| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
WhiteShark #4049 Én azért annyit még megkérdeznék, hogy ugyan már ki dönti el, hogy egy adott játék szimulátor, avagy nem??? Kinek van összehasonlítási alapja??? Ki ült már ezek közül az emberek közül F1-es autóban? Vagy akár csak egy raliatóban? Vagy csak szimplán egy erősebb utcaiban? (És most nem a 60 lovas F Astrára gondolok!) Azért mert a különböző fórumokon mennek a városi legendák arról, melyik pilóta mivel játszik? Melyik F1 pilóta mondta el eddig a nagy nyilvánosság előtt, hogy igen, XY játék szimulátor, mert én azzal játszom, és ugyanolyan, mint amikor beülök az igazi F1-es autóba. Én egy ilyen játékról tudok, ez pedig a GTR. Amikor megjelent az első része, elvitték a fejlesztők Spa-ba és az igazi versenyzők kipróbálhatták. Mindegyik egyöntetűen azt állította, hogy nagyon élethű. Nem olyan, mint a valóság, de jól megközelíti! Na de a többi játékkal mi van? Ha valaki komolyan elhiszi, hogy a Józsi otthon a laptopon egymaga tud hegeszteni egy ultrarealisztikus modot mindenféle gyári támogatás nélkül, pusztán az F1 futamok látványára alapozva, az hülye! Magyarán senki nem tudja milyen vezetni egy igazi F1-es autót, de mindenkinek jár a pofája!!!
Ugye itt van pl. Michelisz esete. Ő igen-igen nagy bajnok volt a RACE-ben, ami ugye egy szimulátor. Ergo olyan mint a valóság. Ez a Norbi gyerek ugye nagyon kente-vágta ezt a játékot, és ha a szimesek analógiájával élünk, akkor azt kellene mondanunk, hogy ezek után agyonver mindenkit a való életben is. Ezzel szemben a valódi autóversenyzésben azért nem brillírozik annyira, mint a játékban! Ezzel nem Őt akarom bántani, csak tudomásul kell venni, hogy bármennyire is szimulátor valami, azért más a játék és más a valóság!!!