| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Pitti #5960 Néhányszor már kitárgyaltuk a játék AI kezelését. Mint ahogy Alexease is mondta itt excel táblák ellen versenyzünk. Nincs semminek köze semmihez. A pályán látható autók csak illusztráció. Mindegy, hogy előtted vagy mögötted van illetve hány másodpercre, valamint milyen gyorsan közlekedik. A táblázatban megtalálható idők teljesen mást mutatnak. Nem véletlen, hogy nincs gyakorlatilag semmi infó arról sem, hogy ki hányszor és mikor állt ki a boxba. Én mentem úgy 20%-os esős versenyt, első helyről indulva, hogy nem álltam ki egyszer sem, nem előzött meg senki, mögöttem jöttek látótávolságon belül, átmentem a célvonalon és 3. lettem a táblázat alapján.
Olyan is volt, hogy mögöttem látótávolságon belüli autó a táblázat szerint 43másodperccel volt lemaradva.
Ez egy ilyen játék...