Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a GUMIKPOÁST BE KELL KAPCSOLNI???Mert most mentem le a 49 körös Bahreini futamot és a lágy ment 20 kört látszott h kopik de nem jelezte a kemény ment 29 kört látszott hogy ez is kopik de nem jelzett talán be kell kapcsolni hogy kopjon..

Elõre is köszz
thx

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

leho94
asszem T

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hogy lehet beállítani hogy futamon hogyha defekt van akkor a másik fajta gumit tegyék fel ne pedig ugyan olyat mint eddig, hogy egyszerre letudjam a kötelezõvel?

érdekes a játék saját optimalizálása a géptõl függõen, nekem beállította highra mindet és mellé tett 8x élsimitást ahelyet hogy inkább felvette volna ultrahighra és 2x élsimitás.
gáz hogy 8x élsimitás és 1680x1050-nél is látszódik hogy recés

szerintem ép eléggé lett szimulátor a játék ahogy kell, ha egy kicsit jobban rálépsz a gázra vagy rosz sebességi fokozatba van vagy rosszúl mész rá a rázókõre úgy megpördül a kocsi hogy alig lehet megfogni.
bug hogy én gyorskörön vagyok idõmérõn és a célegyenesnél járva amikor kijön egy kocsi a boxból meg akar elõzni nemszámit neki hogy nekemjön a lényeg hogy elmenyen meletem

Ulvar
Hát ez a gyerek se játszott vele versenyt normálisan...90/100 na ne ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mi az elvárás ,videókari ram ügyben??
Érdemes cserélnem Gigabite HD 5670 512 DDR5 rõl 5770 UD 1GB DDR5 re???

köszi
matthias92
túl vagyok a szezon elsõ két futamán a Virginnel. Bahreinben hetedik helyrõl gyõzedelmeskedtem (1 körrel tovább kinnmaradtam, mint ahogy beakartak hozni, tanultam az esetetekbõl 😄), Melbourne-ben második lettem kilencedik helyrõl.
1.32.1 billentyûzettel jó? (ausztráliában)

Na kezd érdekes lenni a game..
Az elsõ 4 verseny,mintha az ellefelek más kategoriában lennének.
Az 5. már kicsit más,ez a Spanyol nagydij,a pole viszonylag könnyedén,de a verseny esõs és ez már feladta egy kicsit a leckét.bár volt már egy esõs verseny a 3.,de ott nem tanusítottak komoly ellenállást..
Viszont elérkeztem Monte Carlo-ba,itt már a pole is nagyon nehéz volt,de a verseny! akár milyen idõt megyek végig a seggembe vannak és lögdösnek jobbról-balról,mig a palánkra tesznek..
Talán folyamatos 1.18-as köröket kellene menni.de az nemtom hogyan fog összejönni....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

megvan oldva amúgy...korábbi téma miatt nem...pont ezért, mert nem volt biztos, hogy akadásmentesen fog futni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hello,
ne ez mitöl lehet: legeleösször mikor bekonfigoltam a kormányt minden fasza volt, érzékelte a mm-es elmozdulásokat is. mostmeg ujrakonfigoltam a kormányt és lett egy 10centis holtjáték mindkét irányba. néztem windows-ba ott minden ok. kerestem játékba deadzone beálitást de sehol nem találtam.
ötlet valakinél?
MerlinW
Mert nem vetted meg. Menj az off topikba.

[merlinw.org]

Lunki88
Pezsgõzésre ne számíts. Talán majd jövõre. <#vigyor3>
Most vittem át az elsõ szezonomat a karrierben, amit a Toro Rossoval épphogy meg is nyertem mediumon. Na most nem kaptam semmilyen bejátszást vagy valami extrát. Most ez nálatok is így van, vagy csak akkor nyerhetek ha a konstruktõrt is megnyerem? Vagy most mi a cél a játékban, mert ennél még a gp2 is jobban jutalmazza a játékost😄D Amúgy rosszul vagyok a boxban az autók mozgásától, és a catch up mezõnytõl. Amúgy szép és izgalmas és nincs más. písz
Sziasztok,ehhez a játékhoz milyen vidi kártyát ajánlatok nekem 8800gt-m van és az fps-m 22-25 max verseny közben ha mindent low ra rakom akkor is és high beállításokkal is valami probléma lehet?Vagy gyenge a kártya hozzá.Ha tudnátok segíteni vagy vagy lenne valami ötletetek meg köszönném nagyon<#worship><#worship><#nemtudom>

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Jacek
akkor eljott az ideje cserelni😊

Köszi mükszik...

Mondjuk azt már nem értem miért kellett ezt ilyen bonyolultan megoldani, meg miért nem lehet a menüt is gamepad-dal irányítani. De ez csak kötözködés mert nem tartom logikusnak.
nem,az9.10.Kb tobb mint 1 eves driver van fent.
oneal1
amúgy amit nagyon sajnálok hogy olyan fakóak a színek a játékban.

Nem értem miért ilyenre csinálták.mintha színtelen lenne

!Forza Ferrari!

srácok Hamachi és a Lan miért nem mûködik a game-ben?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Muki100
Néhány órával azelõtt lett írva, minthogy kiderült az AI-ról hogy nem is létezik. Kicsit sokat gondol a játékról, bár az erõsségek amiket kiemel azért ott vannak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Prince23
tudom köszi, csak mivel olyan mintha L lenne ezért AL-azom, ez egy rossz szokás más semmi...a lényeg azon van, hogy a gép😊

MerlinW
Az AI nem "AL" 😊
Artificial intelligence (AI) azaz Mesterséges intelligencia (MI)

[merlinw.org]

ja ízé

1-4. futamot segítség nélkül toltam, automata váltót hagytam meg, meg egyenlõre a box utcai dolgokat is, mert még nem tudom melyik gomb pl a limiter nekem nem custom a beállítás és sajnos az Xbox 360-as Joyyal azonosítja a gombokat magyarán nem is azok a számok pl a gázadás, meg a fék, amik megvannak nekem adva, és amikkel tolom😄 Intermediate AL-lal, a többi minden full mármint gumikopás be, full törés

mentem egy futamot prof AL-al szembe és 3 kör alatt 12. helyrõl lettem 3. Montrealban Mercedes GP-vel😛😄

húúú ez kemény...mekkora jó már, köszönöm az infót😄😄 basszus, ha ezt alkalmaztam volna akkor Bahreinben simán pontszerzõ lehettem volna, Ausztráliában 4. helyrõl dobtam el egyszer és 6. lettem, most Kínában pedig rossz taktikát választottam intermediate gumit tettem fel, kis csöpp csöpp után aztán a végére narancs koptattam az utsó körben így is jöttek már kifele én meg nyertem 3 helyet, de többet nyerhettem volna vele:S:S:S 16. lettem így sajna...most jön Barcelona

MerlinW
Oda kerülnek majd a fejlesztések. Amit te látsz perpill, azok az üres slotok😊 Ha gonosz lennék én is mondhatnám, hogy le van írva minden a kézikönyvben😊

[merlinw.org]

MerlinW
Írtam a másik topikban.

[merlinw.org]

oneal1
verseny elõtt mikor benn ülsz a kocsiban, van az a research rész, alatta pár négyzet meg sor.

ott mi a szöszt kell csinálni?

!Forza Ferrari!

Köszii...😊De Te is tudnál valamit javasolni?
adam46
Flashback = Tegyük fel épp a 45. körbe szántod az aszfaltot. Ekkor egy hódocska eléd lép te elrántod a kormányt, bele a falba, Puf kerék felfüggesztés letört vége a versenyednek. Ekkora jön a Flashback visszatekered oda, ahol a hódocska miatt elrántottad a kormányt, és megnyomsz egy bizonyos gombot (Pc-n F12 Xboxon azt hiszem az X), ekkor visszaszámol 3-tól és onnan folytatod a versenyt. Vagy Megpróbálod kikerülni a hódot, vagy...
MerlinW
Hát változtasd meg vazze😊 Írd a végére, hogy köszi, vagy mit tudom én. Ne legyünk már hülyééék😊 Fárasztasz itt😊)

[merlinw.org]

Hááát...:$Nem kell,csak mond el mit csináljak😄
MerlinW
Most komolyan el kellene magyaráznom, mitõl nem lesz duplikált egy üzenet? 😊
Vajon egy kockát milyen alakú lyukba kell tenni?😊

[merlinw.org]

hát azt,hogy minden funkció teljesen legyen.maximum grafikával.felbontás lényegtelen(igazábül nem is értem:$😄)
nem értem mire jó pontosan ez a flashback? vki elmondaná? tudom h lerágott csont, csak én csináltam, de nem jöttem rá mire jó😊 magamba azt gondoltam, hogy az egyik mappában ezek képekké válnak😄😄😄😄

adam46
Igen, inkább ide mert, ha itt elkezdjük, abból jó nem sül ki. Valaki beírja hogy nVidia kártyát vegyél akkor jön rá a "Az nVidiát szaar ne vegyél Érteeeeem?"
Jacek
max mit jelent nalad? eleg limitalt az FPS, 40-ig nem kell atomeromu, afolott igen😊 es milyen felbontasban akarod jatszani?

bug, illetve kibasztak veled direkt a szerelõk xDDD

duplikált üzenet nem küldhetõ.azt írja
MerlinW
A megfelelõ topikban tedd fel a kérdésedet. Írd be oda pontosan mid van most, és hogy mennyit szánsz a fejlesztésre.

[merlinw.org]

MerlinW
Visszatekerheted az idõt, ha elrontottál valamit. F1-el replay, odatekered, ahol jó neked, majd F12-vel onnan folytathatod.

[merlinw.org]

csak az alábbiakat
MerlinW
Az ügynököd is annak hív, amit megadtál.

[merlinw.org]

bon
Mirõl fejlesztenél? Ha mindent cserélnél (alaplap, proci, memória, vga, esetleg táp) akkor kevés lesz a pénz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Imremagdi
" az sosem fog rájönni az instant replay + F12 kombó"

Mire is jó ez?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

utsó mondattal egyetértek...

Sziasztok!
Egy óriási sportmániás vagyok...Nézni és játszani is szintúgy imádom!😊Eddig azonban az elég alacsony anyagi háttér miatt a pc játékok alacsonyabb kategóriáit tudtam élvezni...Ám amikor megláttam az elsõ videót az F1 2010 Codemasters-rõl,elhatároztam,hogy én ezzel játszani fogok,méghozzá saját gépemen.Végigdolgoztam a nyarat azért,hogy legyen keretem megvenni a szükséges dolgokat: Új Memória(RAM),Videókártya,Processzor.Abban kérem a segítségeteket,hogy mondjátok meg légyszíves milyen minõségû és tudású alkatrészeket kell/tudok venni ahhoz,hogy ezzel a remekmûvel maximum szinten játszak?A pénzkeret: 90-100e forint!Elõre köszönöm!😊Balázs
Szóval akkor csak a riporter hív úgy :S Kár, jó lett volna a csapatrádión olyat hallani, hogy "Ok Adrian,now push,push like hell" 😄