21750
  • Dénes é
    Hello.

Olyan kérdésem lenne, hogy vmilyen oknál fogva egyszer csak a játék átváltott ablak mód-ba és nem tudom hogyan lehetne vissza állítani teljes képernyőre. Aki tudja a választ legyen szíves írjon. Köszi.
  • Scamel
    Kipróbáltam a fékerőállítást és a blokkolást, de mivel ez nem egészséges hosszú távon, a próba után természetesen visszaállítottam a megfelelő tartományba :)
  • adam46
    Aki blokkoló kereket akar látni tegye előre a fékerőelosztást 60%-és erős féket állítson be.
  • Scamel
    G25-öm van, nem tudom ez mennyire számít :)
    Autókezelésnél arra tippelek, hogy néhol elég agresszíven támadom a kanyarokat/kerékvetőket.
    Megjegyzem egyáltalán nem durvábban mint ahogy IRL is csinálják, közvetítéseken gyakran látni jóval durvábbakat, rendszeresen...
    Cockpit nézetből vezetek, állóra nem nagyon fékezek kereket, legalábbis nem látszik a képernyőn hogy megállna bármelyik első kerék, mégis volt hogy az kapott defektet.
    Az "S" gombbal kitettem fixre a status kijelzőt, amin látszik a kerék elhasználódás, és semmi köze a defektnek a kopáshoz a hagyományos értelemben... Ha elkezd normál módon használódni a gumi, először besárgul a kijelzőn a kerék, majd narancs lesz, stb. Amíg rendben van, addit fehér. Namost eddig minden alkalommal fehér volt amikor defektet kaptam... Na ilyenkor vált feketére :)
  • barcames
    játsszál azzal okoskodsz itt az sg gyerek!

nem kell vele játszani...
    kezdj neki a saját szimulátorodat csinálni az f12010 közelébe nem érne!!!!!!!!!!!!
  • Alexease
    Nincs interneted vagy csak a torrentet es a download gombot tudod hasznalni?!?!
  • Alexease
    Elsosorban inkabb kontroler tipus es autokezeles problema lehet;)
    Nem sokat teszteltem eddig, egyszer mentem egy ~30 koros versenyt, lagy gumival, vegig toltam neki rendesen (all help off, expert mod, kormany stb.), semmit nem ereztem, hogy valtozna a gumi, a vege fele meg jobb korok voltak:DD

Azert masis programban, bar az mas tipusu (:P), egy hosszabb allo elsokerekes elfekezes utan, azert el kezd recegni, rangatni a kormeny az ember kezeben:) Ahogy kozvetiteni szoktak, van egy kis vibracio az auto elejen;D
  • Laci82
    Köszi.
  • Jacek
    hamilton.hu
  • VRolee94
    Szia.
    27.00 GBP = 8,791.90 HUF
    United Kingdom Pounds Hungary Forint
  • spiczi91
    Ha rossz ütemben szaladsz le a pályáról, hajlamos a defektre. Az egyik nagy bug a sok közül, bár nekem a kedvenc a bahreini rázókő. A benne lévő vízelvezető csatorna itt vízelvezető árok, ami megfogja majd keresztbeállítja a gépet. A 48. körben sikerült belefutnom Bahreinben, a megforgás miatt Petrov nekemjött és letört a szárnyam. Ezek után az uccsó körben megleőztem két a megforgás miatt megelőző embert, és futottam egy leggyorsabb kört a versenyben...

Addig 1.58.3 volt a leggyorsabb utolsó körben a két előzéssel jöttem 58.0át. Simán 56os kör lett volna. Szárny nélkül...
  • macleody
    Nekem is ilyen. Sőt a pedálokra is így reagál.
  • Laci82
    Sziasztok.
    27 font az most hány forint?:)
  • spiczi91
    Gyenge vagy, jöttem 1.57.4et, 4. lettem qualin :D
  • Scamel
    Közben megnéztem, külföldi fórumokon is panaszkodnak a túl gyakori defektre. Vagy jön majd javítás ha ez hiba, vagy meg kell tanulni rendesen vezetni :)
  • Shep
    Nekem meg még soha nem történt semmi a kocsival és a gép is jól bírja pedig nem ártana néhány motor elfüstölés vagy valami.
  • Norbi1990
    Én a gyakorláson kitudtam pörögni :D
    Ellenkormányzásnál meg elmegy egyenesen. Nem értem miért csinálja :D
  • Norbi1990
    Egyébként nagyon furcsa a váltás. Amikor megnyomom a váltást akkor utána fél mp-ig gondolkodik a játék, hogy most váltson-e vagy nem :D
    Csak nekem ilyen?
  • Laci82
    Huhuhuuu éeletem első GP-je ,Bahrain 4.hely egy Williams-el
    Szerintem arra a mire szánták,hogy az ember kikapcsoljon kicsit és versenyezhessen,tökéletesen megfelel a játék.
    Az én kezem leizzadt a gamepadon mire lenyomta a 10 kört
  • Scamel
    Srácok, Lotussal nekiálltam a 7 szezonos karriernek, már a 3. 100%os versenyt nyomtam le. :)
    Viszont! Minden egyes futamon kaptam legalább egy(!) defektet... Valami vagy nagyon el van cseszve, vagy én vagyok ennyire béna. Pedig nem szoktam kiforogni/palánkozni, a pályát is csak elvétve hagyom el, leginkább baleset elkerülés végett... Van valakinek ilyen tapasztalata már a gumikkal?
    Amúgy minden help offon van, stb. Próbáltam úgy is, hogy a gumifizikát kikapcsoltam, de akkor is előjön, még edzésen is.
  • Norbi1990
    Én rFel jáccok, de ott nem szeretem F1-et. Néha beugrok pár bajnokság versenyeire ha olyan kedvem van :D
  • Shep
    Én az időket nem jegyeztem meg, de annyit tudok hogy az elsőhöz képest mindig 4 mp-el vagyok lemaradva :) mondjuk reális is :)
  • Shep
    Na látod én meg billel nyomom és nálam az autós játékokal való játszadozás annyit jelent ,hogy évente az aktuális NFS-t végigviszem (Pro Street, Carbon kimaradt mert nem tetszettek) úgyhogy szerintem nem meglepő.
  • twi452
    na hát én sem vagyok..xD
    gamepad-del virginnel ellenfelek prof szinten és bahreinben a legjobb időm vele 2:01 volt eddig
    az élmezőny tapossa az 1:58-1:59et q3-ban úgyhogy én nem érzem, hogy túl könnyű lenne nekem én jól elszórakozok a középmezőnyben vagy kicsit hátrébb a srácokkal és próbálok senkit sem összezúzni :)
    mondjuk van 1-2 kigyorsítás ahol érdekesen tudnak menni a gépi ellenfelek ennek tükörképe pár féktáv amit meg olyan hosszúra vesznek, hogy szinte már rosszul érzem magam, hogy ilyen simán be lehet menni melléjük :)
  • Jacek
    csak meg kell szokni hogy 2 scriptelt kanyar kiveve nyelen lehet menni:)
  • MarcelloLippi
    Sziasztok. :)

Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlőre alap setuppal 1:21.885. :) Valaki ment már ezen a pályán?:)
  • Norbi1990
    Kormánnyal.
    Minden OFF.

Spiczi: Én 2:00 végét mentem lágyon :)
  • Shep
    Nagyszerű, de szerintem te kicsit több autós játékkal játszottál mint én meg mivel játszod az sem mindegy azért?
  • Norbi1990
    Én Experten a Hispaniaval 10 körös versenyen(csak kipróbáltam hogy milyen a verseny) 10. lettem :D
  • spiczi91
    Hispaniaval mennyit döngetsz ott? :)
  • Shep
    Nem vagyok én F1 pilóta, hogy másfél órán keresztül körözgessek. Szórakozni akar a nép nem unalomba fulladni.
  • twi452
    de akkor van igazán ha első helyről mész ki és követ mindenki más is :D akkor szépen lehet várni a vonat végére :D

de azzal próbálják nyugtatni az embereket, hogy hosszú versenyt kell menni és úgy jobban eltolódnak a kiállások így nincs akkora esély, hogy valakit meg kell várni mögüled XD
    de bizakodjunk, hogy hamarosan lesz patch :D
  • simon7108
    ezt én is mondhatnám neked,hogy nyugodj már le mert ha le vagy szarva le vagy szarva...
  • Shep
    Karriert nyomok ott ki kell.

Merlin hát én nem vagyok olyan überjó játékos a Lotussal a 10 hely környékén ténfergek. Most voltam 10. helyen de hát a srácok a boxban elintézték, hogy ne örüljek sokáig ment is neki az ALT+F4 izomból.
  • MerlinW
    Hádde béndzsa és összetöri magát:))
  • Zoliwrc
    Én csipázom a pályacsúcs döntögetéseket
    Ezt most mentem Bahrein-ben, 1:53.911
    Minden segítség kikapcsolva, practie, manuális váltó, kormány

Bahrein
  • MerlinW
    Első helyről kell kimenni box-ba és nincs probléma:)
  • Alexease
    Haromkoros versenyeken nem kell pit-elni;DDD
  • Alexease
    Minden szamitogepes jatekkal, szimulatorral, programmal gyorsabban lehet menni, mint az igazival;) Meg ha tokeletes lenne, akkor is;) Csak az aranyok valtoznak.
  • Shep
    Hát ok, de a tesztelőknek nem tűnt fel ,hogy ez így ultra gáz?