Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fordítsuk meg: mutass még egy olyan játékot, amiben összevissza teleportálnak az autók.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

kucsi08
de most miért? cáfold meg!

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Ezt most ugye te se írtad komolyan... <#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1><#zavart1>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

kucsi08
egy ilyen egyszeri bug miatt ennyire lehúzni?! node kérem (mutass egy, azaz 1db játékot amiben nincs ilyesmi!)

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Nem csodálom, hogy panaszkodnak az AI-ra.

kucsi08
Kicsit vissza olvasgatva azt látom hogy sokan panaszkodnak az AI-ra hogy, "mennyire bénák, nem nyomja neki, kamionnyi féktávot vesz stb..." én erre csak annyit tudok mondani, hogy akik ezeket írják , õk egy kicsit gondoljanak bele hogy mégis csak a gép elõtt ülnek és nem hárul rájuk semmiféle felelõsség -ergo 300al simán belerongyolhat a kanyarba nem pusztul el csak kezdheti újra a versenyt...- úgyhogy nem kell meglepõdni hogy az AI-t a valóságnak megfelelõen "felelõsségtudóan" állították be.

Az meg hogy még többen nyavalyognak minden kis szarság miatt(apró bug-ok, szimulátor vagy nem szimulátor stb...), arról csak annyit hogy inkább örülni kéne neki hogy egyáltalán van F1 és nem szídni mint a bokrot, mert az lesz a vége mint az EA Sport-os NHL-nek is, hogy a készítõk észre vették a nyavalygást és beintettek, és nemhogy új NHL lenne hanem abszolút nincs semmi...

végezetül, ez itt mind csak az én véleményem, akinek nem inge ne vegye magára. Nekem nagyon tetszik a játék és szerintem egészen valósághû lett.
Még annyit, hogy akinek nem tetszik a játék, vagy még mindig tartja magát ahhoz hogy egy szar, azok nyugodtan vissza mehetnek rFactor-ozni, és ha az se jó akkor vesz 2 matchbox-ot és leül a szõnyegre játszani...

igen ez a tanács lenne jó, aki kormánnyal megy😛 kontrollerrel ez volt a max, amit kitudtam a középsõ szektorból húzni...

Valenciában az utsó szektorban, amely kanyarokat padlóval kellene venni az AI rendre lassú ott, de nagyon szembetûnõen😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

van egy balos-jobbos kanyar amit csak gázelvétellel-pici fékkel kell lazán bevenned korrigálva 1-et visszaváltva, utána pedig a jobbost szintén gázelvétellel picit rá a rázókõre minél szûkebben és oly módon, hogy még a bal elsõ és bal hátsó kerék is rámenjen egy picit a rázóra, magyarán abban a 2 kanyar kombinációban próbálj meg lendületet szerezni, utána a La Caixa kanyart kell eltalálni...nekem ott az utsó szektorral vannak bajaim...gamepaddal nagyon nehéz eltalálni ott azt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Virgin csapatnál érdekes módon Glock volt a másodszámú, Di Grassiból hogy a fenébe csinálhattak first pilótát😄

na Melbourne 3. hely is pipa😄 végén azér Hamilton szorongatott...13. helyrõl keménnyel rajtolva bevállt a taktika...jókor kell kijönni kereket cserélni és nincs gáz 4-5 sec alatt végeznek a szerelõk tetszik nagyon tetszik...

rvn
Kicsit állíts a tapadáson és az s kanyarba meg utánna szinte full gázon menj végig. Vagy ha a kigyorsításnál vagy lassu akkor pedig azon állíts.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

még tegyétek be vagy 100x:S hülyék

Vagy frissíts win7-re vagy legújabb nividia driverre. Rakd fel a redist könyvtárakban levõ dolgokat. Mindet.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Engem a katalán nagydíj szivat keményen..😄 Elsõ és az utolsó szektor egész jó a középsõben meg kapok egy laza 2.5-3mp-et az elsõtõl lol
ja persze Virginnel de csak nagyon nagy mázlival tudom lenyomni a gyakorláson di grassit...😄 nem vágom mit csinálnak ott a középsõ szektorban vagy én mit cseszek el ennyire..😄
oneal1
figyelj, szerintem hagyd azt a nyomvonalat😊
meg az összes segítséget, ebben a programban még segítség nélkül is vissza vagy fogva..

Szerintem simán lehet nyerni a futamokat
3 at nyertem meg volt egy második hely is

!Forza Ferrari!

Tikal
mielõt elinditod a versenyt ki lehet választani..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tõletek!
Megvettem a játékot, feltelepítettem és indítás után fekete képernyõ f1 2010 felírat majd leáll. Az üzenet pedig: " A(z) F1_2010_game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." Alatta a szokásos értesítse a microsoftot a problémáról, hibajelentés küldése vagy mégse. Lövésem sin mi lehet a gond. Gépigény rendben, minden játék maxra véve akadás nélkül fut. Ha valakinek van ötlete, azt nagyon megköszönném!

Üdv. Attila

u.i.: rendszer: SP3, 2 magos proci, nvidea 9800 GT
Marci0115
toro-rosso val és azt nemtudom milyen nehézségen, menet közben belehet állitani?

adam46
Pedig esõben azt nehéz eltalálni hogy ne blokkoljon a kerék, de amúgy pár körig még lehet menni, amikor már tócsák is alakulnak, akkor nincs esély
SirAlo
Minden off kiveve az ABS es Lotus 😄 amugy utolso lettem 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

rvn
Egy pár körön még lehet tartani, de mikor a sisak is elkezd vizesedni nekem onnnatól nagyon csuszkál, sõt volt olyan is mikor már az intermediat is nagyn csuszott

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Tikal
milyen nehézségi szinten játszol, milyen autoval?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SirAlo
Hat erdekes ez, elkezdett futamon esni az eso, es ugyanugy mentem slickel a vizes palyan mint a szarazon 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Marci0115
valaki légyszives mondjon már valami jo taktikát, hiába megyek a nyomvonalon, egyszerüenn utolso vagyok 5. futam ota, valaki meg már 1 futamot is megnyerte ahogy olvastam

adam46
Mintha eddig állítottuk volna, hogy szimulátor.
a.carkey
A magyar pályán pl. a utolsó elõtti kanyarnál folyamatosan invalidated lapot ír ki, ha csak egy picit beljebb mész rá a rázóra.

A medve nem játék.

ScarY MAN
<#nezze><#eljen>

...

gviski
Michelisz Norbert Gamestart.TV-n megkérdezték hogy mennyire arcade és mennyire szimulátor a F1 2010:
90(arcade)-10(szimulátor)%

Virtual SimRacing

V43 1105
Igen? Hmm.. akkor elnézést.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok.azt szeretném kérdezni h a visszapillantót azt hol tudom bekapcsolni?

Elsõszámút akartál mondani 😊mert De la Rosa az elsõszámú pilóta a Saubernél.
Lehet csak én vagyok így vele, de nekem még mindig az a kicsit fakó/szürkés színek jobban visszaadják a futamok hangulatát, mint amilyenek ezek a modok. Lehet csak a tv-mel van a baj?😄
V43 1105
Nem. Mivel mindig a másodszámú pilóta helyére kerülsz be.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tikal
Gyakorlás: rámszólnak a boxból hogy a csapattársam gyorsabb mint én, vaamit csináljak... ránézek az idõkre és ott van mögöttem... beérek a boxba, nézem az idejét, több másodperccel szarabb mint én.... néha azt is megjegyzi hogy másoljam le a beállításait, de azt mégis hogy? 😊

oneal1
ez a lightning mod teljes verziója?

!Forza Ferrari!

Szevasztok

Egy problémám lenne: Mivel Kobayashi fan vagyok,szeretnék az õ "bõrébe"
bújva menni a career módban. De õt dobja be csapattársnak mellém, és De la rosa helyén vagyok. Megoldható hogy pilótát váltsak valahogy a career módban? (Az én esetemben a 23-as autót vezetni 😊 ) Elõre is kösz a help-et
ez így van, ha másik autót hagyunk le levágáskor már adja is a penaltyt...normáls esetben csomó Warning belefér😉

ezt most már megint úgy írtad le, mintha te lennél a király és sosem hibázol...attól még h gokartozol nem kéne elszállni utálom az ilyen embereket😄😄

SirAlo
lol mekkora a kulombseg moddal es mod nelkul...😄😄: most a codmasters direkt ilyen rosszul adta ki es aztan meg modokat tett hozza vagy hogy nezhettek el egy ekkora hibat? ha egy ilyen kis moddal ekkorat javulhat a jatek?

[HUN]FaTaL
Mondjuk asszem nekem nincs minden szabály bekapcsolva, lehet ezért csak az aktuális kört tiltja le.

http://goo.gl/gd6Zi5

mcmoha
A jatek konyvtarba😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Én is észrevettem time trialban, ha kétszer vágod le a kanyart egy körön belül akkor a következõ kör is érvénytelen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Próbálgattam a játékot és akik azt állítják hogy nem lehet megpördülni azok nem tudom mivel játszanak,én kormánnyal játszok és ha még be kapcsolom a segítséget akkor élesebb kanyarban rossz kigyorsításkor simán keresztbe lehet állni.Viszont van pár olyan hiba ami nagyon idegsítõ benne és jó lenne ha javítanák,pl ha gyors körön vagyok és jön ki valaki a boxból akkor tuti hogy nem enged el vagy pl a nyalókás ember,senki sem jön a boxban de ki nem engedne.

Totti5
Igen, meg akkor is kapsz ha "kicsúszol" ás bevágódsz a szemközti kanyarba, hát még jó hogy büntet... ilyenkor szépen a legrövidebb úton vissza kell gurulni a pályára és akkor nem szól semmit. Szabályok azok szabályok, a gép nem tudja eldönteni hogy szándékos volt vagy nem, azon kereketen belül büntet ami meg van adva neki, ez nem hibás és nem is rossz. Ezeket kell betartani és nincs semmi baj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tikal
ja, sose kaptam még 10mp büntit levágásért, csak ha folyamtosan csinálod akkor kapsz, legalább 5 alkalommal... illetve most épp melbourne pályán volt öt ilyenem de nem kaptam büntit.

Hamed
Ha tobbszor kicsuszol a kovetkezot is elveszi. Time trialba szoktam az uj palyakat betanulni, hogy ne szabadedzesen fogyasszam a gumit. Ott rendszeresen nyomja ezt, hogy a kovetkezo kort se meri.
Amugy sztem ki fogom kapcsolni a szabalyokat. Ugyis normalisan jatszom, kimegyek cserelni, kerulom a bajt, esetleg kis lokdosodes amire max warningolna.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

belarus
Sziasztok!
Hol lehet ebbe a játékban be vagy kikapcsolni a törést?Nem találom meg!

Firerock
ezt hova kell másolni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"