Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszz
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
gáz hogy 8x élsimitás és 1680x1050-nél is látszódik hogy recés
bug hogy én gyorskörön vagyok idõmérõn és a célegyenesnél járva amikor kijön egy kocsi a boxból meg akar elõzni nemszámit neki hogy nekemjön a lényeg hogy elmenyen meletem
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Érdemes cserélnem Gigabite HD 5670 512 DDR5 rõl 5770 UD 1GB DDR5 re???
köszi
1.32.1 billentyûzettel jó? (ausztráliában)
Az elsõ 4 verseny,mintha az ellefelek más kategoriában lennének.
Az 5. már kicsit más,ez a Spanyol nagydij,a pole viszonylag könnyedén,de a verseny esõs és ez már feladta egy kicsit a leckét.bár volt már egy esõs verseny a 3.,de ott nem tanusítottak komoly ellenállást..
Viszont elérkeztem Monte Carlo-ba,itt már a pole is nagyon nehéz volt,de a verseny! akár milyen idõt megyek végig a seggembe vannak és lögdösnek jobbról-balról,mig a palánkra tesznek..
Talán folyamatos 1.18-as köröket kellene menni.de az nemtom hogyan fog összejönni....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ne ez mitöl lehet: legeleösször mikor bekonfigoltam a kormányt minden fasza volt, érzékelte a mm-es elmozdulásokat is. mostmeg ujrakonfigoltam a kormányt és lett egy 10centis holtjáték mindkét irányba. néztem windows-ba ott minden ok. kerestem játékba deadzone beálitást de sehol nem találtam.
ötlet valakinél?
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Mondjuk azt már nem értem miért kellett ezt ilyen bonyolultan megoldani, meg miért nem lehet a menüt is gamepad-dal irányítani. De ez csak kötözködés mert nem tartom logikusnak.
Nem értem miért ilyenre csinálták.mintha színtelen lenne
!Forza Ferrari!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
1-4. futamot segítség nélkül toltam, automata váltót hagytam meg, meg egyenlõre a box utcai dolgokat is, mert még nem tudom melyik gomb pl a limiter nekem nem custom a beállítás és sajnos az Xbox 360-as Joyyal azonosítja a gombokat magyarán nem is azok a számok pl a gázadás, meg a fék, amik megvannak nekem adva, és amikkel tolom😄 Intermediate AL-lal, a többi minden full mármint gumikopás be, full törés
mentem egy futamot prof AL-al szembe és 3 kör alatt 12. helyrõl lettem 3. Montrealban Mercedes GP-vel😛😄
[merlinw.org]
ott mi a szöszt kell csinálni?
!Forza Ferrari!
[merlinw.org]
Vajon egy kockát milyen alakú lyukba kell tenni?😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mire is jó ez?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Egy óriási sportmániás vagyok...Nézni és játszani is szintúgy imádom!😊Eddig azonban az elég alacsony anyagi háttér miatt a pc játékok alacsonyabb kategóriáit tudtam élvezni...Ám amikor megláttam az elsõ videót az F1 2010 Codemasters-rõl,elhatároztam,hogy én ezzel játszani fogok,méghozzá saját gépemen.Végigdolgoztam a nyarat azért,hogy legyen keretem megvenni a szükséges dolgokat: Új Memória(RAM),Videókártya,Processzor.Abban kérem a segítségeteket,hogy mondjátok meg légyszíves milyen minõségû és tudású alkatrészeket kell/tudok venni ahhoz,hogy ezzel a remekmûvel maximum szinten játszak?A pénzkeret: 90-100e forint!Elõre köszönöm!😊Balázs