• Hamed
    Ezzel szemben az F1 2010 egy meglehetősen komoly egyjátékos rendszerrel fog érkezni, amiben az eddig bemutatott ingame videók alapján egy rendkívül komoly, komolyan vehető, mondhatni okos AI fogja vezérelni a mezőny többi versenygépét. Az F1 2010 esetében végre túllépünk azon az eddig konstansnak bizonyuló problémán, hogy a számítógép által vezérelt ellenfelek egyetlen, előre megszabott útvonalon közlekedhetnek csak, és ezt akkor is betartják, ha hatalmas karambol lehet a vége ennek az ostoba aszfaltszánkózásnak. Itt az AI felismeri a szituációkat és megfelelően alkalmazkodik azokhoz, sőt, test-test elleni küzdelmekkor kiválóan védi az íveket, szögeket, szükség esetén változtat a féktávokon vagy kigyorsítási pontokon. Mindet egybevetve elmondhatjuk, hogy az F1 2010 e tekintetben forradalmi, úttörő jelentőségű.

En eddig olvastam ezt a hype-ot:) Boxbol kifele siman beledjonnek, script alapjan mozognak minden kanyarban, plusz az idoeredmenyeik is elore meg vannak szabva. (feltartod egesz kor alatt es jobb idot jon)
    Plusz eddig minden palyan talaltam olyan kanyarkombinaciot ahol balfasz az AI es siman lehet elozni. Vagy olyan fektavot veszenek mint egy kamion, vagy nem latnak tovabb az aktualis kanyarnal. Pl. Malaysiaban a kettes szektorban van ket kozepes jobbkanyar (7, 8) amibol jon egy rovid egyenes a vegen egy durva balkanyarral. Na a ket jobbost lazan be lehet venni egy ivben ha razokovezunk es akkora sebessegelonyt lehet szerezni, hogy kettesevel fekezem ki oket a nehez balos elott. Melbourne-ben az egyes szektor vegen toketlenkednek egy padlogazas egyenesben, szar a kigyorsitasuk es koran fekeznek. Mondjuk ezen nem lepodtem meg, dirt2-ben meg a grid-ben is voltak erdekes kanyarok ahol vagy sikhulye volt az AI, vagy vmit elszamoltak es irrealisan tapadt az auto.

Ettol meg elvezetes a jatek nem mondom, de azert maradjunk objektivek: ennyi penzt nem er.