21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#8042 Köszi, de nekem magyar. Csak időmérőn lehet? -
#8041 Bizonyos szabadedzéseken ha rámész az engineer-re, akkor lesz olyan opció, hogy R&D Objective. Azt kell megcsinálni a fejlesztéshez. -
#8040 hát ettől árkádabb és unrealisztikusabb már nem nagyon lehet. -
#8039 Elvileg most fogják majd bemutatni Ausztráliában. :) -
ricsa008 #8038 F1 2011 szeptemberben -
#8037 Hol vannak ezek a fejlesztések? Nem is tudtam, hogy van benne:S -
barcames #8036 ma jelentették be, hogy szeptember 23-án jelenik meg az F1 2011 már van borítója is :D nagyon állat lesz!
lehet pályázni is!
nézzétek meg az oldalunkon! -
#8035 Sziasztok!
Miután megnyertem a VB-t és ugyanannál a csapatnál maradok miért veszi el a fejlesztéseket és miért nem változik a rajtszámom?Válaszotokat előre is köszönöm. -
#8034 Köszi szépen a segítséget! Megfogadom a tanácsaid. Amúgy gamepad-al játszok. -
IXEMGabeo #8033 persze nem mind1 mivel tolod ez inkább kormányra van ez a beállítás -
IXEMGabeo #8032 csak közeli és logikus instrukciókat tudok neked adni. Budapest nagyon hasonlít Monacora, pálya karakterisztikusan, tehát mindenképpen érdemes magas leszorítóerő, a váltót úgy állítsd be, hogy ne túl nagy végsebessége legyen. Elég, ha a 7-es fokozatot 300 körülire teszed még az 1-től felfele halad lépcsőzetesen állítod be. mivel kanyargós pálya, ha beállítottál gumikopást akkor ne vedd a Roll barokat magasra, de alacsonyan se hagyd. Balanszot én 40-60%-ra tenném hátrafele, ami segíti a kanyarodást. Suspensionnál mivel sok a bukkanó a pályán érdemes egy picit feljebb venni a padlólemezt, az igaz h ez ront a kocsi végsebességén. gumidölésszögeket én tetszőlegesen állítom be. mondjuk az első fülecskét én mindig szinte majdnem balra húzom, a másodikat a kigyorsítás miatt ellenkező irányba. Aztán a Toe Front és a Toe Reart, mondjuk ha Budapestről van szó, akkor inkább balrafele...motort vedd fel Fastra. úgy kb ennyi... -
#8031 Üdv!
A Williams csapatnál vagyok Barrichello mellett. Esetleg valaki tudna ajánlani egy jó autó beállítást? Motor, felfüggesztések stb...
Most vagyok Budapesten a 12.ik szakaszon. Eddig nem foglalkoztam ezzel, de most egyszerűen nem mennek a kvalifikációk...:S -
bcc #8030 Alt+Enter -
#8029 megcsináltam az offline profilt, de csak kis ablakban nyitja meg a játékot, nem tudom megint teljes képernyőre tenni...valaki tud rá gyógyírt?
bocs a dupláért... -
#8028 hogyan tudom megcsinálni az offline profilt? -
#8027 Na, feltettem a patchet, és most már nincsenek kockák. Az a fura amúgy, hogy anno azért nem raktam fel, mert nagyon könnyű lett a játék, de most meg, a német nagydíjon csak 12-ik helyre kvalifikáltam magam...:S Pedig sztem az autó beállítások is jók. Na mind1:) -
#8026 szívesen -
#8025 köszönöm a gyors választ!!! -
#8024 Szia!
Létre kell hozni egy offline profile-t. Játék közben home gomb, onnan menni fog. -
#8023 Sziasztok!nem tudok menteni a játékban, lehet csak én vagyok béna...valaki tudna nekem segíteni? -
#8022 Azon van, és egyszerűen játszhatatlanul kockás... patch javíthatja? -
#8021 Nem érdemes ott semmit állítani, mert a dx11 bugos, csak azt hittem, hogy állítottál és talán attól jött elő a kockás bug, de akkor nem.
Egyébként itt tudsz variálni:
My Documents\ My Games\ Formula One\ Hardwaresettings
Nyisd meg a hardware_settings_config fájlt és írd át ezt a sort: “<directx forcedx9=”true” />” "true" helyett "false". (ekkor a dx10 vagy dx11 lesz attól függően, hogy mit támogat a kártyád) -
#8020 Valaki pls help... mit lehet csinálni a nagy kockák ellen?? Így játszhatatlan.... -
#8019 Hol lehet állítani DX 11-re a játékot?? -
#8018 Nem állítottam semmit. Mit érdemes ott átállítani? -
#8017 Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy készül-e a 2011-es szezonhoz valamilyen mod? -
#8016 Ja akkor lehet, hogy az alapjáték is bugos. Arra emlékszem, Angliában nagyon látszottak a kockák, pályafüggő, de nincs nagyon rá megoldás. Esetleg állítottál valamit a config fájlban (dx11-et, dx10-et)? -
#8015 Nincs fent semmi patch. Az alap játék van fent. -
#8014 A patch hibája (asszem). Sajna arra nincs javítás. -
#8013 Üdv%!
Olyan kérdésem lenne, hogy valamiért fekete kockák jelennek meg a képen. Eddig semmi baj nem volt, de most a Silverstone-i, és a német pályán is fekete nagy kockák jelennek meg...:S pls help vki mi lehet a baj? -
kiscody #8012 senki nemakar ligába versenyezni?
http://f12010codmaster.atw.hu/
Chekkoljátok!!!KÖSZI -
#8011 A patch kell neked. -
#8010 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Offline módban szoktam játszani és már nem először csinálja azt, hogy indulásnál kiírja, hogy "a mentett adatok hibásak" és így nem tudja betölteni az állásomat. 3-4. nagydíj után ez már egy kicsit bosszantó, hogy újra akarja kezdetni velem megint az egészet. Ez hiba a programban és van rá valami path, vagy más a megoldás? Tudnátok segíteni? A válaszokat előre is köszönöm! -
#8009 Hálás köszönet! -
#8008 A verseny indításnál a difficulty level-re állj, majd nyomj entert. Ott vannak a fuel/tyre opciók.javascript:document.newmessage.submit(); -
#8007 Üdv!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom pontosan beállítani, a gumikopást, és az üzemanyag fogyást? Sehol se találom..::(
Köszönöm -
nono28 #8006 Köszi -
csabicsabi #8005 Ez elmaradt.Offline profil létrehozása: -
csabicsabi #8004 Hozz létre offline profilt. -
nono28 #8003 Üdv!Hogy lehet megcsinálni hogy legyen autómata mentés?