| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
HG #7225 Sziasztok!
Emlékszem, mintha olvastam volna korábban, (De már nem találom hol) hogy van valakinek olyan problémája, hogy menet közben, (nekem csak a pályán haladás közben) az .exe hibát észlelt és leállt.
Végigmentem már egy évadot, 20% -os hosszal. A Patch-et az utolsó verseny előtt tettem fel, aztán lefutottam azt. Az új évben McLaren -es lettem, átállítottam 50% -ra a versenytávot, és hosszú hétvégét állítottam be. Kb. innen kezdődött már az első edzésen a fenti probléma.
van, hogy tudok menni 20-30 kört gond nélkül, de van, hogy az első körben kidob. VGA drivert frissítettem, Patch-et újra feltettem, RAM tesztet lefuttattam. Gépem: Athlon X2 5600+,2 Gb RAM,Geforce 8600GTS 256 Mb,Gigabyte alaplap. XP 32 bit van fenn. Más játékok gondmentesen futnak. Ha valaki tudna ötletet adni, megköszönném. Gép takarítva, nem melegszik.