| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #5941 atyaisten...szenvedek Barcelonában
én sztem itt van a legnagyobb bughalmaz. Hogy van az, hogy időmérőn éppenhogy 1:25 8-as időre vagyok képes versenyen maximum 1:27 -es időre a többiek meg hozzák az edzés köröket sőőt még jobban mennek:D:D tiszta röhejes, egyenesben simán lehagynak pedig baromi alacsony leszorító erőt tettem be (hátsó szárnyakat levettem, motort Fastra tettem, növeltem a bekanyarodás mutatókat a Balancot visszább állíttam és mégsem jó, és ez bosszant ilyen nincs egyszerűen...vagy pedig ezeknek üres a tankjuk másra nem tudok gondolni) legrosszabb pálya, annyiból jó, hogy ezek összevissza kacsáznak, és akkora balesetek megperdülések szoktak lenni, hogy csak pislogok totálkáosz ez a pály örülök ha túl leszek ezen eleve 16. helyről indulok és nem lemaradok alapból az egyenesben ami frusztráló