• Danecay
    "Most szólok a sűrű szánalmozás és fikázások közepette, hogy az F1Game Hungary rendelkezik a Codemasters jóváhagyásával MINDEN, az oldalon megtalálható anyaggal kapcsolatosan, illetve hozzájárultak ahhoz, hogy amolyan félhivatalos oldalként bármilyen angol nyelvű forrásmunkát lefordíthassunk - pl. kézikönyv, használjátok, igaz? - és azokat magyar nyelven közzétegyük az F1GH-n. A megállapodás KIZÁRÓLAGOS tehát cska mi élhetünk vele. Tudtommal a simracing.hu nem rendelkezik semmiféle megállapodással sem velünk, sem a Codieval, tehát amit tettek, az egy önálló oldalhoz méltatlan és igénytelen és persze jogszerűtlen is."

Már nem azért, de most ezzel mire akarsz utalni? Arra, hogy a hivatalos fórumba leírtakat Magyarországon, csak nektek van jogotok lefordítani és közzétenni? Továbbá aki rajtatok kívül így tesz az jogszerűtlenül jár el? Próbálok nem fennakadni azokon a dolgokon amiket sokszor le merészelsz írni, de néha, ne haragudj, bárhogy is próbálom nem megy. Tudom az én hibám, de nézd ezt el ezt nekem. Akkor a leírtak fényében, egészen október 7.-éig Te is illegális információkat publikáltál az oldaladon. Ezek szerint én is jogértést követtem el több alkalommal is azon alkalmakkor amikor bátorkodtam egy-egy idegennyelvű cikk tartalmát mindenki számára érthetően magyarul leírni egy egy fórum hozzászólásban? Sajnálom, remélem nem lesz belőle gondod akár így utólag is, de ha mégis teljes mértékben vállalom a felelősséget jóhiszeműen elkövetett jogsértő magatartásom miatt!

Értem én, hogy mi a problémád és még valahol egyet is értek vele, de annak a bizonyos lónak sem kellene átesni a túloldalára!

Még egy kérdés furdalja a kíváncsiságomat. Neked vajon hány barátod lehet?