| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
csak engem az zavar, hogy nekem már 10x volt defektem de másnak meg nemigen láttam.
Vagy én vagyok ennyire gumigyilkos? :)
bár nem volt laza a csapatom, a 3. futamon Malajziában azt mondták, hogy a 12 helyen vagy előrébb végezzek (Lotusnál vagyok) szóval vannak elvárások ;)
közben meg az egyenesekben úgy nyomják a seggemet az erősebb autók, hogy alig győzöm szedni a felnijeimet...
még annyi, hogy néha egészen jól, reálisan meg lehet fogni a megpördüléseket, de néha meg olyan szkripteltnek tűnik, alig megyek vagy 50-eel, ellen is kormányzok még egy 90fokost beforog, ami pont a legszarabb, mert a fordulási köre elég szar ezeknek a gépeknek...
szóval néha anyázok rendesen. de az tény, hogy az is jó, ha kicsit ütközöl vagy valami szar van, akkor érezni, hogy lasaabb az autó, korábban kell fékezni, meg ilyen finomságok...