• IXEMGabeo
    mégiscsak magyar vagyok és jól esik, hogy egy picit ügyesebb vagyok, mint itt tunngle-on a többi külföldi. Szeretem, ha van sikerélményem bármilyen kicsi. Természetesen a küzdelmet is szeretem, de lehetőleg a nyugis, sima, laza futamokat szereti az ember nem? Egyszóval nem mondtam pl olyat, hogy ti pl gyengék lennétek, sőt Argo jól megalázott sajnos, el is vette a kedvem a game-től, abban is biztos vagyok, hogy többen jobbak itt nálam holott imádom a vezetést és az autósportokat. Azt gyorsan vegyük hozzá h a game nálam közel se tökéletes az apró szaggatások néhol bőven elegendőek ahhoz h másodperceket veszítsek, ráadásul még túlbuzgó is vagyok, hamár valaki egyszinten van velem ill. jobb nálam, olyankor el is baszom a futamot gyönyörűen. Amúgy mindig nehezen viseltem a vereséget, mostmár nyugodtan viselem.

Lényeg a lényeg mindig azon dolgozom, hogy nagyságrendekkel legyek jobb, mint mások, hogy aztán ne kelljen azon izgulnom, hogy kikapok...én ezt szeretem és sztem mindenki más is. Kívülről nekünk az a jó, ha izgalmasak küzdelmesek egy futamok, de a pilóta azt szereti, ha zavartalanul nyeri meg a vb címet!:)