21750
  • [HUN]FaTaL
    Miért akkora tragédia feltelepíteni egy javítocsomagot?
  • bardocz
    Akkor ezzel sose fogok gépen játszani.
  • IXEMGabeo
    ezekszerint akkor a portalanítás is sokat segít egy game teljesítményén?
  • ScarY MAN
    max majd mondogatod magadnak hogy "ez még SP2" :D ...

... visszatérve az én bajomra. friss hűtőgél plusz takarítás na meg nagyobb hűtő + egy két apróság és megy szépen a játék :)
  • ScarY MAN
    SP3
  • bardocz
    Valami mód arra, hogy XP SP2n induljon?
  • adam46
    Nekem már 4,5 éve megvan, és semmi baja. Igaz az FFB megkopott az ezen idő folyamán, de a pontossága változatlan.
  • DeerHunter01
    miért szidja mindenki a momo-t ? :D
    nekünk már 1 éve megvan kb elég sűrűn használom és semmi baja nincs.
    kop kop kop :D
  • laci 700
    tényleg drágább lett a DFGT! Tervezgetem egy ideje, hogy veszek, de eddig még nem tudtam és most újra nem fogok venni egy darabig. :(
    Vegyek MOMO-t és gariztatom egy pár hónap múlva? :)
  • baly0217
    sziasztok.Azt valaki megtudja nekem mondani h a pilóta bukósisakját miért nem látom?
  • nickwaren
    Ne nézd, X-hez csak a saját kormánya támogatott, a DFGT elsősorban PS3 kormány a GT5-höz és most nem kicsit elszabadult az ára.
  • MerlinW
    Ismert hiba sajnos. Offline accounttal nem vesznek el elvileg, de nem árt biztonsági mentést készíteni minden játék után. A javításban majd gyógyítják.
  • Krisztiam #5149
    jaa köszi :)
  • Krisztiam #5148
    el kell menteni?
  • IXEMGabeo
    srácok hogy lehetséges az, hogy az autosave és a safe file-om elveszik hirtelen? mi a fene történt?
  • MerlinW
    - Ne kezdj óránként új sessiont
    - Csinálj offline LIVE accountot
    - Fáradj át a warez topikba
  • SirAlo
    Nem tudtad hogy a redbullnal nincs masod szamu pilota?:D
  • MerlinW
    Rég rossz, ha catchup-ra van szükség egy autós játékban:) NFS-ben GRID-ben még belefér, de itt..
  • Krisztiam #5143
    sziasztok, hogy lehet azt megoldani,h az elején ne kelljen mindig a riporterrel beszélni és ne kelljen megadni a a vezetéknevemet meg utónevemet etc.. ??? Köszi a választ
  • Alexease
    Biztos lesz, de az mar annyira osszetett, hogy nem eri meg. Grid-del is ez volt, lehetet piszkalni, de osszessegeben nem sokat valtozott.
  • thedriver
    Biztos lesz akkor valaki, aki belepiszkál abba is, csak idő kérdése. :)
  • Alexease
    Meg lehet mindent, az AI-t is, ott van az osszes file;) Csak kinek van arra ideje;) Autonkent, palyankent, kanyaronkent vannak megadva a kanyarsebessegek, a catchup-os szorzok 40-120%-ig, az osszes beallitasra egyenkent;) 100-150 olalnyi XML szoveges file;)
  • thedriver
    Az AI-t nem lehet megbabrálni? Vagy ahhoz az egészet újra kell írni? :D
  • Alexease
    Kezd beindulni a "modolasa" a programnak, itt eleg sokminden van, erdemes lenne kitenni a banner ala a linket: http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/

A kulonfele tapadasokat, kezelhetoseget modosito "modoknal" figyelembe kell venni, hogy az AI sz*r*k az ilyen dolgokra, droton huzzak, felole lehet tukor jeg is, vagyis a karriernel bele kell szamolni, hogy a Codies altal elore kitalalt koreografia nem fog mukodni;)
  • thedriver
    A második szezon végén szerződést ajánlott a Red Bull, igaz, csak második számú pilótának, de ez majd változik úgyis. :D Nem sokat hezitáltam, azonnal elfogadtam. :D
  • crossy104
    Köszi! Holnap megnézem.
  • laci 700
    DFGT = Logitech Driving Force GT
    Géphez mindenképp jó választás, de a hivatalos oldalon nincs feltüntetve az Xbox támogatás! (de ettől függetlenül még működhet vele, utána kell járni)
  • Jacek
    PS3-hoz nem?
  • crossy104
    Fiam akarja tolni xboxon.
  • crossy104
    Azt mit takar? Bocs a lámaságért, de mostanában WOT-t tolom.
  • Ulvar
    Szerintem DFGT tökéletes lenne. Szerintem az jó XBOX hoz is.
  • crossy104
    Szia! Melyik kormány jó Xboxra és pc-re is? Mindkettő van.Holnap akarok venni kormányt.
  • Firerock
    nemértem egyeseknek mi bajuk van vele,szerintem gyönyörű
  • IXEMGabeo
    ja meg Time trialon nem is szaggat annyira, mint a versenyen:D Monaco szörnyű főleg az utsó két szektort képtelenség hiba nélkül bevenni szaggatással:(
  • Skynet
    A time trialban alapból hiába kapcsoltok ki/be bármiféle kipörgésgátlást és egyéb segítséget,minden nyomorékabbra van butítva...Minden segítséget kikapcsolva olyan mint a karrier vagy a grandpri minden segítséget bekapcsolva....
  • Joybull
    Nálam az a szép hogy a time trial-ba hasítok a versenyeken, gyakorláson viszont nem megy. Szerintem alapból a time trialban ki van kapcsolva a gumikopás. Amint a gyakorlásnál bekapcsolom a kocsi kipörög, csúszkál szóval egy rendes kört nem tudok összehozni.
    Az meg tényleg nagyon zavaró hogy gyakorláskor mikor gyors körön vagy a bokszból elédjön valaki és feltart erre kiírja hogy veszélyes vezetés 5 helyes büntetés.

Na ott szokott a pöttyös labda elgurulni és jön a quite.
  • Aaron1212
    Köszi a segítségeket.
    Most azt szeretném megtudni hogy miért van az hogy a ferrárival 8mp-t kapok az utolsóval szemben?
    Azt tudom hogy béna vok de csak kell másnak is lennie.
    Ha netán a beállítás lenne akkor valaki tudna e jót a bahrein-ni pályára jó beállítást.
  • Laceee
    TimeTrial-ban a Melbourne-i pályán az elsőnek elég meredek ideje van, vagy már ehhez is van cheat ?
  • adam46
    Kéne csinálni egy Hotlaps-ot nem tudom, hogy van e igény rá? Így nyomon követhetnénk a legjobb időket.
  • adam46
    F1 2010 - Készül az első javítás

Remélem nem lesz túl nagy méretű, mert nekem Xbox arcade van, és 73 mega van még szabadon.