• Batmanci
    Ha nagyon magas, túl alacsony a hátsó kerékösszetartás, viszont a kerékdőlést feljebb vetted, a gumik jobban kopnak, és hamarabb elmelegednek a külső peremen, így már egy enyhébb gázadásnál is megforgat.
    Elöl viszont nem kell komolyabb összetertást állítani, mert ettől az egyenesben is folyamatosan kúsznak a gumik, ami szintén nagy kopás, melegedés és defekthez vezethet. Elöl az összetertás csak Monacoban, Magyarországon és Szingapúrban fontos, mivel arra felé sok a kis ívű kunkor. Sajna, difizár, erőhatás alatt és szabadonfutáson, hát még motorfék alatt nem változtatható, mivel kihagyták a setupból.
    Ez, ugyan csak egy része a mechanikus tapadás változtatásainak lehetőségeiben, de ez is valami.

@Sponnyabob!
    Azt, hogy az első körben defektet kapj, semmi nem indokolja.
    Talán összeértél vlkivel a rajtnál, vagy lementél a homokba. (vagy nem raktad fel a peccset) Mert ügye itt szó sem lehet melegedésről, bár ha 20%-ot nyomsz, akkor tmsztsen, szorzódik a gumikopás, és az első kör már az 5., ahol még a kocsi is "agyig meg van tankolva" - hogy Palik se maradjon ki semmiből - De akkor sem értem, hogy nekem miért nincsenek váratlan defektjeim, se az utolsó körben, és az ötödikben meg főleg.
    Ha a fájlrendszer tartalmazza az újabb változatot (nem akartam megint peccset írni), akkor azt a futóművet, amelyiken a legtöbbször van defekt, nézd át alaposabban, a fentiek tükrében.
    Remélem tudtam segíteni.
    Aki szeretne értelmesebb, és változatosabb futamokat, készítsen egy másolatot a teljes F1 2010 könytárról, és tegye fel az RDDev 2011-es modját, mielőtt elindítod, készíts egy másolatot a mentéseidről, és ha netán visszatérsz a 2010-be onnan folytathatod, ahol abbahagytad. Ha nem teaszed sincs baj, kompatibilisek, tehát a 2010-es mentéseket alkalmazza a 2011 is, és fordítva.
    Itt, már négyszer is kiállnak gumicserére, nagyobb kihívás boksztaktikát gyártani. Az eső is eleredhet, szóval van mit csinálni. A teljesebb élményért keresd meg a szintén RDDev gumi modját, és állítsd be a lágy, és szuperlágy gumikat, így minden pályára azt viszi a Pirelli. Tuti a négy kiállás, és jól lehet sáfárkodni a szuperlágy gumikkal, vagy épp a lággyal. Jómagam ezt teszem, és sokkal izgalmasabb versenyeim vannak.
    Viszont a legjobban 100%-on jön ki a hatása.
    Üdv, Laci.