| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Ez nem erről szól. Ez a játék semmivel sem butább mint a társai az elmúlt 10 évben, csak ez alatt van olyan fizika, olyan érzet ami nem megnevettető, ebben nagyon jó a Codie, ezért népszerű a Grid és a Dirt is és ezért voltak jó a Toce Race Driver ( ami ma már ugyan olyan megnevettető, mint az hogy valaki benyögte "GP2nek jobb volt a fizikája", vagy hogy az NFS Porsche fizikája űber volt, vagy hogy a Colin 1 volt a legjobb rally, mert jó volt a fizik ). Igen jó volt akkoriban, ma már mind megnevettető, hút buta, irreális, semmi köze a valósághoz. Nagyon el lettek kényeztetve a gémerek, túl jó alapokat kaptak, amit már meg sem néznek, csak nyomják a fikát, hogy szar.
Több órán át gyakás már az űridők kergetése, az irreális setupok és vezetési határok ( mivel játék, max game over van ) feszegetése. Ligákban nem látom mi az a nagy realitás, mert egyeseknek telik űber időre, de azt úgy éri el ahogy... úgy váltogat pl rfactorban az F1el ami lehetelen lenne, úgy állítja be ami irreális stb stb... lehetne sorolni, de ez már nem a játék élvezete hanem a versengés, ami egy teljesen más dolog ( ami lehet élvezetes, hisz ezért mennek a ligák, ezért vannak ). Nekem ezt sikerül az évek alatt megunni, főleg hogy minden évben egyre lassabb lettem, mások a semmiből előtüntek és 1- 1.5 mpvel jobban mennek mindenhol mint én, mert úgy vezetnek ahogy én nem tudok és nem is akarok ( irreálisan ) és 400 köröket gyaknak ( én is tehetném, de nekem ez már nem élvezet ) és megtalálják a setupokban ( fizikában ) a kiskapukat. Akinek ez kell annak ott van 1,2,3,4,5,6 féle szim, korrekt közösségekkel és mindent kielégítő online struktával.