Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> jó az...

gondolom eredeti a game és online-on toltad...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dr Kotász
Most nyomtam az elsõ multi versenyemet, 10 ember, Melbourne, idõmérõ + 20%-os verseny. Esõverseny lett, szédületes hangulat, 5. rajtkockából 3. hely végül. Azt kell mondjam, annyira hangulatos volt a multi, hogy kábé az összes hibáját elnézem a játéknak...
SeanJRRussel
mivel live os a game ezért sztem nem nagyon lehet mentést berakni,vmit kitaláltak anno a gta4 hez is de sztem jelenleg nincs rá megoldás.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

szasztok kb féltávnál jártam újrahúztam a gépet persze a mentést megmentettem vissza feltettem bemásolom de nem cool-:S nincs vmi progi mint az nfs-ekhez ilyen mentéshelyreállító??
Marci0115
3 szezonosra mentem, easy beállitáson, és mindig a középsöt nyomom a választásoknál😄

Ausztáliában én is folyamat jelleggel defektet kapok. Bug vagy feature, még nem tudtam eldönteni. 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

gallardo
Te milyen szinten játszasz? Én most vagyok 20as szinten Lotussal és még a Hispániától sem kaptam ajánlatot, igaz elég felemásra sikerülnek az interjúim, egyszerûen sose a helyes válasz a jó.

Mind a kettõ jó masina, de én inkább redbull párti vagyok. Igazából mind a kettõvel dobogóra lehet kerülni. Azt válaszd, amelyik neked szimpatikus, hisz neked kell majd úgy is benne ülnöd.

szabii98
Ha nyerni akarsz mindig, Red Bull, Ha nyerni akarsz és küzdeni is akarsz akk Ferrari, de ez a stilusodtól függ.

I met God. She's black

Marci0115
na még mindig senki? redbull vagy ferrarihoz igazoljak?😄

Én meg pár vagy ötödször kezdem újra ezt az Ausztrál pályát. Hogy a fenébe lehet egy meccs alatt 2x defektem? Az elsõ még a 8. kör körül volt, a másik meg a huszadikban. Szívat ez a játék engemet? <#falbav><#falbav><#falbav>

Marci0115
ne lepödj meg nagyon, nekem sokszor volt már hogy 15 sec-et voltam a boxban 5 helyett mer a baszott nyalokás ember nem engedett ki, énmár nemnagyon huzom fel magam rajta 😄

Hali, na én most akadtam ki a játékon, elsõ vagyok mögöttem 10 secre webber, mögötte meg button, kimegyek a boxba és harmadiknak fejezem be a versenyt, elöttem Alonso és az elsõ Webber, és semmit sem rontottam, és gyorsan ki is engedett a nyalókás ember.
Úgyhogy nagyon jöhetne a patch
fekete0012
hello nekem ojan gondom van hogy a mentésem eltünt, ofline profilom volt

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

SeanJRRussel
Versenyközben melyik gombal választom ki h melyik gumit rakják majd fel a pitbe me megint szakad az esõ és a buzik slicket adtak...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

kf1rl
Akit érdekel F1 2010 el bajnokság : [email protected] címen lehet érdeklõdni 😊

Diktator74
Diktator74
Sziasztok! Tunngle-val is megy multiban!!Gameplayom: http://www.youtube.com/watch?v=MZ1x1OX9ANo

Marci0115
16 és fél szinten, lassan leszerzõdtetne a ferrari és a redbull, melyik a jobb?😄

okés,köszi.
Igen.

szabii98
"Talán jövõre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk"
amíg a Codmasters fejleszti, ne reméld<#circling>

I met God. She's black

Tehát akkor nem lehet külön kiválasztani a kormányt egy listából, hanem mintha a billentyûzetet állítanám át csak a klaviatúra gombja helyett a kormányt tekerjem, meg a pedálokat nyomkodjam a "turn,brake,accelerate" stb. irányok megadásánál?
Billentyûkiosztásnál állítsd be a kormányod!

Jó, értem. 😊 A lényeg, hogy abban több kihívást érzek, nehezebb vezetni benne, ennek meg szép a grafikája, meg jó a hangulata. Talán jövõre már egy majdnem tökéletes F1-et kapunk. Így is jó, hogy ennyi év után végre van valami új nekünk pc-seknek is. 😊

Megsúgom neked, hogy szimuláció terén mind a 2 egy nagy határ fos, és Birkuc ráadásul egy mocskos tolvaj, röviden ennyi 😛
Norbi1990
Michelisz Norbi mondta, hogy 90%ban Árkád és 10%ban Szimuláció.
Neki lehet hinni mert már ment F1es géppel 😊
Hello!

A kormánnyal történõ irányításról érdeklõdnék, mert nem megy.
Saitek kormányom van (a pontos tipust nem vágom, mert nem vagyok otthon), de a támogatott fajták között nem látom, egy féle Saiteket sem. Ha jól emlékszem a listában csak Logitech és Microsoft termékek vannak, meg talán valami "T"-betüs gyártó még. Tehát akkor más tipusokkal nem is játszható a game, vagy csak én nem tudom beállítani.
Mert listában 25k alatt nem nagyon láttam kormányt, annyit meg most tuti nem adok értek.
thx elõre is a választ!
bye
Hali!

Lehet kicsit off, de haverral azon vitatkozunk, hogy ez most sim e, vagy sem. Szerintem köze nincs hozzá, és a Brikuc féle F1 százszor inkább az. Egyébként nem rossz ez sem, de sok idegesítõ hülyeség van benne.

Aha
Bahrein - semmi FAST mód, sima standard
47. kör második szakaszának a végétõl akadozott a motor (még jó, hogy volt két kör hátrányom)

de ez az idõ a szabadedzésen jött össze az idõmérõn pechem volt és 19. lettem, nem hoztam ki a maxot...mondjuk a Traction Mediumon van és a pálya itt-ott szaggat tehát nem könnyû, ezenkívûl az automata váltó, ami nálam ON a többi minden OFF mostmár. Ehhez képest 2 ❤️.> és egy 9. helyem van, de van 1-2 pálya ahol nyerni szeretnék pl Valencia, Monza, Spa, Abu Dzabi (ezekre a pályákra találtam már nagyon jó beállítást)

igazából ebben a játékban, ha hátul is vagy kell egy jó rajt és amikor az ellenfelek tumultusban vannak akkor szépen elõzgetni kell õket majd várni kell mikor mennek ki, nagyjából jelzi is a gép, szépen más körben jövök ki mikor a többiek 4 seces a kerékcserém és evvel nem veszítek így...baromira bejött amúgy minden

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HRT-vel...egyénileg próbáltam belõni a pályát 13. ra sikerült és maximum 1:40:323-as kör volt a legjobb amit kisajtoltam...itt az AI Prof szinten van állítva ezúttal és kb olyan 1:37-es köröket mentek, a versenyen max 1:39 ill 1:40 de érdekes mód a jó rajtnak köszönhetõen elõrejöttem aztán sikerült elõzgetni a végén még 5. is voltam aztán a boxkiállás után sikerült Rosberg elé visszajönni, de Schumi akit megelõztem õt nem sikerült elkapnom, nyílván gyorsabb volt + a boxkiállásnál hibáztam a bemenetelnél😄 de azért az se rossz, hogy gyakorlatilag 2 helyet buktam a boxxal, aztán végül maradt 1 hely, mert Petrovot megelõztem és magam mögött tartva lettem 9.😊 gyakorlatilag pont 2 hibám volt arra fel is használtam a Flashbacket😄

Mivel mész?
Én a Lotussal örülök, ha pontot szerzek egy futamon.

úú kemény futamon vagyok túl, 19. helyrõl lettem 9. Malaysiában😊 sajnos az idõmérõ profi szinten nehéz ezen a pályán, maximum 14. helyre lehettem volna képes, dehát azt elkúrtam , viszont a futamon oda kellett tenni magunkat😊 még így is 4. vagyok a tabellán 32 ponttal...fosok Sanghajtól, de talán Barcelona nagyobb tragédia lesz😄😄 ott is érthetetlen módon veszítek az elõttem haladóktól akár 1-2 secet...

A lakókocsidban az asztalon, mielõtt elmennél a pályára.

Üdv,

Hogy tudok szintet váltani egy már megkezdett bajnokságban? Elsõ versenyen LOTUS-szal pole, és elsõ hely.
(rég játszottam ilyennel, mostanában csak WTCC, nem merten nagyot állítani)
Köszi
Verseny közben? Ez természetesen nem lehetséges, de mivel külön van a gyakorlás az idõmérõ és a verseny, így azok között ki lehet lépni a játékból.
Engem az idegesít nagyon, hogy az ellenfelek nem hibáznak. 24-en kezdjük el a verseny, és 24-en fejezzük be, ütközés meg maximum akkor van, ha véletlen nekimegyek valamelyiknek.

The Protector
Hét....szerintem nem lehet.Ilyenkor alt tabozd le a játékot és késõbb tudod folytatni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem tudja valaki lehet menteni verseny közben valahogy?
Mert ha két órás versenyt megyek sokszor elõ fordul hogy valamiért abba kell hagynom és ki kell lépnem. Ilyenkor nem igazán szeretném mindig ujra kezdeni a versenyt föleg ha már a felén tul vagyok.
mást nem tudok elképzelni😄***

ahham elvileg😊 már nem tudok elképzelni...

bazza
Igen, azt tudom, a fejlesztéseknél a kis négyzetek ott is vannak, ez azt jelenti hogy azok a fejlesztések már a kocsin vannak?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

7 kör alatt mondjuk a szabadedzésen egy bizonyos kör szintet kell teljesíts ahhoz, hogy megkaphasd...

bazza
A kapott fejlesztések automatikusan "telepítve" lesznek az autón, vagy valahogy alkalmazni kell õket?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Erre nem is gondoltam 😊 Köszi

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

aaron12
A hivatalos kézikönyv magyar fordítása az F1 Game Hungary jóvoltából:

F1 2010 Magyar kézikönyv

Kiéne csinálni egy GYK. részt, kezdve az Alt+Enter -el a gumikopáson át...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bár mondjuk két gigás file, szóval lehet benne adat bõven

Azt megtaláltam, de csak egy "REPLAY.pbf" file van
ez tartalmaz mindent?
ha visszamásolom, akkor meg lesz a korábbi állásom?