| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
sziasztok! én egy teljesen más szintet képviselek, mint ti, lelkes amatőr vagyok, első igazi szimulátorom (Need for Speeden nőttem fel, a Shift már valamennyire szimulátor, de 1 hetem így is arra ment rá, hogy meg tudjak tenni 2 kört anélkül, hogy megpördülnék).
ha nem zavarok, néha bepötyögnék ezt-azt, persze ti megmosolyogjátok majd, de nekem nagy öröm volt pl. az, hogy amatőr ellenfelek ellen, félig bekapcsolt kipörgésgátlóval, ABS ON-nal és automata váltóval a 3., Maláj Nagydíjon a boxtaktikával előrejöttem a 10. helyről a 6.-ra a végén a Virginnel :) a kis esőt megcsináltam az Option gumikkal, majd amikor rázendített, egyből Wet-et tettem fel. a többiek viszont intermediate-t, és mivel 2-3 körrel a vége előtt szakadni kezdett, újra ki kellett állniuk.
egyébként csak emiatt a game miatt vettem egy gamepadot is.