21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5895 nem hiszem hogy azon a gépen szaggatnia kéne, driver-frissítést próbáltál? -
Geri98 #5894 sziasztok!
azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet visszaállítani teljes képernyőre a játékot, mert ha egyszer lerakom az asztalra akkor ott marad a keret (a tálca a címsor stb.) még úgy sem lesz normál ha újratelepítem a játékot.
valami ötlet ??? -
#5893 ha ha ha jót nevettem XXXXD -
#5892 a vidókarid 2 éve jelent meg vagy még több, úgyhogy sokéves konfigod van -
Müzlee #5891 Hello HG!
Először is köszi a választ!
Igen, fent van a szervízcsomag 2. Viszont most olvastam, hogy a 64 bit-es windows-hoz nem készült service pack 3. Ha meg nem készült, nem tudom feltelepíteni, akkor játszani sem tudok? Nemár... -
#5890 gyerekek ez a game úgy szaggat a gépemen, mintha egy sokéves gyenge konfigom lenne... beszarok... -
#5889 Nah világbajnok lettem igaz még van 4 verseny a szezonból de 106 ponttal vezetek a 2. helyezett előtt:DDD -
HG #5888 Szia!
Nézd meg az XP -det, hogy SP2 legalább fent van- e? Ha nincs, akkor előbb SP1 , SP2, majd SP3. HA SP2 fent van, akkor ami még gyanús, hogy nem rendszergazdaként vagy belépve. Ezenkívül nézd meg, az SP3 ugyanolyan nyelvű- e mint a Windowsod. Az SP3 -at megbízható helyről töltötted le? A legjobb lenne a Microsoft oldalról.
-
#5887 Vezetés közben a quick menu gombokkal tudod állítani a throttle mapot. 3 fokozat van: cruise (esőhöz), standard (versenyhez) és fast (időmérőhöz) -
JohnAngel #5886 Amikor teljesíted az R&D-t, akkor mindig kapsz egy új fejlesztést a kocsihoz. Ezeket meg tudod nézni a monitoron, és ki is van írva, hogy melyik mire jó. Állítgatni nem kell őket, ezek már a kocsidban vannak. -
Petike125 #5885 Throttle Map-et hogyan tudom állítani Standardról?
Lotus, 1. év, Hungaroring és Lv17.
Csináltam már ilyen R&D vagy micsoda izéket, írta, hogy kaptam új Throttle Mapet, de mégsem tudom állítani.
Elmagyarázná valaki, hogy hogy van ez? -
#5884 köszi -
IXEMGabeo #5883 Tyre Simulation -
#5882 a gumikopásnak pontosan mi is a neve? -
IXEMGabeo #5881 ezt köszi kipróbálom. Ha nem egyezik a stílusommal úgyis kitalálok másik setupot, na de azért mégiscsak időspóroló -
IXEMGabeo #5880 gyorsabb lennéket úgy értettem, hogy nem venne el annyi időt és sokkal gyorsabban haladnék a pályákkal de így örülök, ha 1 nap alatt végzek 1 pályával:D -
IXEMGabeo #5879 kiderülne, hogy a sok panasz azért érkezik, mert mindenki Quick Setupozik:D:D:D egyet jegyezzetek meg, a sikerhez türelem kell, Quick Setupozással én is gyorsabb lennék mert mennék tovább a szabadedzésekről, de így ez hogy egyénileg állítom be felér egy külön tesztelési idővel, általában, hamár Q3-as időt tudok épphogy akkor nem erőlködöm a beállítások keresésében kihozom a maxot, vagyis próbálom aztán a futam a lényeg végeredményben... -
#5878 tessék itt vannak beállitások :) -
#5877 Én iylen mélyen nem mnetem még beállításban nem is nagyon tom h hol van de a fékeket és a leszorító erőt szoktam állítani csak. -
IXEMGabeo #5876 szia Protector,
van olyan beállítási lehetőség, hogy automata fék kikapcsolása OFF + ABS, ebben az esetben neked kell fékezned. Egyébként GP-nél és karriernél is van egy beállítási lehetőség a Difficultynál, ott kedved szerint is beállíthatod a nehézséget, akár easy, medium akár Hard és Expert szinten, akár az ellenfelek szintjét is külön beállíthatod pl ...Professional és Legend
nyílván a kerékcsere után más gumit tettek fel neked, amit te vártál ezért értek be. Ilyen esetben a futam közbe lehet változtatni a taktikán. Nem tudom mivel nyomod, de kontrolleren nekem a nyílgombok a taktika módosító, az analoggal kormányzok...őő ha elkezd esni az eső, tudod az eső mértékétől függ, de 2 fajta gumi közül választhatsz az Intermedite, vagy a Wet tyres, logikus, ha csak csöpörög az eső vizes az aszfalt, akkor tegyél fel Intert, ha meg szakad dézsából öntik akkor Wet-et mondjuk a gumikat a gép alapból beteszi GP-nél a körülményeknek megfelelően.
benzin sosem fogy ki, illetve akkor ki tud fogyni, ha nagyon hosszú körös futamra mész és FAST-ra teszed a motorbeállításoknál a motort, egyébként normál esetben tankolni nem kell. idén az F1-ben változtak a szabályok csak gumicsere van nincs tankolás (1994-2009) létezett a tankolás.
További tippek: 20%, vagy 30%-os futamra mész akkor állítsd be a Tyres nél a stratégiát, Option a lágy gumi a Prime a keménykeverék te döntésed melyikkel kezdesz, de csak akkor, ha Q2-ben vagy és nem a Q3-ban. őőő boxkiállásnál figyelj oda általában a többiek 7 kör elteltével jönnek ki próbálj meg 1-2 körrel előbb kiállni, futam előtt nézd meg a gumikopásbecslése mutatót a RACE Strategynál van ott a Tyresnél hány kört bír ki és akkor úgy tudsz számolgatni. De azt is megcsinálhatod, ha egyelőre nem akarsz evvel foglalkozni akkor kikapcsolod a gumikopást szintén a Difficultynél van. bekapcsolhatod még a töréseket, ilyenek.
Beállítások: személyszerint a Quick Setup számomra kalapszart nem ér, egyénileg lövöm be attól függ milyen pálya, mekkora leszorító erő kell, mennyire koptatja a gumikat a felfüggesztés állítás, a fékeket, a balanszot be lehet lőni, pusztán jó műszaki érzék illetve fizika kell hozzá...ha nagyon nem jön be neked akkor a Quick Setupnál maradj ott van 6 fülecske pl, ha látod hogy nagyon sok az egyenes a pályán célszerű alacsony leszorítóerővel menni(Low Downforce), úgyis látni fogod melyik melyik mit takar csak azt tudom mondani, hogy próbálgasd...leginkább sima GP-nél tudod magad tesztelni.
Összegzés: tényleg fasza játék:D jó játékot, sikeres helyezéseket -
tgabika76 #5875 Ezzel én is így voltam amíg a Quick Setup-ot használtam, de amióta magam állítgatom az autót, rendszeresen a középmezőnyben vagyok (8-14. hely), sőt már három második helyet is sikerült megcsípnem. -
Müzlee #5874 Szerbusztok!
Remélem, valaki tud válaszolni a kérdésemre, mert különben nem tudok játszani a játékkal. Szóval az a gondom, hogy a telepítés indításakor kiírja, hogy szükséges az xp service pack 3 a játékhoz, de amikor fel akarom telepíteni, egyszer csak kiírja, hogy hozzáférés megtagadva. Nem telepíti tovább, így a játékot sem tudom telepíteni. Másnál is fordult elő hasonló probléma? Mi a megoldás?
Előre is köszi! -
#5873 Sziasztok F1-fanok.
Szeretnék tőletek tanácsokat és tippeket kérni.
Szóval én nem nézem és nem is szeretem annyira az F1-et.Viszont játékban más a helyzet mert úgy szeretem.Élő adásban is csak azt szeretem ha a fejfölötti kamerát adják be.
Szóval indítottam karriert.BMW-vel.Minden okés.Csak az a baj h nagyon aláznak az ellenfelek.Szépen megyek a pályán de mégis rakétaként jönnek el mellettem és jobb időket mennek sokkal mint én.
Sok kérdésem lenne.
1.Hogyan tudok jól vezetni?Kövessem a nyomvonalat?Mert mindíg azt követem de néha az akkor is kevés.
2.Milyen beállításokkal menjek,azaz nagyon zavaró h fékeznem sosem kell hanem csak gáz nélkül bemegyek a kanyarba és minden okés.De így oda az élethűségnek.
3.Milyen gumikat ajánlotok nekem.Mert száraz időre szárazat,esősre meg esőset.De mi van akkor ha elkezd esni az eső.
4.Muszáj kimennem a boxba?
---Ezt emiatt kérdezem...A 2. versenyen mentem egy 16os qualifit.A Verseny esőben ment.5.helyre felküzdöttem magam.NAgyon esett az eső ezért a legesősebb gumit tettem fel.Szóval a 6. helyről 1.lettem közben mert kimentek a boxba.Volt még 4 kör hátra.Száradt fel az út.És egyszercsak mindenki visszaelőzött.Azaz a 3. helyre kerültem vissza és mint a szar úgy otthagytak.Hogy ne előzzön vissza a többi versenyző végig szopattam őket,direkt előttük autóztam.
5.Ha jól tudom van olyan h kevesebb üzemanyaggal gyorsabb a kocsi.Itt is van ilyen?És ha van azt hol látom?
6.Milyen jó taktikát tudtok nekem ajánlani ha mégis ki kéne mennem a boxba.
Ne haragudjatok ha vmi hülyeséget írtam,de tényleg nem szoktam ilyenekkel játszani,főleg nem nézni.VAgyis anno a 2002-vel toltam de hát az könnyebb volt mint ez.Mellesleg nagyon jó a game.
HA valaki válaszol annak előre is köszi. -
JohnAngel #5872 Minimum egy offline profil nem árt. -
#5871 Mi kell tennem hogy ne kelljen minden belépésnél végigmennem ugyanazon az intron amikor a managerem magyaráz??Regisztrálnom kell egy profilt vagy mi a teendő? -
#5870 Azért ha elkezd esni nem árt bemenni a boxba mert 5-6 kör utána korcsolya pálya lesz a slickel. -
#5869 A csapat számára a fontosabb versenyeken jobb eredményt kell elérni. A HRT mivel spanyol csapat két verseny eleve jobbat várnak. A motor miatt Angliába is jól kell menned. Monacohoz szerintem meg nem kell magyarázat.
A pilóta nemzetisége nem számít, szóval ott nem kell jobban menni.
Ez az elért eredményedtől teljesen független.
Szerintem ez teljesen logikus. Alo-tól is a győzelmet várták Monzában, pedig addig nem volt túl jó. -
JohnAngel #5868 A játékban fellelhetők bizonyos anomáliák.
Kíváncsi vagyok, hogy a patch mit fog ezen változtatni. -
IXEMGabeo #5867 bug...másra nem tudok gondolni ilyen nincsen...vagy pedig túl későn jöttél ki és nem figyelted a többiek mennyit gyorsultak... -
burkos01 #5866 Én is így voltam. Karrierben a német pályán megnyertem az esős időmérőt. BMW-vel vagyok. Első helyről végig elől voltam hiba nélkül és még le is szakítottam őket 4 kör alatt, mikor ők kimentek a boxba. én a 8.ba mentem ki és kaptam meg a lágy keveréket. A csapatom a 8.helyt kérte tőlem. A kiállás után 13.helyre jöttem vissza. Ez hogy lehet? És hogy a csapattársam a 12.helyről rajtolva hogy lett 3.?????? Ez egy faszság!!!!!!!! -
#5865 23. cihnába XD elkezdett szépen esni az eső:D leszartam kinnmaradtam és a 9. körben kezdődtek a problémák.... 12. voltam am XD -
IXEMGabeo #5864 mi van ha nem a Quick Setupot, hanem mondjuk egyénileg próbálnád belőni a kocsit?:) sokkal többre megyek vele, mint a Quick Setuppal...amúgy átérzem a helyzeted én se kormányon tolom, hanem Logitech Rumblepad 2-vel és azt képzeld el nekem olykor gondol egyet és egyes pályákon laggolgat a játék:D Monacot ne tudd meg milyen szar, utolsó pályarészen mintha a higanyban úszkálnék olyan nem is bírom megúszni hiba nélkül jóval előbb kell fékezzek:D -
HG #5863 Hi!
Lehet, csak nem jött le egyértelműen. :)
-
#5862 Azzal próbálkoztam már... Ülök az xbox előtt és csak vakarom a fejem, mert tényleg ideális íven, jó féktávokat véve nem jön ki a kocsiból jobb köridő. Ez van. Fogalmam sincs honnan kéne összeszedni másodperceket. -
JohnAngel #5861 Szívesen, remélem segített valamit. Az elvárásokkal nekem is van bajom, főleg, hogy Lotussal vagyok, és egyre jobb helyeket várnak el tőlem. -
IXEMGabeo #5860 basszus állítsd be jól a kocsit:D HRT-vel Bahreinben Hard szinten Professionalon bírtam 7. lenni időmérőn ráadásul 2:00-ás idővel, amiért vért izzadtam... -
IXEMGabeo #5859 nálam pedig nem egyszer volt, hogy megperdültek előttem és összeütköztek:D esőben sokat hibáznak amúgy szóval sztem alaptalan a kirohanásod itt:) lehet azért mert én PC-s vagyok, te meg Xbox -
#5858 ööö, nem ezt a szmájlit szántam az előző kommentemhez. -
#5857 Köszönöm a tippeket , viszont írtam, hogy az auto fékezést csak kipróbáltam, de az se segített, de rosszabb köridőm se lett, mint nélküle.
Ami fura, hogy a Tracktion Controlt Mediumra véve talán könnyebb irányítanom a kocsit, mint Full-on. Ilyenkor mondjuk kicsit figyelni kell a kanyarokban a kigyorsításoknál.
Elsősorban az a bajom, hogy hiába veszem amatőrre az ellenfeleket, mégis olyan időket mennek időmérőn, pl Monaco-ban, amit én se segítségekkel, se azok nélkül nem tudok elérni. Ami elég gáz, mert évek óta van Xbox-om és jópár autós játékot is végigjátszottam már, és az, hogy amatőr AI-n is esélyem sincs a 20. helynél jobbra, az nonszensz, főleg, hogy a 10 helyet várják el tőlem a Torro Rossónál. Itt valami nagyon nem stimmel. -
IXEMGabeo #5856 szerintem az a gondja, hogy Webber és Alonso se ment ki kerékcserére...