| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Scamel #4309 G25-öm van, nem tudom ez mennyire számít :)
Autókezelésnél arra tippelek, hogy néhol elég agresszíven támadom a kanyarokat/kerékvetőket.
Megjegyzem egyáltalán nem durvábban mint ahogy IRL is csinálják, közvetítéseken gyakran látni jóval durvábbakat, rendszeresen...
Cockpit nézetből vezetek, állóra nem nagyon fékezek kereket, legalábbis nem látszik a képernyőn hogy megállna bármelyik első kerék, mégis volt hogy az kapott defektet.
Az "S" gombbal kitettem fixre a status kijelzőt, amin látszik a kerék elhasználódás, és semmi köze a defektnek a kopáshoz a hagyományos értelemben... Ha elkezd normál módon használódni a gumi, először besárgul a kijelzőn a kerék, majd narancs lesz, stb. Amíg rendben van, addit fehér. Namost eddig minden alkalommal fehér volt amikor defektet kaptam... Na ilyenkor vált feketére :)