| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Pitti #5285 Túl az 5. futamot karrierben elég sok bosszantó dolgot vehetünk észre amiket sokan leírtatok már.
Pl. Monacoban 5 kört raktam a lágy gumiba a Q3-ban és nem kíméltem, mivel ezzel kell indulni a versenyen gyakorlatilag kb 3 kör után alig vezethető (20%-os versenytáv 16kör). Pole-ból indultam, kiálltam a 3. körben ezzel elkerültem a tumultust is a boxban és 18. helyre jöttem vissza. Előztem még 6-ot valamint rajtam kívül még kb 3-4-en mentek boxba a verseny alatt, 9. lettem. Most akkor csak nekem kötelező a boxkiállás, vagy hogy van ez?
A verseny után szerettem volna megnézni, hogy ki mikor ment ki a boxba, de legalább csak annyit, hogy volt-e kint, természetesen ilyen információ nincs.
Időmérőn a boxban ülve nem látom, hogy ki hol tart a pályán, azaz mikor kell kimennem, hogy ne legyen előttem senki.
Versenyen nem látni, hogy előttem mögöttem hány másodpercre van autó.
Szabadedzésen még sosem láttam a 3. szektoridőt.
Time trial-on 4-5 másodperccel megyek jobb időt ugyanazzal az autóval mint karrierben friss gumival az első körben.