• Batmanci
    Tudod nem az a gond, hogy Te ezt otthon, magadnak eljátszod.
    De ha a neten, ahol vért izzadva kűzdenének becsületesen játszó emberek, megjelenik a csóka, és egy vigyorral elintézi. Megszüntetve a bizalmat az online versenyekben.
    Nem mondom, hogy Te, hiszen azok a progik, amik meg tudják ezt online alatt csinálni, legtöbbször igen bonyolultak (nem lenézve hozzáértésedet), és szinte hekker tudás kell hozzá.
    Ismerek srácot, aki mellett ül egy mérnök és egy aerodinamikai szakember, és azon dolgoznak, hogy a srác sikeres legyen. Pénzdíjas versenyeken is indulnak, és soxor nyernek. Nos, ezek után, ki az a marha, aki pénzt áldozna arra, hogy elinduljon egy ilyen versenyen, mikor bármelyik pillanatban felugorhat egy ilyen féreg, és szó szerint, ellopja a többiek pénzét.
    Nemtom kinek mi a véleménye, de mint alant említettem volt, ezért nem indulok semmilyen bajnokságban.
    Kivétel a haveri kör, vagy akit jól ismerek, több alkalommal versenyeztünk már..., stb.
    Félreértés ne essék, ha valaki jobb nálam, azzal semmi baj. Természetesen szeretek nyerni, de tudok veszíteni is, ha kell.
    De a tapasztalat, ami több liga és még több verseny után alakult ki, általában az első 6-ban benne vagyok, sokszor nyertesként hagyom el a pályát, és nem szoktak 3 másodperccel verni. Időmérőn 0,5 mp, bevágott pályánál, és rendesen felkészített autónál, már nagyon sok, és a versenyeken pariba is tudok kerülni. Erre még azt mondom valószínű, hogy nem csalt. De ha nem kopik a gumija, nem csúszik ki, ha 300-al bezizzen egy rövid ívű 90 fokos kanyarba... Na, ilyenkor nyomok egy cancelt.
    Remélem, nem voltam túl unalmas, de én a becsületes verseny mellett vagyok, és az sem baj, ha néha, vagy nem olyan néha kikapok egy-egy izgalmas versenyen.
    Üdv, Laci.