| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem szeretnélek kiábrándítani, de nem sok esélyt látok arra, hogy akár még teljesen lebutított grafika mellett, játszható számú FPS kapj. Nekem egy Radeon 4850-es karim van, és bizony a célegyenesekben néha 24 alá esik az FPS, ami ugye már nem teljesen folyamatos képet jelenít meg. A Te kártyád pedig, az enyémnél, legalább 5 évvel korábbi példány. A barátnőm laptopján próbáltam futtatni a GRID-et, aminek az F1 2010-nél jóval kisebb hardware igénye van. Neki Radeon X sorozatú VGA-ja van a gépbe, ami ugye újabb mint a tied, és Dual Core-os procija, és nem bírtam annyira lebutítani a grafikát, hogy játszhatóvá tegyem a játékot, pedig erre még egy külső kis progit is igénybe vettem, aminek a segítségével olyan dolgok megjelenítésén is tudtam butítani, amiket a játék menüjében nem lehet elérni és állítani.
Nos a fentiek fényében írom azt, hogy nem sok esélyt látok a dologra.