Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
elképeztö hogy még mindig nincs házigazda
mit szólnátok hogyha több szálon is megpróbálnám ezt a dolgot?
Már egyszer beleegyeztetek hogy én legyek a HG!
szerintem mostmár mindegy csak legyen valaki...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Ezek alapján tényleg mindenre odafigyltek és sosem látott aprólékossággal dolgoztak fel egy versenyszéria liszenszet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Pedig annál sokkal jobb lesz.

lac coo
Ez nekem egy kicsit csicsásabb Grid-nek tûnik, sokkal jobbat nem várok tõle .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

padavanHUN
TAMÁS_19!!
nem tudom elképzelni hogy amiket eddig láttunk törések, azokból az egyik ne FULL opcióra lett volna állítva...
de ne legyen igazam, és az összes csak easy vagy mediumon volt.. és véletlen se FULL-on..
még 30 nap 😄

:.: Tamas :.:

kezd egyre jobban izgatni ez a játék 😄

Totti5
Mindent lehet állítani<#eljen>

adam46
Itt látható, hogy több szinten lehet majd állítani a törést. 9:44-nél.

***gyerek*** igencsak 30-40 között csávó volt épp látszódott a kopasz feje elnézést😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

most méé? persze, mert a gyerek minden segédletet bekapcsolt, naaa, de ha kikapcsolsz mindent és felnyomod az AL-t legendre akkor elõzzél kispofám mondjuk úgy, ha nincs kormányod😄 bár én sztem kontrollerrel is remek irányítás lesz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

FSpofon
ebbe lehet elõzni
arcade fos
<#miaz>

Arab money

adam46
Itt még szerintem nem. 😊

lehet hülyeséget kérdezek, de MO-n hol van ilyen "szimközpont", ahol ki lehet próbálni a gamet?

na gyuri meg elõztél most akartam linkelni a videókat 😄 ez már tetszetõsek 😄 ezzel meg vagyok már én személy szerint elégedve 😄 de nem lenne baj ha még jobban le lehetne zúzni és érzékenyebbek lenének 😄 de amúgy jól láttam a ferkánál hogy nem repült el a kerék?? azaz hogy megcsinálták a játékba azt hogy "lánc" tartja oda?? mint a valóságban?? hogy ne repüljön el?

padavanHUN
Remélem nem unjátok még. 😊 Törés videók, de még nem az igazi...

http://f1game.hu

Elég nyomor.
A legjobb szerintem is a lökhárító nézet, mert az igazi vezetés közben is elõre nézek, nem a kezem és a kormány van a látóteremben. Viszont a formula autókban az Lfs-ben pl. mindig belsõ nézetbõl megyek, nekem úgy tetszik.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

egyetértek

nem hiába Rosberget a nagy elõzõ Hamilton se tudta lenyomni Kínában😄😄 milyen komoly már ahogy védekezett asszem ez a játék csúcs lesz

azért Senna 10. helye durva😄😄😄

végre egy video ahol elõzgetnek is😊😉 ezt hiányoltam, mindenki baszott nehézre állította, de nem szégyen sztem ha mediumon van a traction control

symbol
a cockpit nézetbõl kell vezetni, nem T-camból. Mert bár a cockpit nézet nem adja vissza ugye a periférikus látásunkkal a valóságot, de akkor is közelebb áll a valósághoz mint egy fenti kamera.
Egyébként ugye a cockpit nézet és még két monitor már megoldás, akkor majdnem tök reális nézetet kaphatsz. Aki csak autós gammákkal tolja, az akár be is ruházhat egy ilyenre, a TFT monitorok ma már nem olyan veszett drágák. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Totti5
A legjobb szimes nézet legtöbb esetben a motorháztetõ, mert onnan van a legjobb sebességérzet és a legjobban onnan lehet érezni az autót. Tcam tökéletes a formulánál és az rfactorban is onnan játszik a többség.

TAMÁS_19!!
és ha megnézed még a ferrari meg még 1-2 autó oldalkszaniján van a visszapillantó tükör... ha ferrari belsõ nézetére rányomsz egy videon, láthatod, hogy nincs is visszapillantó tükör.. nyilván most az okosok aztmondják , hogy van hátsó kamera nézet, de ugy nem olyan. Tehát, mivel nincs, azaz van d enem látod a ferrari belsõ nézetébõl a visszapillantó tükröt, csak ha kinézel oldalra, ami kormánnyal elég érdekes lesz, hisz ott nincs joypad, akkor rájövünk hogy belsõ kamera nézet nem adja vissza a szimulációt, így élvezhetetlen. Megoldás A t-cAM, ami zseniális

TAMÁS_19!!
hát, ha te cockpitbõl elvezeted egy versenyhétvégén akkor benyalok.
több okból is. pl: nem érzed az autó szélességét, és egyes kanyarokban is úgy fordul el mint a taknyos zsebkendõ, de nyilván ezt a nézetet a legnehezebb visszaadni, hogy valós legyen...
T-Cam nézet meg zseniális, én picit még hátrébb is raktam volna, hogy a versenyzõ bukósisakja 100%-ban látszódjon... ( ez E3-on így is volt, valamiért, elõrébb tették picit, lehet azért, mert nem mindig van a kanyarokkal összehangban a versenyzõ feje) Vissaztérve, azért is nyomják T-CAm nézetben, még Sutil is, mert egyszerüen cocpitból lehetetlen, és nem jön át...
De ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de nem is baj...

Engem inkább ez a T-Cam -es vezetés szomorít el. Gyakorlatilag mindenki onnan nyomta (még Sutil is!), az pedig nem szimulátoros nézet.
(Az autómat sem a tetejérõl vezetem, pedig biztosan jobban látnék onnan...) 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TAMÁS_19!!
Abu-Dhabi lemodellezése azért nem lett semmi... szép!!

padavanHUN
Kösz, igyekszem. 😄

greg benz
najó.. -fav

palinho96
basszus egy-két jóembernek köszönhetõen megint áll a bál... lol am Gyuri nagyon jó, hogy megcsináltad azt az oldalt nagyon fasza... 😄 xD

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Firerock
link privátban!

adam46
Ja, meg csinált egy vagány nap szemcsis képet. 😄
Firerock
van vagy 15 éves a srác-ez meglátszik az oldalon írt hozzászólásokból- és azt próbálja beállítani magáról hogy 40 éves😄

adam46
Azok, az ideje múlt oldalak kicsit régebb óta léteznek mint a tied. 😉 Kis tiszteletet adhatnál másiknak.
majd természetesen lehet állítani is!!! és amit most elvittek arra a játékkiállításra vagy mire az nem a végleges verzió volt ahogy õk fogalmazták egy nagyobb demó! 11 pályával...

padavanHUN
Nézzél már át azokra az oldalakra amikre céloztam jóasszony... Aztán pampogj itt nekem nagyképûségrõl.

Totti5
Õk sem tudnak többet mint amit a fejlesztõk elmondtak és amit a videókon látni.

Firerock
ne legyél már ennyire nagyképû...
a te oldaladon máshonnan lopod le a videókat és másokat ócsároló hozzászzólásokat írsz,semmi mást nem csinálsz,szánalom vagy

Totti5
<#wow3> olvass vissza, vagy olvass cikkeket, vagy gondolkozz ésszerûen.

Nem nem csak 3 körös lesz, lesz 60körös teljes táv is.

Prince23
Úristen 😄

Hiteles forrás a VG247, eurogamer és a FACEBOOK. ennyi

Firerock
"Az egyetlen hiteles forrás és legteljesebb körû információs központ az F1 2010-el kapcsolatosan az F1GH."
ezt a nagyképû dumát,és ráadásul oltári hülyeség is😄

Prince23
De most mindegyik F1-es pálya vajon csak 3 körös lesz? mert akkor tényleg szar lesz! Játékélményromboló.

padavanHUN
Nem nagyon izgat, hogy hol van az a csatabárd, a föld alatt, vagy a fejedben... Nekem mindegy.

Mindenki másnak: Interlagos

palinho96
néztem egy videót.. a box pit manuálon volt, de úgy is az al irányítja sztem.. de lehet, hogy Én néztem el... :S

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

igen járok és járni is fogok... én is várom a játékot nem csak te... és szerintem felesleges egymást baztatni mert egyikünk se ér el vele semmit... szal jó lenne ha el ásnánk a csatabárdot és megbékélnénk egymással.. én ebbe benne vagyok már csak rajtad áll!!

hát nem semmi😄 (y)

padavanHUN

adam46
Ez a gépi box kiállás nem teszik. Olyan darabosan áll be. Csiszolhatnának rajta.

Valamelyik tökös gyerek igazán bevállalhatná már a manuál boxot.😄
adam46
Igen, azért mert ez csak egy bemutató. Sokan ki akarják próbálni. Túl sokáig tartana, mire mindenki lenyomná a teljes versenytávot. A verseny hossz elég nagy skálán lesz állítható.

Totti5: Azt én se tudom milyen nagy bejelentés, de ígértek valamit. 😊
padavanHUN
Te még jársz ebbe a topikba? 😄 MINEK??? 😄DD