• padavanHUN
    Miért ne hinném el? Ha egyszer ezt mondják és maga a FOM nem tiltakozik a rágalmazás ellen, akkor el kell hinnem. Vagy a FOM mindehhez asszisztál? Amikor az lenne az elemi érdeke, hogy egy, a sportágat egészében bemutató játék legyen kiadva? Ezért is érthetetlen ez az egész, a konzolos vonatkozás pedig nem magyarázat, mivel PC-re minden további nélkül meg lehetne csinálni a teljes rajtrácsot.

Azt sem hiszem, hogy a Codemasterses fejlesztők kellő szaktudás hiánya miatt nem csinálnak 12+ multit. Ha tehetnék, megcsinálnák, de valami oknál fogva nem tehetik.

Ezek a döntések - megfelezett rajtrács, a hivatalos kijelzők használatának tiltása - tipikusan FOM-hülyeség, nem igazán hiszem, hogy játékfejlesztői tudatlanság/lustaság állna a háttérben.

Meg hát miről is vitázunk, amikor közleményben írták le, hogy a FOM miatt nem valósulnak meg ezek a dolgok. Ez tehát a hivatalos álláspont és a FOM nem tiltakozott. Ergo ez a valóság.

Azt nem tudom, hogy a korábbi játékokban ez miért volt engedélyezve - vagyis inkább azt nem tudom, hogy most miért nincs... -, de ez van sajnos és biztos vagyok abban, hogy ha a Codie keze nem lenne megkötve, akkor nem lenne ez ügyben panaszunk.

Más kérdés, hogy a felvezető kör és a SC éppenséggel a fejlesztési idő rövidsége miatt nem kerülnek be, ez egyértelműen az ő hibájuk, stratégiájuk, hiszen vélhetően akarnak tartogatni valamit a következő két kiadásra is. Itt aláírom a Codie okoskodását és taktikázását.

Szóval válaszolva a kérdésedre: Igen, kénytelen vagyok elhinni, hogy a FOM korlátozza le az online játékot. Mert azt nem hiszem el, hogy ne tudnák megcsinálni. És ugye a FOM sem tagadja, hogy tőlük eredet ez a "nagyszerű" ötlet.