| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ez a játék indokolatlanul nehéz...
4 nehézségi szint van, én a 2.-on próbálkozok, jó sok F1-es játék és autós játékkal a hátam mögött, de ez a játék... kifog rajtam..
Mondom, 2. nehézségi szint, xbox kontrollerrel (egy fokkal jobb mint a bill szerintem, de a kormány azért az igazi), Torro Rosso-val egyszerűen képtelen vagyok teljesíteni az elvárásokat, ami pl 15. vagy jobb hely az időmérőn.. Az ellen felek és 2/4-es nehézségi szinten vannak, de mindig utolsó vagyok úgy, hogy fogalmam sincs, hogyan lehetne jobban menni a kocsival. Próbálgatom a gumikeverékeket a kocsi beállításokat, de semmi...
A versenyen egész jól megy a dolog, felküzdöm magam az első 10-be, de mikor ki kell állni boxba a többiekkel, valamiért a 20. hely utánra kerülök vissza a pályára... Azt hogy a jó életbe??? Pedig mielőtt bárki elkezdte volna a kiállásokat az első 10ben voltam... Egyszerűen érthetetlen...
A többi nehézségi fokot ki se merem próbálni, de azért elég dühítő, hogy nincs értelmes nehézségi fok, ennél már csak az Easy könnyebb,de ott még auto fékezés is van.... Szóval nemtom.. kezd elfogyni a türelmem.