| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
partizan182 #4869 Auto fékezést kapcsold ki, előzni, előre kerülni gyak csak akkor lehet, ha kisebb féktávot veszel mint a többiek (és az auto fék).
G25-el tolom, minden segítség off (pályavonal is), Hard ellenfelek (visszatekerés jóaz), full törés, minden manual.
7 évadra állítottam, Virgin istállóban. Full racing hétvége, eredmények:
Bachrein - időmérő 7. hely (de kaptam egy 5 helyes büntit, úgyhogy 12.), verseny: 11.
Melbourne: 8. helyre kvalifikáltam, sajnos a verseny zuhogó esőben ment, melyen nem teszteltem még, 12. lettem.
Kuala Lumpur: 5. hely kvalifikáció (sikerült egy tökéletes kört mennem), gumival eltaktikáztam magam (keményen indultam, hogy majd jól kintmaradok sokáig), végül 13.-ra tudtam behozni.
Itt tarok jelenleg (jó 30-40 perc betanulni egy pályát, hogy versenyképes lehess). Aki szerint túl könnyű azt nem értem, mert nagyon nem az (kb 40 percig szenvedtem mire először sikerült Bachrein-ben egy érdemi gyors kört futnom). Bill.-el, kontrollerrel maga lehet a halál.