21751
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #756 ne mááá pont Schumi és Rosberg a kedvencem...:S -
IXEMGabeo #755 -
barcames #754 ha jól tudom még a mercedes gp nem rakták bele. -
#753 Azt hiszem a Merci még nem adta le kocsi rajzokat. -
#752 -
Laceee #751 A Real F1-ben jobban tekerik a kormányt, miért csak 22 autó van ? -
barcames #750 valóság vs f12010 game -
terencehIII #749 Hello
Találtam 2 linket ha valkit érdekel:
Ez egy rövidke cikk a játék közben i rádiózásról
Innen meg letölthetitek a Gamstar júliusi számát amibe megjelent egy 4 oldalas cikk a F1 2010-ről -
#748 Fail;) -
#747 ő a demó verzióval a warez verzióra gondolt -
barcames #746 nem lesz demó nem érted! -
#745 PC-n lesz demo verzió :D Sőőt, ha nem sikerül jóra, csak az lesz XD
Már várom a pálya konverteket rF alá, Grid-ből is jók lettek. -
GPx8 #744 Majd biztos a videjó alapján fogunk vásárolni. Ahhoz mi szegények vagyunk... -
zsotesz #743 vagy a "virágbolti" verzió alapján -
#742 A Codemasters nemrég jelentette be, hogy a várva várt hivatalos F1 játéknak nem lesz ingyenesen kipróbálható demója. Ez azt jelenti, hogy azok a szimulátor rajongók, akik nem szeretnének zsákbamacskát vásárolni, a videók alapján kell döntést hozzanak.
hm:)) -
zsotesz #741 azt még kihagytad, hogy mindig Spa-ban mennek. -
#740 ezek mi a fasznak állitgatják a segitségeket mindig indulás után? tiszta gyökérség... még jó hogy nem állitják be/ki minden kanyar előtt. -
#739 Pl: nincsenek vele rendesen készen? Vagy nem engedik,hogy még menjenek velük. Válogasd meg a szavaidat, meg nem mindegy, hogy melyikkel mennek? Nem neked való még ez..... -
#738 de mi a faxom van itt :D
A Bukásos vidi az Cool csak már télleg sokadik változata...
Én nem értem miért mindenki azzal a szar McLaren-nel megy, ot a Red Bull vagya Ferrari!!
Mindig azzal a ***talicskával. egyik vidin ez a szekér a másikban meg a másik, meg rem nem 1 körösek lesznek a versenyek -
barcames #737 esős vidi
száraz vidi
-
#736 szerintem teljesen jó :) -
#735 ez még az elején vicces volt, de már rohadt uncsi a 125. verzió szvsz -
#734 -
#733 rFactorba nincs eső szimuláció.
Csak textúra.... -
barcames #732 majd ha megjelenik akkor kipróbálom a gépen és a konzolon is:D -
barcames #731 f12010 SIMULATOR!!!
simán veri az rfactort nem grafikailag mert az természetes ha nem irányítás 10/10:D -
#730 Mond el nekünk is, hogy miben! :))) -
barcames #729 majd meglátjuk én ps3-on fogom tolni... -
#728 Ja :D Láttam már konzol, és pc játékot. Nem eget rengető, és ha lesz, ami részletesebb pc-n, azt úgy se fogod látni verseny alatt 520-al hajtva. -
#727 Mondjuk amennyi szabály változott az elmúlt években, már az is csoda, hogy kiadták végre. És itt most ugye a pontozástól, az autókon, gumikon, tankoláson, időmérőn, stb. át minden másra is gondolok. Ezt értelmesen beállítani?! Nem csodálom, hogy nincs demo.
Azért voltam kiváncsi, mert ha ez is WIN7-Vista only lesz, akkor eldőlt. -
#726 mind1 már nyakunkon a megjelenés így is -
barcames #725 óriási lesz a különbség!!!!!! -
barcames #724 Habár még nem tekinthető teljesen hivatalos állásfoglalásnak, de úgy néz ki, a Codemasters mégsem örvendeztet meg minket demó változattal sem a játék megjelenése előtt, sem pedig utána. A Twitter Formula1game szekciójában egy rajongói kérdésre született meg a kissé letaglózó válasz: Nem lesz demó, méghozzá két okból kifolyólag. Az egyik, hogy már így is szorítja az idő a fejlesztőket és ezért nincs lehetőségük egy bemutató változatot készíteni, a másik pedig, hogy a játékban túl sok a licenszelt elem (hirdetések, reklámtáblák pl.), melyeket nem terjeszthetnek ingyenesen. A hivatalos fórumon a kommunikációs menedzser közölte, hogy ha nem lesz demó, akkor az köszönhető a Formula One Management idióta hozzáállásának a témához. Na jó, nem egészen így fogalmazott, de ez a lényeg: Nem valószínű, hogy az F1 2010-nek lesz demó változata… (f1game) -
#723 Nem lesz akkora különbség, hogy azt mondhasd hűűű mennyivel szebb. Én a Dirt 2 PC, és xbox verziója közt se találtam nagyon. -
#722 en sem :) -
#721 Vagyis nem egészen. Xboxon 720p + 4*AA @ 30 fps, pécén meg olyan felbontás amekkorát akarsz, és amennyit elbír a vasad. Effektek terén lehet hogy lesz kamu DX11 meg teszlációs baromásgok hogy el lehessen adni a kártya mellé, 99%ban ugyan azt tudja majd mint a konzolos. -
#720 Zéró. -
#719 Most nem a dobozra gondoltam. :D -
#718 semennyi. -
#717 Szerintetek kinézetben mekkora különbség lesz a PCs és a konzolos verzió között?