inkább nem is ejtek szót, nem igazán nyerték el a tetszésem. -
#8995 Koreában a hosszú egyenes végi rázókőre kell figyelni. Olyan rázókövek vannak, hogy amiket Barcelonában vagy Malajziában megnyomnál erősen, azt itt nem lehet mert ha a rázókövön gyorsítasz akkor csúszol. Az egyenesek előtti rázóköveknél kell figyelned, és a legjobb oldali 2 setupot használd. Itt még én is végigmentem a szabadedzéseken mert nagyon csúszkáltam a Torro Rossoval, de megtanultam szinte a pályát és behoztam 1. helyre 15ről :)
Ha 10en kívül rajtolsz akkor kemény keveréken menj, de állíts a stratégián alapból mert verseny közben nehézkes. Ha kintvagy boxban kb 2000 méter előny kell, inkább 1500 a mögötted lévőtől hogy kigyere elé . Asszem több tanácsom nincs, csak annyi hogy ha boxba mész akkor vigyázz mert könnyen elcsúszol a boxbejárat mellett, oda nem árt a Flashback.
Sok sikert :)
#8993:
Én Montreálban vágtam oda a Torroval a bajnokok falának :DDD
#8994:
Át lehet, de csak ha jól jössz ki a kanyarból. Ha már kicsit is csúszol, akkor falat kapsz :D -
#8994 pedig asszem full gázzal át lehet menni -
#8993 Főleg a célegyenes előtti kanyar, hányszor neki küldtem a falnak a McLarent .. -
Crome #8992 Azt hiszem kijelenthetem, hogy a legkevésbé kedvelt pályám a koreai. Nem hogy az itteni versenyeken alig tudok valakit megelőzni (inkább engem előznek), de még időmérőn is csak a 20. hely körül vagyok általában... -
#8991 A McLaren is fura volt utána, nem számítottam hogy ennyire más lesz a kezelése. -
IXEMGabeo #8990 Toro Rosso nagyon jó amúgy...multiban számtalamszor könnyebb volt kezelni, mint a Merci GP-t:O -
#8989 Én is Ferrari fan vagyok, de kipróbálom a McLaren oldalt is, mondjuk eddig ezen kívül csak a Torro Rossoval mentem :D -
#8988 Én Alonso rajongó vagyok így csak a Ferrari, de itt a Red Bull meg a Mclaren közül én is a Mclarenhez mentem. Csak aztán feltettem egy mod-ot és hát ennyit a mentésről. :) -
#8987 Szerintem is, elméletileg a valóságban a 2011es gép lassú a kanyarokban, gondolom a 2010es is, fenn van a Realistic mód de még így is rommá vertem őket :D -
#8986 razorhoz kéne crack -
IXEMGabeo #8985 Mclaren a legerősebb gép az F1 2010-ben. Red Bull is erős ám, de a mégis a Mekivel lehet Time Trialban is csodaidőket menni... -
#8984 Nah, Bahrein végeredmény: Két Meki a dobogón. Természetesen nyertem :D Nagyon tetszik ez a kocsi :D -
#8983 Minden segítség, versenyen haladó AI-k, de amúgy ennyi, zászlószabályok az alapon, gumiszim és törés van, a többin nem állítottam :)
Viszont ez a stock McLaren tényleg ennyire szutyok a fullos Torro Rossohoz képest? -
#8982 És van valami segítség bekapcsolva ? Vagy nagyon profi vagy ? :D -
#8981 Kaptam a McLarentől szerződést, azonnal elfogadtam.
Is-is. Spa-ban 75%ot nyomtam, Monzában 50%ot, Barcelonában 20at mert utálom azt a pályát( de nyertem ) :D -
IXEMGabeo #8980 semmi Barcelonában különlegesen gyors a gép, akármit csinálsz...egyenesben úgy lehagynak, mint a szart -
#8979 Attól függ milyen ajánlatot kapsz. Ha 2. számú szerződést akkor 2. számú pilóta helyére mész.
Jah és te milyen távon játszol ? -
#8978 A Koreai időmérő nem úgy sikerült, ahogy terveztem.:/
Nemjutottam be a Q3ba, 13. helyről várom a rajtot. -
linimil #8977 Üdv. Segítséget kérnék. 1 évadban vagyok lotussal. Eddig a 3. vagyok a vb-n. Volt egy 2. helyezésem is, amiből 2-is lehetne, de egyet sajnos elbuktam a nagyszerűen programozott nyalókás emberkénken. Most Baracelonában vagyok. Amikor kimentem először a pályára azt hittem meglesz az első győzelmem. Mondom ez sebesség. Rázóköveket lehet szélesíteni. Erre amikor először, mentem nem sikerült, csupán a Q2-be bejutnom. Eddig volt 6. 9. 13. rajthelyem. Elvárják a 15. rajthelyet és legalább a 12. a versenyen. Csak hogy most, is mentem, de nem sikerült bejutnom a Q2be. Pont kiestem, pedig P1ben összedobott setuppal, tudtam volna menni 1:25-t simán. Időmérőn aztán a csapattársam elvert. Ő ment 1:25 én csak 1:26-t. De még ha meg is vertem volna, akkor is messze lettem volna az 1:24-töl, amit a 15. ment. Kérdés van-e valami csoda setup? Eddig 20%-s raceket mentem, mert nem akartam sok időt játszani. Most gondolkodom rajta, hogy felveszem 100%. Hátha jön az eső. Érzem ha végre, nem a legalacsonyabb cuccot fejlesztené a csapat akkor lehetne nyerni is, és nem kéne állandóan tartanom az egyenesben a többieket. Egyéb ötlet? A hivatalos fórumon olvastam hogy, másnak is ilyen volt itt a verseny. Esetleg dobjam ezt a versenyt, és vegyem reálisra, hogy ezerrel kell küzdenem a 17 helyért? -
Crome #8976 Én is most fejeztem be Suzuka-t. 17. helyről indultam, nagyon durva szakadó esőben feljöttem a 3. helyre. Közben elkezdett száradni a pálya, így az első kettő kiment száraz gumikért. Én maradtam vizesen, de sajnos 6-7 körrel a vége előtt már nem bírta tovább, így be kellett mennem cserélni, mert nem mertem kockáztatni egy defektet. Persze azt meg elrontottam és kemény keveréket rakattam fel, így az utolsó pár körben igen durván védekeznem kellett Vettel és a többiek ellen. Végül sikerült behozni a 3. helyre a Toro Rosso-t.
Azért persze az is jó volt, mikor épp a híd alatt mentem át, felül meg ment az egyik Red Bull és szólt a mérnököm, hogy közeledek az egyik Red Bull-hoz. :-D -
#8975 Én még Suzukában járok, tehát 3 verseny van vissza( Suzukával 4.)
Alig várom hogy vége legyen, Suzukában 3. helyről rajtolok a két RedBull mögül, a riválisom, Button a 7.ről rajtol. Amúgy ha Button a riválisom, akkor az ő helyére kerülök vagy Hamiltonéra ha legyőzöm? Hamilton erősebb csapattárs, őt szeretném csapattársamnak, de Buttont jobban bírom :D -
IXEMGabeo #8974 gumikopás innentől ON és rögtön izgalmasabb lett -
IXEMGabeo #8973 én most a Red Bullnál Vettel mellett egyelőre 2 győzelmem és 1 pole-om van (Melbourneben csak 4. lettem időmérőn) van és a pontversenyt 20 ponttal vezetem Rosberg előtt:D
-
#8972 1 év után Világbajnok lettem elvitt a MClaren. -
#8971 amin nagyon remélem változtatnak -
#8970 ha legyőzöd a riválist akkor automatikusan kapsz szerződést a csapattól! -
#8969 A Torro Rossom nagyon csúszkált , én ahoz szoktam hogy kövér gázzal megérkezek a kanyarba, nos itt minden kanyar rázóköve nagyon csúszós volt, jópárszor keresztbe álltam. Nem vitatom, jó pálya, F1 Challenge 2010ben is elvoltam rajta, majd a következő szezonban sikerülni fog. Suzukát nagyon bírom :D
szerk.:
De amúgy valszeg azért csúsztam meg, mert sokszor figyelmetlenül a rázókőn gyorsítottam ( Monzában is ez volt a baj néhol) -
IXEMGabeo #8968 Szingapúr qva jó pálya, de ott vigyázni kell a sikánokra, könnyen megdobhat és bye bye jó kör...
nekem ott 1:39:810 volt asszem a legjobb időm Time Trialban... -
#8967 Na Szingapúr nem olyan volt mint amilyennek vártam. Pár kör alatt elmentek a flashback-jeim, majd kilöktek és fel kellett adnom. Még mindig vezetek a 0ázás után is, megvárjuk Suzukában mi lesz :D
Jó lenne ha vége lenne már ennek a szezonnak :D -
#8966 Imádom azt a pályát :D Shiftben is azt nyüstöltem :D -
IXEMGabeo #8965 ott még senki sem futott tökéletes kört...
asszem talán maga Jacki Stewart mondta -
#8964 +9999
Gabeo: Azért egy Nordschleife-t berakhatnának a két szép szememért :D -
#8963 Mondjuk első az lesz hogy valami normális t-camet állitok, mert ez a középen van a kamera fenn a kékes tetőn nem jön be..