| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Szarul ertelmez a jatek tobb szabalyt is. Nekem is sokszor feljon ez az “invalidated lap” baromsag. Eleve csak akkor kene ugatnia kanyarlevagasert ha mind a 4 kerek elhagyja a palyat es elonyt szerzel belole. Tehat ha versenyen igy elozol, vagy a levagassal megakadalyozol egy elozest, illetve idomeron gyors koron.
A kedvencem az “invalidated next lap”, az akkor van ha ketszer lemesz a palyarol egy korben. Mire fel? Ilyen szabaly nem is letezik, max a fejlesztok agyaban...
A masik erdekes tema az utkozesek megitelese. Benezek egy fektavot, kiutok ket autot az neki csak warning. Par kor utan aztan belso iven szepen bebujok Rosberg melle, kifekezem, hozza se erek, erre kigyorsitasnal ahogy kovetem az idealis ivet a kovetkezo kanyar fele megbuntetnek illegal blocking miatt. WTF?? Egyreszt elorebb voltam, masreszt lehet vedeni a poziciot egyszeri iranyvaltassal, (mar ha az idealis iv kovetese iranyvaltasnak szamit) csak cikazni nem szabad, az a szabalytalan feltartas..