21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5161 Miért akkora tragédia feltelepíteni egy javítocsomagot? -
#5160 Akkor ezzel sose fogok gépen játszani. -
IXEMGabeo #5159 ezekszerint akkor a portalanítás is sokat segít egy game teljesítményén? -
#5158 max majd mondogatod magadnak hogy "ez még SP2" :D ...
... visszatérve az én bajomra. friss hűtőgél plusz takarítás na meg nagyobb hűtő + egy két apróság és megy szépen a játék :) -
#5157 SP3 -
#5156 Valami mód arra, hogy XP SP2n induljon? -
#5155 Nekem már 4,5 éve megvan, és semmi baja. Igaz az FFB megkopott az ezen idő folyamán, de a pontossága változatlan. -
#5154 miért szidja mindenki a momo-t ? :D
nekünk már 1 éve megvan kb elég sűrűn használom és semmi baja nincs.
kop kop kop :D -
#5153 tényleg drágább lett a DFGT! Tervezgetem egy ideje, hogy veszek, de eddig még nem tudtam és most újra nem fogok venni egy darabig. :(
Vegyek MOMO-t és gariztatom egy pár hónap múlva? :) -
baly0217 #5152 sziasztok.Azt valaki megtudja nekem mondani h a pilóta bukósisakját miért nem látom? -
#5151 Ne nézd, X-hez csak a saját kormánya támogatott, a DFGT elsősorban PS3 kormány a GT5-höz és most nem kicsit elszabadult az ára. -
#5150 Ismert hiba sajnos. Offline accounttal nem vesznek el elvileg, de nem árt biztonsági mentést készíteni minden játék után. A javításban majd gyógyítják. -
#5149 jaa köszi :) -
#5148 el kell menteni? -
IXEMGabeo #5147 srácok hogy lehetséges az, hogy az autosave és a safe file-om elveszik hirtelen? mi a fene történt? -
#5146 - Ne kezdj óránként új sessiont
- Csinálj offline LIVE accountot
- Fáradj át a warez topikba -
#5145 Nem tudtad hogy a redbullnal nincs masod szamu pilota?:D -
#5144 Rég rossz, ha catchup-ra van szükség egy autós játékban:) NFS-ben GRID-ben még belefér, de itt.. -
#5143 sziasztok, hogy lehet azt megoldani,h az elején ne kelljen mindig a riporterrel beszélni és ne kelljen megadni a a vezetéknevemet meg utónevemet etc.. ??? Köszi a választ -
#5142 Biztos lesz, de az mar annyira osszetett, hogy nem eri meg. Grid-del is ez volt, lehetet piszkalni, de osszessegeben nem sokat valtozott. -
#5141 Biztos lesz akkor valaki, aki belepiszkál abba is, csak idő kérdése. :) -
#5140 Meg lehet mindent, az AI-t is, ott van az osszes file;) Csak kinek van arra ideje;) Autonkent, palyankent, kanyaronkent vannak megadva a kanyarsebessegek, a catchup-os szorzok 40-120%-ig, az osszes beallitasra egyenkent;) 100-150 olalnyi XML szoveges file;) -
#5139 Az AI-t nem lehet megbabrálni? Vagy ahhoz az egészet újra kell írni? :D -
#5138 Kezd beindulni a "modolasa" a programnak, itt eleg sokminden van, erdemes lenne kitenni a banner ala a linket: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/
A kulonfele tapadasokat, kezelhetoseget modosito "modoknal" figyelembe kell venni, hogy az AI sz*r*k az ilyen dolgokra, droton huzzak, felole lehet tukor jeg is, vagyis a karriernel bele kell szamolni, hogy a Codies altal elore kitalalt koreografia nem fog mukodni;) -
#5137 A második szezon végén szerződést ajánlott a Red Bull, igaz, csak második számú pilótának, de ez majd változik úgyis. :D Nem sokat hezitáltam, azonnal elfogadtam. :D -
crossy104 #5136 Köszi! Holnap megnézem. -
#5135 DFGT = Logitech Driving Force GT
Géphez mindenképp jó választás, de a hivatalos oldalon nincs feltüntetve az Xbox támogatás! (de ettől függetlenül még működhet vele, utána kell járni) -
#5134 PS3-hoz nem? -
crossy104 #5133 Fiam akarja tolni xboxon. -
crossy104 #5132 Azt mit takar? Bocs a lámaságért, de mostanában WOT-t tolom. -
#5131 Szerintem DFGT tökéletes lenne. Szerintem az jó XBOX hoz is. -
crossy104 #5130 Szia! Melyik kormány jó Xboxra és pc-re is? Mindkettő van.Holnap akarok venni kormányt. -
#5129 nemértem egyeseknek mi bajuk van vele,szerintem gyönyörű -
IXEMGabeo #5128 ja meg Time trialon nem is szaggat annyira, mint a versenyen:D Monaco szörnyű főleg az utsó két szektort képtelenség hiba nélkül bevenni szaggatással:( -
#5127 A time trialban alapból hiába kapcsoltok ki/be bármiféle kipörgésgátlást és egyéb segítséget,minden nyomorékabbra van butítva...Minden segítséget kikapcsolva olyan mint a karrier vagy a grandpri minden segítséget bekapcsolva.... -
Joybull #5126 Nálam az a szép hogy a time trial-ba hasítok a versenyeken, gyakorláson viszont nem megy. Szerintem alapból a time trialban ki van kapcsolva a gumikopás. Amint a gyakorlásnál bekapcsolom a kocsi kipörög, csúszkál szóval egy rendes kört nem tudok összehozni.
Az meg tényleg nagyon zavaró hogy gyakorláskor mikor gyors körön vagy a bokszból elédjön valaki és feltart erre kiírja hogy veszélyes vezetés 5 helyes büntetés.
Na ott szokott a pöttyös labda elgurulni és jön a quite. -
Aaron1212 #5125 Köszi a segítségeket.
Most azt szeretném megtudni hogy miért van az hogy a ferrárival 8mp-t kapok az utolsóval szemben?
Azt tudom hogy béna vok de csak kell másnak is lennie.
Ha netán a beállítás lenne akkor valaki tudna e jót a bahrein-ni pályára jó beállítást. -
Laceee #5124 TimeTrial-ban a Melbourne-i pályán az elsőnek elég meredek ideje van, vagy már ehhez is van cheat ? -
#5123 Kéne csinálni egy Hotlaps-ot nem tudom, hogy van e igény rá? Így nyomon követhetnénk a legjobb időket. -
#5122 F1 2010 - Készül az első javítás
Remélem nem lesz túl nagy méretű, mert nekem Xbox arcade van, és 73 mega van még szabadon.