| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #8032 csak közeli és logikus instrukciókat tudok neked adni. Budapest nagyon hasonlít Monacora, pálya karakterisztikusan, tehát mindenképpen érdemes magas leszorítóerő, a váltót úgy állítsd be, hogy ne túl nagy végsebessége legyen. Elég, ha a 7-es fokozatot 300 körülire teszed még az 1-től felfele halad lépcsőzetesen állítod be. mivel kanyargós pálya, ha beállítottál gumikopást akkor ne vedd a Roll barokat magasra, de alacsonyan se hagyd. Balanszot én 40-60%-ra tenném hátrafele, ami segíti a kanyarodást. Suspensionnál mivel sok a bukkanó a pályán érdemes egy picit feljebb venni a padlólemezt, az igaz h ez ront a kocsi végsebességén. gumidölésszögeket én tetszőlegesen állítom be. mondjuk az első fülecskét én mindig szinte majdnem balra húzom, a másodikat a kigyorsítás miatt ellenkező irányba. Aztán a Toe Front és a Toe Reart, mondjuk ha Budapestről van szó, akkor inkább balrafele...motort vedd fel Fastra. úgy kb ennyi...