| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Nos én is kipróbáltam a játékot, és eleget játszottam vele, hogy véleményt mondjak.
Ami tetszett
-Grafika - elképesztő, nem is értem azokat akit azt mondják rá hogy ronda.
-Esős effektek, dinamikus időjárás - rohadt szépen megcsinálták a srácok külön tetszett, hogy néha semmit sem látni, szinte vakon kell menni, mint az igazi versenyzők.
-Gumik viselkedés - nem tudom észrevette-e már valaki, de egyes keverékek közt nagyon eltérőek a különbségek. Más a vezethetőség.
-Pályák kidolgozottsága, Box, Paddock.
-Beállítási részletesség, információk - szerintem amennyi setup beállítás lehetséges az tökéletesen elég. Információk alatt értve pedig például: mennyire elhasznált egy szet gumi, hány motor van még egy szezonba, hány százalékos a motor.
-Úgy ahogy a fizika is - egy biztos nem lehet ráfogni, hogy arcade játék. Én gamepadal játszom, és eddig alig volt tiszta köröm pedig mentem már 30-40 kört. Ferrari akadémiát hamarabb szoktam meg.
Ami nem tetszett:
-Nem lehet manuálisan behajtani a boxba kerékcserére való beállások elég bénák.
-Ha elkezdem a gyors köröm, és pont akkor jön ki valaki a boxból, akkor nagyba szarik bele, hogy én gyors körön vagyok, és még ha elkezdek harcolni vele engem büntet meg röhej.
-Büntetések - Nagyon könnyelműen dobálja a játék a büntetések. 5 rajthely, 10 sec stb.
Lényegében ennyi 10/8.