| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
akos #6737 Szép estét kedves fórumozók!!!
Végre sikerült beszereznem a gamet, és kellemeset csalódtam a játékban. Kicsit tartottam tőle, mivel eléggé lehúzták egyesek, de szerintem nem volt igazuk abban az Arcade dologban sem. Pl billel segítség nélkül lehetetlen menni egy kört is kipördülés nélkül. És a fékezésnél blokkol a kerék, akkor csak előlre csúszok, és nem tudok elkanyarodni, ahogy azt egyesek mondták... :D Nah, de lényegtelen. Ma mentem egy 100 %-os versenyt Monzában McLarennel, legnehezebb szinten Help Off, szimulációk fullon voltak, és hát nagy nehezen sikerült megnyernem 1 mp különbséggel. Harmadik helyről indultam, majd a rossz rajtot követően visszacsúsztam a nyolcadikra. Onnan aztán szépen felzárkóztam. 20. körben lecseréltem a szuperlágyat keményre, és azzal végigment a verseny. Defekt szerencsére nem volt, volt két kieső, egyik motorhiba, a másik falhoz csapta a gépet... XD Elvileg második lettem volna a végén, de a 35. kör tájékán Webber kiment a boxba, így átvettem a vezetést, és be is hoztam a gépet... :D Apropo, tegnap csak gyakorlásképp mentem egy versenyt amatór AI ellen, és ott vettem észre, hogy bizony, elhúztam tőlük rendesen, és egyszer megpördültem, de kb állítólag 20 mp-re voltak tőlem, 5 mp alatt megfordultam, erre 6-an elmentek mellettem... Szerintem az AI-n van mit csiszolni etéren. A lekörözésnél szépen elengedtek, de nem mindig, ahogy ez az életben is van... XD Röviden ennyi, remélem nem gond, hogy leírtam a véleményem...