21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Dénes é #4312 Hello.
Olyan kérdésem lenne, hogy vmilyen oknál fogva egyszer csak a játék átváltott ablak mód-ba és nem tudom hogyan lehetne vissza állítani teljes képernyőre. Aki tudja a választ legyen szíves írjon. Köszi. -
Scamel #4311 Kipróbáltam a fékerőállítást és a blokkolást, de mivel ez nem egészséges hosszú távon, a próba után természetesen visszaállítottam a megfelelő tartományba :) -
#4310 Aki blokkoló kereket akar látni tegye előre a fékerőelosztást 60%-és erős féket állítson be. -
Scamel #4309 G25-öm van, nem tudom ez mennyire számít :)
Autókezelésnél arra tippelek, hogy néhol elég agresszíven támadom a kanyarokat/kerékvetőket.
Megjegyzem egyáltalán nem durvábban mint ahogy IRL is csinálják, közvetítéseken gyakran látni jóval durvábbakat, rendszeresen...
Cockpit nézetből vezetek, állóra nem nagyon fékezek kereket, legalábbis nem látszik a képernyőn hogy megállna bármelyik első kerék, mégis volt hogy az kapott defektet.
Az "S" gombbal kitettem fixre a status kijelzőt, amin látszik a kerék elhasználódás, és semmi köze a defektnek a kopáshoz a hagyományos értelemben... Ha elkezd normál módon használódni a gumi, először besárgul a kijelzőn a kerék, majd narancs lesz, stb. Amíg rendben van, addit fehér. Namost eddig minden alkalommal fehér volt amikor defektet kaptam... Na ilyenkor vált feketére :) -
barcames #4308 játsszál azzal okoskodsz itt az sg gyerek!
nem kell vele játszani...
kezdj neki a saját szimulátorodat csinálni az f12010 közelébe nem érne!!!!!!!!!!!! -
#4307 Nincs interneted vagy csak a torrentet es a download gombot tudod hasznalni?!?! -
#4306 Elsosorban inkabb kontroler tipus es autokezeles problema lehet;)
Nem sokat teszteltem eddig, egyszer mentem egy ~30 koros versenyt, lagy gumival, vegig toltam neki rendesen (all help off, expert mod, kormany stb.), semmit nem ereztem, hogy valtozna a gumi, a vege fele meg jobb korok voltak:DD
Azert masis programban, bar az mas tipusu (:P), egy hosszabb allo elsokerekes elfekezes utan, azert el kezd recegni, rangatni a kormeny az ember kezeben:) Ahogy kozvetiteni szoktak, van egy kis vibracio az auto elejen;D -
Laci82 #4305 Köszi. -
#4304 hamilton.hu -
#4303 Szia.
27.00 GBP = 8,791.90 HUF
United Kingdom Pounds Hungary Forint -
spiczi91 #4302 Ha rossz ütemben szaladsz le a pályáról, hajlamos a defektre. Az egyik nagy bug a sok közül, bár nekem a kedvenc a bahreini rázókő. A benne lévő vízelvezető csatorna itt vízelvezető árok, ami megfogja majd keresztbeállítja a gépet. A 48. körben sikerült belefutnom Bahreinben, a megforgás miatt Petrov nekemjött és letört a szárnyam. Ezek után az uccsó körben megleőztem két a megforgás miatt megelőző embert, és futottam egy leggyorsabb kört a versenyben...
Addig 1.58.3 volt a leggyorsabb utolsó körben a két előzéssel jöttem 58.0át. Simán 56os kör lett volna. Szárny nélkül... -
#4301 Nekem is ilyen. Sőt a pedálokra is így reagál. -
Laci82 #4300 Sziasztok.
27 font az most hány forint?:) -
spiczi91 #4299 Gyenge vagy, jöttem 1.57.4et, 4. lettem qualin :D -
Scamel #4298 Közben megnéztem, külföldi fórumokon is panaszkodnak a túl gyakori defektre. Vagy jön majd javítás ha ez hiba, vagy meg kell tanulni rendesen vezetni :) -
#4297 Nekem meg még soha nem történt semmi a kocsival és a gép is jól bírja pedig nem ártana néhány motor elfüstölés vagy valami. -
#4296 Én a gyakorláson kitudtam pörögni :D
Ellenkormányzásnál meg elmegy egyenesen. Nem értem miért csinálja :D -
#4295 Egyébként nagyon furcsa a váltás. Amikor megnyomom a váltást akkor utána fél mp-ig gondolkodik a játék, hogy most váltson-e vagy nem :D
Csak nekem ilyen? -
Laci82 #4294 Huhuhuuu éeletem első GP-je ,Bahrain 4.hely egy Williams-el
Szerintem arra a mire szánták,hogy az ember kikapcsoljon kicsit és versenyezhessen,tökéletesen megfelel a játék.
Az én kezem leizzadt a gamepadon mire lenyomta a 10 kört -
Scamel #4293 Srácok, Lotussal nekiálltam a 7 szezonos karriernek, már a 3. 100%os versenyt nyomtam le. :)
Viszont! Minden egyes futamon kaptam legalább egy(!) defektet... Valami vagy nagyon el van cseszve, vagy én vagyok ennyire béna. Pedig nem szoktam kiforogni/palánkozni, a pályát is csak elvétve hagyom el, leginkább baleset elkerülés végett... Van valakinek ilyen tapasztalata már a gumikkal?
Amúgy minden help offon van, stb. Próbáltam úgy is, hogy a gumifizikát kikapcsoltam, de akkor is előjön, még edzésen is. -
#4292 Én rFel jáccok, de ott nem szeretem F1-et. Néha beugrok pár bajnokság versenyeire ha olyan kedvem van :D -
#4291 Én az időket nem jegyeztem meg, de annyit tudok hogy az elsőhöz képest mindig 4 mp-el vagyok lemaradva :) mondjuk reális is :) -
#4290 Na látod én meg billel nyomom és nálam az autós játékokal való játszadozás annyit jelent ,hogy évente az aktuális NFS-t végigviszem (Pro Street, Carbon kimaradt mert nem tetszettek) úgyhogy szerintem nem meglepő. -
twi452 #4289 na hát én sem vagyok..xD
gamepad-del virginnel ellenfelek prof szinten és bahreinben a legjobb időm vele 2:01 volt eddig
az élmezőny tapossa az 1:58-1:59et q3-ban úgyhogy én nem érzem, hogy túl könnyű lenne nekem én jól elszórakozok a középmezőnyben vagy kicsit hátrébb a srácokkal és próbálok senkit sem összezúzni :)
mondjuk van 1-2 kigyorsítás ahol érdekesen tudnak menni a gépi ellenfelek ennek tükörképe pár féktáv amit meg olyan hosszúra vesznek, hogy szinte már rosszul érzem magam, hogy ilyen simán be lehet menni melléjük :) -
#4288 csak meg kell szokni hogy 2 scriptelt kanyar kiveve nyelen lehet menni:) -
MarcelloLippi #4287 Sziasztok. :)
Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlőre alap setuppal 1:21.885. :) Valaki ment már ezen a pályán?:) -
#4286 Kormánnyal.
Minden OFF.
Spiczi: Én 2:00 végét mentem lágyon :) -
#4285 Nagyszerű, de szerintem te kicsit több autós játékkal játszottál mint én meg mivel játszod az sem mindegy azért? -
#4284 Én Experten a Hispaniaval 10 körös versenyen(csak kipróbáltam hogy milyen a verseny) 10. lettem :D -
spiczi91 #4283 Hispaniaval mennyit döngetsz ott? :) -
#4282 Nem vagyok én F1 pilóta, hogy másfél órán keresztül körözgessek. Szórakozni akar a nép nem unalomba fulladni. -
twi452 #4281 de akkor van igazán ha első helyről mész ki és követ mindenki más is :D akkor szépen lehet várni a vonat végére :D
de azzal próbálják nyugtatni az embereket, hogy hosszú versenyt kell menni és úgy jobban eltolódnak a kiállások így nincs akkora esély, hogy valakit meg kell várni mögüled XD
de bizakodjunk, hogy hamarosan lesz patch :D -
simon7108 #4280 ezt én is mondhatnám neked,hogy nyugodj már le mert ha le vagy szarva le vagy szarva... -
#4279 Karriert nyomok ott ki kell.
Merlin hát én nem vagyok olyan überjó játékos a Lotussal a 10 hely környékén ténfergek. Most voltam 10. helyen de hát a srácok a boxban elintézték, hogy ne örüljek sokáig ment is neki az ALT+F4 izomból. -
#4278 Hádde béndzsa és összetöri magát:)) -
Zoliwrc #4277 Én csipázom a pályacsúcs döntögetéseket
Ezt most mentem Bahrein-ben, 1:53.911
Minden segítség kikapcsolva, practie, manuális váltó, kormány
Bahrein -
#4276 Első helyről kell kimenni box-ba és nincs probléma:) -
#4275 Haromkoros versenyeken nem kell pit-elni;DDD -
#4274 Minden szamitogepes jatekkal, szimulatorral, programmal gyorsabban lehet menni, mint az igazival;) Meg ha tokeletes lenne, akkor is;) Csak az aranyok valtoznak. -
#4273 Hát ok, de a tesztelőknek nem tűnt fel ,hogy ez így ultra gáz?