| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
IXEMGabeo #5909 nem semmi futamon vagyok túl, de valami oltári pechem van:D
Kína: P2-es szabadedzésen kijövök az új setupommal egyenesben fékezek, de valahogy baromi lassan lassítottam és erre bumm Vettel nem ment arrébb nekimegyek és kiírja Penalty mondom fasza...5 helyes rajtbünti ilyen butaságért
időmérő: nagy nehezen mentem egy jó időt, de csak a 11. helyre volt elég 3 tizedre voltam Sutiltol, de képtelenség volt javítani hibátlan kört marha nehéz ezen a pályán főleg a középső szektorban...
tehát 16. helyről indultam, no de várjatok. Stratégiám szerint kemény keveréket választottam és 11 körre, a lényeg amit már mondtam, hogy jól kell rajtolni nos valami baromság miatt 3x indítottam újra, vagy kilöktek vagy pedig bebújtam Kobayashi mellé szépen erre kiírja Penalty mondom anyád...új rajt, előzgetések minden Liuzzi mögé jöttem fel 10.nek majd végül megelőztem nagy nehezen Massa kiment már 8. voltam aztán szép sorjában mentek ki és mivel a tempót tartottam a nagyrésze lemaradt én meg 2. voltam:D, de Hamilton elhúzott...Webber jött mögöttem tempósan, ami azért volt furcsa mert kiment és kemény gumival is utolért, de aztán szépen megperdült mögöttem én semmit nem csináltam vele:D Hülkenberg is megperdült még messzebb Button volt mögöttem, végül kijöttem marha jó ütembe a 10. kör körül visszajöttem 9. hely környékére, Barrichellot lehagytam aztán kiálltak még 3-an így voltam 6. Kubica mögött, és itt jött az, hogy elszúrtam az egyetlen Flashbacket, de nagyon aztán Barrichello szépen elment, pedig a lágyon az 1-2. körben kb 2 secet tudtam verni a mezőnyre és ez a hiba rosszkor jött, utána márcsak megközelíteni tudtam így óvatos autókázással végül 7. lettem Button előtt, de lehetett volna ez 5. is akár, ha nem csúsztam volna meg Kubica mögött:( Lényegében azért a 16. helyről a maxot kihoztam ebből a dologból, és most jön Barcelona ahol nem is tudom hogyan lehetnék gyors itt semmilyen beállítás nem segít baromi lassú vagyok ezen a pályán Virginnel is az voltam a HRT-vel nem hinném, hogy jó lesz.