• OMEGA RED
    nekem C2D E7500, 2GB RAM, HD5670 (512 gddr5) win7 64bit. simán megy minden maxon. egyszer sem szaggatott be még esőbe sem. mikor xfire-el veszek fel videót akkor néha ránt kicsiket de simán játszható attól nem hibázok a játékban. vagyis arra nem fogható...

Szerintem nálatok más lesz a gond. pl driverek, frissítések, DirektX, esetleg öreg oprendszer, és ami még okozhat ilyen gondot a hűtés... Régen volt egy 8600GT passzív hűtéssel. MW2 maxon ha játszottam nem volt gond kb 10 percig és aztán 85fokos lett a kari onnantól szaggatott a game. levettem ház oldalát asztali ventivel meghűtöttem és egyből nem szaggatott. Szóval hűtés is okozhat gondot. akinek esetleg régen volt kitakarítva a háza fújassa ki...

bunny: 8 GB RAM? Úr Isten! nekem 2gb 2x1 kingmax 800-asok dualba eddig nekem minden game fullba ment. Minek annyi? persze ha nem játékokhoz akkor az más de ha azért van 8gb-ot, hogy a játékok fussanak akkor megérdemled... :P

IXEMGabeo: igen a processzor sokat számít! hiába van erős vidikarid ha a procid gyenge!

Egyébként ha valaki megpróbál az általam javasolt megoldásokkal próbálkozni attól majd várok egy visszajelzést, hogy mire jutott!

Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett!