| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ja, űrrepülővel, légellenállás, gravitáció, talaj érintés, folyékony hidrogén súlya segítség kikapcsolva.
Láttátok Monaco leggyorsabb körét?
Egy perc alatti.
Haggyá, má, Ibolya!
Megvannak a megfelelő progik, amivel meg lehet csinálni.
Ezért nem vagyok már egyetlen ligában sem.
1.15:000-ös pályán, rám ver 3,5 mp-t. Második vagyok, közel hibátlan körrel, a többi, becsületes marha tizedekre tőlem...
Kiszálltam, és hesszöltem, mit művel.
A féktávokon azonos sebesség, a végsebesség szintén, ott vált, ahol én...
Viszont egy körön, kábé tízszer koccolta le a falat, és 3,5 mp-vel gyorsabb volt nálam.
Csak röhögni tudtam. (Kínomban) Így silányították el az onlány játékokat.
Ha nem a haverokkal nyomulok, akiken másnap számon kérhetem, ha hülye volt, akkor nincs onlájn, mert pár kis köcsögöt mindig beesz a fene, csak, hogy szembe jöjjön veled. (vagy mi megyünk rossz irányba. Ez még benne van.)
Jó is, ha gyúrnak az MI-re, mert nemsoká már csak a csalók lesznek fenn. Aztán majd mehet a verseny, hogy ki a nagyobb májer.
Remélem, vérig sértettem akiket akartam, a többiek úgyis egyetértenek velem. Ha valaki nem érintett, de mégis megsértődik... akkor megérdemli.
Üdv, Laci.