| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nem értem mért kell belekötni a másikba mindig hogy hogyan játszik???Szakadjatok már el erről a kormányos segítség nélküli menetről.Van aki nem szenvedni akar meg agyát felbaszni hanem élvezni a játékot és gurulni.Azok akik meg verik a mellüket hogy jaj én legenden megyek meg 200 al tudok csak menni a pályán mert csúszik az autó hűűű de király vagyok 20. hely mindig megvan ti meg itt minden segítséggel 1. vagytok kúrva gyors körökkel...ellehetne már felejteni ezt a hülyeséget.Nekem abs be van kapcsolva meg csúszkálás sincs mert hülyeségnek tartom h fékezek és kanyarodni nem lehet mert a kerék blokkol rögrön.Iylen nincs a forma1 ben,kerék akkor blokkol ha már izomból nyomja és féktáv végén van...
Különben meg aki sír,nyugodtan menjen segítséggel iylen időket,kíváncsi vagyok hogy képes lesz e rá.