21750
  • Crome
    Legegyszerűbb, ha csinálsz offline profilt és persze engedélyezed az automentést a játékban.
  • jvl445
    Sziasztok!Még új vaok a játékban és abban szeretnék segitséget kérni h hogyan tudnák én mentést csinálni a játékban mert nem tuok menteni.
    Ha tudtok legyetek szívesek és segítsetek már.
    Előre is köszönöm!!!
  • gunners
    Üdv Mindenkinek ! Feltettem a javítást hozzá de a hang elment hogy lehet ezt visszaállítani? A dokumentum formulaone mappa hardvare settingsbe?
    Mert amikor megyek futamot akkor csak tátog az illető mikor kienged a boxból! Segítsetek . Köszönöm .
  • Sponnyabob
    Nekem legutóbb Suzukában volt eső az időmérőn, de én nyugodtam mentem a lágy gumival és csak akkor kelett cserélnem mikor már tényleg szakadt és állt a pályán a víz pllusz már nem bírtam elfordulni a sima gumival. Szóval nem tudom de én faszán megyek esőben is a száraz gumikkal :D
  • Crome
    Nálam most legutóbb Hockeinheim-ben volt az eső, ez sem volt olyan nagyon nagy, kb. közepesen erős, de muszáj volt cserélni, mert akik pl. utánam jöttek ki 2-3 körrel, azok már eléggé csúszkáltak a pályán és valószínű én is úgy jártam volna. Így viszont amit a gép elcseszett boxikállást ki tudtam javítani, mert a jól időzített interes kerékcserém miatt a 20. helyről feljöttem a 2.-ra. Mondjuk szemerkélő esőben én sem szoktam kimenni cserélni. (Kivéve ha már kezdetektől esik, mert akkor gyenge esőből is össze tud jönni annyi a verseny végére, hogy gondot okozzon.)
  • Sponnyabob
    Nem tudom miért de nálam csak nagyon nagy esőben kell gumit cserélni. A kisebb esőben simán tudok menni a sima gumival is. Lehet hogy nálam van valami rosszul beállítva, de annyira nem zavar mer eddig a két évadból talán egy futamon volt komolyabb eső.
  • Crome
    Azt hiszem nálam is az lesz, mert ez így elég gáz. Remélem a 2011-ben ez javítva lesz valahogyan. Meg az is vicces, hogy el kezd esni az eső, bemegyek inter gumikért, aztán pár kör múlva közli, hogy mivel statikusnak néz ki az időjárás, ezért legközelebb ha megyek, akkor intert rakassak fel, miközben már az van rajtam. :-)
  • Sponnyabob
    Én általában az alap kiállási taktikát meg szoktam változtatni hogy pár körrel hamarabb vagy később jöjjek ki és így talán elkerülhető a nagy forgalom, mert ha nincs elég előnyöd mindenkit elengednek hamarabb. :(
  • Crome
    Ez boxkiállásos dolog borzalmas. 20mp-ig tartottak bent a 2. helyről kiállva, csak azért, hogy mindenki aki mögöttem érkezett elmehessen, aztán vághassak neki a 22. helyről a folytatásnak.

Más: ha R&D feladat van, amit P1-2 ben megcsinálok, de a P3-ban nem, mert sikerült figyelmetlenségből átugrani, akkor mi lesz az adott fejlesztéssel?
  • IXEMGabeo
    lol
  • Crome
    Volt már ilyen valakivel?: Valencia-ban mentem, 10. helyről jöttem fel a 3.-ra, a verseny 50%-tól fast-re volt tekerve a motor. Erre az utolsó körben elkezdett lassulni az autó, mire begurultam a célba, már csak 10. voltam, mert addigra mindenki elment mellettem. Gondolom elfogyott az üzemanyagom, de akkor legalább szóltak volna a fülemre, hogy para lesz...
    Így meg most "picit" csalódott vagyok. :-)
  • Crome
    Mára is jutott egy kis bug: Heidfeld helyett ma folyamatosan De La Rosa-t emlegetett a versenymérnököm, aztán Valenciában ismét megbolondult az időmérés, mert 17mp alatt mentem végig a pályán. :-S
  • Crome
    Én elég sokáig nyomtam GP4-el és ott tényleg elég változatos volt a műszaki hibák sora. Remélem sikerült majd ebbe a sorozatba is átültetni őket.
  • [HUN]FaTaL
    Sepangot annyira utálom, hogy rövid versenyt nyomtam. Úgy látom a box bugot nem annyira sikerült javítania a patchnek, kb 6-an előztek meg a boxban...
  • FrezeR
    Van egy fajta hangulata amikor pl második vagy és eltelt már mondjuk 50 kör nem tudod befogni az elsőt, de egyszer csak észreveszed, hogy szép lassan csökken a hátrányod és egyszer csak hopp kiesett és nemsokára látod a füvön parkolni :) Anno a GP4-ben gyakran volt ilyen helyzet. Volt hangulata na..kellenek a műszaki hibák anélkül kicsit steril az egész szvsz.
  • Crome
    Én úgy gondoltam, hogy egy nem várt műszaki hiba bárkivel megeshet. Nyilván ha valaki túlerőlteti a motort szándékosan, az essen ki. Meg attól még romolhat el a váltója egy élcsapat kocsijának is. Mondjuk meg lehetne csinálni arányosan, hogy a kis csapatok autói sűrűbben romoljanak el (tudom, kívánni könnyebb, mint megcsinálni). Olyanra már nem is merek gondolni, hogy esetleg néha nem működne a KERS, vagy a DRS. :-)
  • Palinko
    mondjuk tavaly szingapúrban volt szép láng :D
  • IXEMGabeo
    én ezt a motor túl melegedést öngólnak érzem, mert már 2011-ben a legkisebb csapat autója sem füstöl el és pl Valenciában is 24-en értek célba senkinek semmi műszaki gondja nem volt:D:D végülis legalább 1-2x az AI ki fog esni csakúgy, ha lesz ilyen funkció, sztem nem baj...
  • Totti5
    Dehogy is. Kimi kinyírta a merci motrokat tudatosan!
  • Palinko
    de azért lásd be kicsit reálisabb lenne mint most hogy fogod 1 esben végigversenyzel aztán le van szarva a motormelegedés semmi következménye. inkább így romoljon mint random.
  • Crome
    Szerintem az életben is random esnek ki a pilóták, akár a legfontosabb helyzetekben, szóval aki mindig be akar érni a célba, az majd kikapcsolja a meghibásodásokat, már ha lesz benne egyáltalán ilyen funkció. Ha meg nem, akkor nem. :-D
  • Palinko
    linkeld majd akkor azt a videót megnézném
  • Muttley
    bannerban bőven érik az
    évszám csere ;)
  • lac coo
    Mondjuk van egy video amiben már látszik a felrobbanó motor, állítólag elváltásnál csinálja...

Codemasters hozzáértést azért nem kérdőjelezem meg ilyen téren, ha lesz benne valami meghibásodás, az nem rF szerű random cucc lesz ....
  • Palinko
    nyilván majd utolsó kanyarban brühühűűű meg beszorul a fék, aztán megy is majd az uninstall :D
  • lac coo
    Ebben a játékban újítás :)))

És hogy fogják gyűlölni az userek mikor random kiesnek a legfontosabb helyzetben :DDDED
  • nono28
    Na meg a safetycar és már egész jó is lesz
  • Laceee
    Azt nem értem, hogy ezeket a ficsőröket már a 2000 előtti játékok is tudták, hogy a píbe, lehet ezt 2010 után újításnak beadni ?
  • Crome
    Az már haladás. Hozzájönne még mondjuk váltóhiba meg olaj vagy hűtéshiba, esetleg ritkán egy leeső kerék és tökéletes lenne. :-)
  • dr Kotász
    Az F1 2011 egyik újítása a készítők ígérete szerint a műszaki hibák lesznek. Ki lehet majd esni motorhibával.
  • Nohab
    Néha egy két futamon azért bedurvulnak a dolgok. Suzukában nálam kiesett a fél mezőny.
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk csak mediumon van, kezdésnek gondoltam jó lesz. Dehát ez gáz, néha lehetne műszaki hiba is, főleg a kis csapatoknál.

Talán az idei játék jobb lesz ebből a szempontból. :)
  • Crome
    Nálam szoktak, de csak kizárólag baleset miatt, mert ugye egyéb műszaki meghibásodás sajnos nincs (kivéve a defektet), ahogy arra itt már többször kitértem...
  • [HUN]FaTaL
    Sosem esik ki senki még full távon sem? Bár még csak 2 futamot mentem, de egyiken sem esett ki senki, érdekes.
  • IXEMGabeo
  • [HUN]FaTaL
    Úúú na az nagyon nem lenne rossz :D
  • barcames
    van nintendora! vedd meg!
  • lac coo
    "A Codemastersnél jelenleg is dolgoznak az F1 sorozat idei részén, de már a távolabbi tervekről is esett szó. A megjelenés után a csapattól remélhetőleg igazán különleges DLC-k érkeznek majd. Erről Stephen Hood Gamerzines magazinnak adott interjújából merünk következtetni.
    A vezető designer nagy húzásnak tartaná ha régebbi F1-es autók kipróbálására is lehetőség nyílna, amire példaképp ő a Senna és Mansell korszak versenyzőit és autóit hozta fel példának."

HSW
  • Crome
    Én is 51-es idők körül szoktam futni, szóval elképzelhető, hogy a 47-es idő, az olyasfajta cheat-ből fakad, ami már alantabb ki lett tárgyalva.
  • IXEMGabeo
    engem azért bosszant az a pálya, mert ott képtelen voltam 1:51-nél jobbat menni, és ez bezony Multiplayer féle no tyre no fueles idő...legjobbak tudnak menni 1:47-48-akat is