• Batmanci
    'Asszem, szándékom ellenére megvezettelek.
    Úgy emlékeztem, hogy mindhez van 2010, de csak az rFactorhoz csináltak.
    De most megnéztem, és 2009 től lefelé mindhez van. De mind gagyi.
    Nem egészen világos, hogy a race 07-et törölted egy kör után, vagy melyiket?
    Ha igen, akkor azt gondolom, nem nagyon nézted, és próbáltad ki a lehetőségeket, mert nagyon szerteágazó. Nem lehúztam azt, csak azt állítottam, hogy nem hozta, amit egy gtr 2 után vártunk.
    A GTR 2-vel egy óra, szerintem olyan, mint a korai magömlés, mielőtt elkezdenéd élvezni, elélvezel? Nem túl meggyőző.
    A 2010 pedig abban az esetben, ha mindent felraksz, rendesen beállítasz, gondolok itt vezérlőre, segítségek kikapcsolása, szimulációk be, erősségek... Nos, akkor azt kell mondanom - psze, ezzel nem kell egyetértened -, hogy nagyon is hozza egy F1-es autó jellemzőit. A körítéssel van baj. Hogy az Ai segghülye, hogy versenyen üres tankkal rajtol el mindenki, csak Te nem és még sorolhatnám.
    Ezt tapsztalatból mondom, igaz nagy szavak ezek, de neked elárulom, a legkomolyabb nyitott kasztnis autó, amibe ültem, és volt szerencsém menni vele 10 kört az ez:

Aztán még elég sok olyan nem széria vasban toltam több-kevesebb kört, amik hatalmas élményt, és ez által némi elképzelést nyújtottak a különböző tapadási és aerodinamikai együtthatókról. 'Monnyuk, van némi fogalmam ezkről.
    Hogy milyen úton-módon jutottam ezekhez a lehetőségekhez, erről nem kívánok hosszabb értekezést folytatni. Nem mintha titok lenne, egyszerűen, csak rohadt hosszú, és nem vagyok gépírónő.
    Mint azt már egyik hsz-mben már írtam, aki hiszi...
    Nem befolyásolja az emlékeimet, hogy valaki elhiszi ezt, avagy kétségbe vonja a szavaimat.
    Persze ettől még nem lettem szimulátortudós, nem tisztem megállapítani mások helyett, milyen "autósjátékkal" nyomják.
    Ez pusztán egy vélemény, de ezt is leírtam már.
    No, de ennyit az elmúlt időkről.
    Legközelebb az általános relativitáselmélet és a speciális relativitáselmélet rejtelmeibe kalauzolom el a kedves érdeklődő...
    Ah! Ez egy másik fórum.
    Üdv, Laci.