| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Azt a büdös milyen versenyen vagyok túl.
Adrenalin 4ever. 7. helyről rajtolok Montreálban, feljövök az 5.-re és onnan megy a sínautó, egészen a 6. körig amikor bemegyek kemény keverékért. Kijövök a 6. helyen, utána előre szép lassan Webber jön ki a boxból( 7 pontra volt tőlem a bajnokságban ) és elém kerül. 1 kör volt mire túljutottam rajta. Utána már csak Button és Alonso volt, de őket már nemtudtam volna megelőzni, mert 6 kör volt hátra és egyre gyorsultak, de elértek a lekörözettekhez, és jól belassultak, útól értem őket és győztem. :D Most úgy vagyunk a bajnokságban hogy 130 ponttal vezetem a bajnokságot, mögöttem Webber 109el, a konstrüktőrben pedig a Ferrari és a Mclaren mögött vagyunk a Toro Rossoval. Amúgy ha netalántán megnyerném a világbajnokságot, kik ajánlanának szerződést? 1. szezonban vagyok, de eddig a legjobb a Force India volt aki érdeklődik.