| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ami még fura nekem, hogy nem esnek ki emberek a versenyből.
Malajzia, jó kis szakadó eső, na mondom, biztonsági autózással jó eredmény lehet belőle. Erre a versenyen SENKI nem esett ki! Mi van?? Szakadó esős versenyben 0 kieső??? Na mondom biztos valami egyedi bug, de nem... ha én nem lököm neki a betonfalnak az ellenfelet,akkor ki nem esnének még véletlenül se.
A másik, hogy senkinek nem láttam még eldurranni a motorját... Pedig ilyen már a 2003-as PC-s F1 Challenge-ben is volt.. de itt jópár verseny alatt még nem találkoztam vele. A másik ami egészen abszurd, hogy 7 autós tömegkarambolkor sincs safety car, vagy legalább valami helyette, minden megy tovább.
A törés nem nagy szám, nem sokkal tud többet mint az F1 Challenge, ami azért kicsit ciki...
Viszont a vezetési élmény piszok jó, ahogyan dobálja a kocsit az egyenlőtlen városi aszfalt csík, na az valami parádés. Maga a hangulat nagyon ott van, ahogy játszok a gázadással a kanyarokból kijőve, hogy nehogy sok legyen, ahogy próbálok az íven maradni a hepehupás pályákon, mind mind remekül jön vissza a játékból.
Ja meg a defekt még vicces dolog, eddig 1x volt olyan, mikor baleset történt előttem, én meg nem vettem észre a pályán valami darabkát és rámentem, ami kivágta a kerekemet, az abroncs egyből leeresztett, de nem vált le a felniről. Vicces volt, ahogy a kanyarokkal küszködtem mire elértem a boxig. Még jó, hogy nem Carrier módban volt, mert akkor kicsit ideges lettem volna tőle.