21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#4069 Jah odamehetnel,csak ott a ravilagitas arra, hogy az a jatek maga silany fertermek nem allna meg a valosagot, ellenben amit itt allitanak abban teljesen igazuk van, de mivel neked sertik az egodat, hogy az altalad ubercsaszar jateknak kikialtott jatek minosege nem eri el a kozepest, masok szerint egybol sertesnek veszed es admin utan kiabalnal. -
Pitti #4068 Látod ennek a játéknak pont ez a legnagyobb hibája, és veszélye.
Megcsúszáskor fékre lépsz és befordítja az autót menetirányba, ez gyakorlatilag a legnagyobb ellentmondása a fizikának, valamint ha ezt megtanulod és reflexként rögződik benned. Akkor a saját autódban a való életben is ezt fogod tenni ha megcsúszol. Garantált a mentőautó. -
#4067 Jacek, úgy érzem ez nem a te autós játékod. Már leírtad a játékról a véleményed, ha ezen kívül nem tudsz más értelmeset hozzátenni, akkor fáradj át máshova. Köszönöm. -
#4066 Ott van moderátor...úgy látom itt nincs vagy lusta :).
És igen a játék hibáira fel kell hívni a figyelmet, mindennel megtettük eddig. És milyen hálátlanság, az meg nem köcsögség hogy képesek 10.000Ft elkérni olyanért ami egy fos még játéknak is... megint csak mondom én pl: Angliából rendelem a cuccokat egy ideje mert onnan még olcsóbb légi szállítással mint ebbe a tetves országban :).
Mindent mielőtt megveszek kipróbálom hogy megéri e, hát csak úgy 10.000 Ft nincs mindenre...milyen jó lenne...De rengeteg játékom van meg amivel évekig toltam!!! Kivéve a BC2 mert ott meg rengeteg a csíter de azt boltba vettem meg 10.000 mondjuk, de ez lényegtelen.
Setup...nem is tudsz annyi mindent setupolni. Def. setupokból csinálom én is. első hátsó szárnyat egyel fel vagy a hátsót kettővel és simán meg van oldva, egy kis fék állítás ne hardon legyen hanem médium és hátrébb legyen. És kész szinte ennyiből áll, még néha egy kis balance állítás de ez 10 mp csak letesztelni hogy tényleg jó e az más kérdés.
Nem bújkálok én nick mögé asszem le van írva a profilomba szinte minden... mondom bakker hogy jöjjenek fel hozzám mutassák meg hogy mennek... kurva kíváncsi vagyok. Az hogy meg más milyen azt leszarom, csak röhögök rajta vagy sajnálom vagy egyetértek vele.
És még mindig nem beszéltem szimesekről még mindig csak arról hogy milyen játéknak, de te még mindig jössz hogy a nem jött be a szimesek elvárásainak. Részben igazunk is lehet hiszen ígérték hogy archade mód mellé lesz szim mód, de lényegtelen senki se gondolta igazán komolyan ha igen akkor így járt...játék részében is sok jó dolog van de rengeteg hiba mellette ami idegesítő... -
#4065 Én azt gondolom, nem a kritikai megnyailvánulásokkal van a probléma, hanem azzal, amikor a szimesek szándékosan próbálják a hibákra felhívni a figyelmét annak, aki egyszerűen csak szereti ezt a játékot és örömmel beszél róla. Jó példa volt rá, amikor valaki írta, hogy milyen hangulatos a játékélmény, mire a barom kérte, hogy figyelje meg, csak bizonyos kanyarokban pördül ki. Ez mire volt jó?
Vajon a cirkuszban is így viselkednek? Bejön a bűvész, és felállva üvöltöznek, hogy csaló? Mert ezt itt meg lehet csinálni. Névtelenül, egy nick mögé bújva oltani egész nap a fórumot a tahó, magyar hálátlansággal, ami csak azt nem veszi figyelembe, mennyit perkált a Codemasters azért, hogy VISSZAHOZZA a F1-et PC-re. Tudjátok mit? Lehet, hogy ti bánjátok, hogy így hozta vissza, de az is benne volt a pakliban, hogy nem teszi meg és 2018-ig csak lessük, miféle játékok jelennek meg a fórumon.
Az megint más kérdés, hogy 20-60 percet pepecselni egy autó beállításával csak nagyon-nagyon kevesen képesek, a legtöbben nem piszkálnak bele, vagy letöltenek az internetről valami profi versenybeállítást. De még ha a szimesek elvárásai nem is jöttek be, azért tényleg nem kell ezzel az egész fórumot szétverni, mert én is átmehetnék az rFactorba és egész nap olthatnám, hogy azzal mi a gáz. -
#4064 -
#4063 Santa Ride-nak nagyon jo fizikaja van. -
#4059 en vagyok az embered!! akkor en eldonhetem!! en ultem 20 fele rally autoban abbol vezettem is egyparat, utcai autobol meg ne is szamoljuk:) -
#4058 Hat ha neked az bukas hogy WTCC-ben megy az iroasztal mogul:D:D:D akkor tenyleg igazad van, es mi vagyunk a rosszindulatu emberek ez mar tenyleg vicc:) -
#4056 Hát taposs már a fékbe ne a gázba bazdmeg :D hát ezt karattyolom, tegnap is mondtam ha elkezd elúszni ne a tetves gázba lépj hanem a fékbe és vissza rántja egyenesbe próbáld már ki :D....kééész.... :D. Hát látszik hogy szinte te akarod hogy megforogj :D. Elcseszett ív + rázó + talp gáz, és te nem érzed mikor elindul vagy ha érzed padlót nyomsz nem féket.
Mondom még egyszer vagy csináljak én is videót? Elindul a segge taposs a fékbe ellen kormány és vissza rántja egyenesbe és alig vesztesz. Ja azt nem is mondtam hogy random dobál ha nem követsz el hibát. Ausztrál nagydíjon is ez volt HRTvel. -
simon7108 #4055 teljes mértékben egyetértek veled.
ennél jobban még én sem tudtam volna megfogalmazni. -
bgreg #4054 srác menj rfactorozni nézd az ókor maradványát,meg hát az egy vérbeli szim.puszi -
WhiteShark #4053 Tehát ha valaki elmondja a véleményét, ami nem egyezik a tiéddel, akkor az már okoskodás? Értem. Igazad van. Én kérek elnézést! -
WhiteShark #4049 Én azért annyit még megkérdeznék, hogy ugyan már ki dönti el, hogy egy adott játék szimulátor, avagy nem??? Kinek van összehasonlítási alapja??? Ki ült már ezek közül az emberek közül F1-es autóban? Vagy akár csak egy raliatóban? Vagy csak szimplán egy erősebb utcaiban? (És most nem a 60 lovas F Astrára gondolok!) Azért mert a különböző fórumokon mennek a városi legendák arról, melyik pilóta mivel játszik? Melyik F1 pilóta mondta el eddig a nagy nyilvánosság előtt, hogy igen, XY játék szimulátor, mert én azzal játszom, és ugyanolyan, mint amikor beülök az igazi F1-es autóba. Én egy ilyen játékról tudok, ez pedig a GTR. Amikor megjelent az első része, elvitték a fejlesztők Spa-ba és az igazi versenyzők kipróbálhatták. Mindegyik egyöntetűen azt állította, hogy nagyon élethű. Nem olyan, mint a valóság, de jól megközelíti! Na de a többi játékkal mi van? Ha valaki komolyan elhiszi, hogy a Józsi otthon a laptopon egymaga tud hegeszteni egy ultrarealisztikus modot mindenféle gyári támogatás nélkül, pusztán az F1 futamok látványára alapozva, az hülye! Magyarán senki nem tudja milyen vezetni egy igazi F1-es autót, de mindenkinek jár a pofája!!!
Ugye itt van pl. Michelisz esete. Ő igen-igen nagy bajnok volt a RACE-ben, ami ugye egy szimulátor. Ergo olyan mint a valóság. Ez a Norbi gyerek ugye nagyon kente-vágta ezt a játékot, és ha a szimesek analógiájával élünk, akkor azt kellene mondanunk, hogy ezek után agyonver mindenkit a való életben is. Ezzel szemben a valódi autóversenyzésben azért nem brillírozik annyira, mint a játékban! Ezzel nem Őt akarom bántani, csak tudomásul kell venni, hogy bármennyire is szimulátor valami, azért más a játék és más a valóság!!! -
#4048 fejbe kéne verni már ezt a szimulátoros társaságot
nincs game ami ezeknek megfelelne, csak járnak trollkodni mindenhova
a legnevetségesebb hogy ezt minden nfs topicban is eljátsszák évről évre. -
Gabor_(HSF) #4047 Megnézném,azt az 1.49-et,azon a pályán -
#4046 Feladatot teljesít. Ez így lett kitalálva, annyira, de annyira látszik. Nem kaptak már évek óta olyan "szimulátort", amitől ne hányná el magát bárki, ami ne lenne elképesztően unalmas, lapos, eseménytelen, lélektelen, hangulat nélküli töményfos szar és most sem kaptak. Ők. Le vannak szarva. Piacképtelen szűk-fos réteg, akik a kedvenc szimulátoraikat is lewarezolják és warezligákba tömörülve fizetik a warezvezérnek a tagsági díjakat, mint egy fizetős FTP-szerver esetében. :D
Szóval már megint nem kaptak szimulátort - tényleg nem egyébként, az F1 2010 nem szimulátor, de nem is készült annak, így én nem vagyok csalódott, sőt! - és ez ezt a reakciót váltotta ki belőlük. Jól láthatóan van x számú ember, akik különböző fórumokra, chatekre naponta ötvenszer beírják a fikázó, lehúzós, oltogatós szövegüket, mert most ez a dolguk. Ez a mentalitásuk. Ennyit tudnak.
Kipróbálták a játékot - ellopták előtte persze -, nem tetszik nekik, mert elsőre is végig lehet menni a pályán az autóval, akkor meg természetesen deszarmár, mert egy játék CSAK olyan lehet, ahogy ők azt a szűk látókörükkel elképzelik, aztán jönnek a fórumokra, chatekre és szétbombázzák az egészet. Nem csak egyszer, max kétszer írják le a véleményüket, nem. Szétbombázzák az egész témát mindenhol - nálunk mondjuk esélyük nincs az ilyen retardáltaknak :D - és egyszerűen nem hagyják jól érezni, élni magukat azokat, akiknek urambocsá, tetszik a játék. (Égessük meg őket!!!!)
Igazi intelligens, kulturált, hovatovább sportszerű viselkedés ez a magyar szimulátoros scene magjától. Egy bevallottan NEM SZIMULÁTOROS játéktól elvárták, hogy az márpedig AZÉRT IS legyen szimulátor, hogy jókedvvel lophassák el, ahogy többségében kedvenc szimulátoros játékukat is TERMÉSZETESEN ellopják. Aztán kulturáltan, intelligensen, sportszerűséget folytatva napokon keresztül naponta többször leírják negatív véleményüket, hozzá kapcsolják mondandójukat minden egyéb hozzászóláshoz, amihez csak lehet, minden órában és minden értelemben rossz színben tüntetik fel az F1 2010-et, mintha ez lenne most a fő feladatuk, elhivatott céljuk, az életben feltétlenül fontos és kihagyhatatlan lehetőségük az érvényesülésre.
Mert ilyen egy intelligens, kulturált, sportszerű, jóindulatú, messze nem szűk látókörű magyar szimulátoros. Egy nem szimulátor fejlesztés tárgyától szimulációt vár el, ha pedig a végeredmény nem tetszik neki, rájön, hogy ez nem az ő világa, akkor mintegy bosszúból lehetetlenné teszi azok beszélgetését a játékról, akiknek esetleg tetszik. Ilyen a normális viselkedés.
Ebben a társalgóban most voltam itt utoljára, mert ami itt a játék körül megy a szimulátorosok részéről, az véres-fekáliás legalja. -
WhiteShark #4045 Látom, még mindig csak a flame megy! Komolyan mondom, ez már hihetetlen!
Azonban nekem lenne egy javaslatom arra, hogyan lehetne véget vetni ennek.
Ha azt akarjátok, hogy a "szimmesterek" végre hazamenjenek, akkor mindenki kopizza be az alábbi sorokat és küldje el hozzászólásban:
{Igen, teljesen igazatok van! Ez egy nagy rakás szar! Voltaképpen nem más, mint a Train Simulator nevű játék kiegészítése, aminek az a különlegessége, hogy F1 autó formájú vagonokkal lehet veretni a síneken.
Mindezeken túlmenően egy sivár, ötlettelen, ronda árkád játék, aminél még a Carmageddon-nak is jobb a fizikája! Bárki aki megveszi, szégyellje magát erősen! (Aki letölti, az is.)}
Na, ennyi lenne. Szerintem, ha ezt mindenki beírja egyesével, akkor a szimes brigád tagjai végre igazolva látják a véleményüket és eltakarodnak végre a saját kis rF, LFS, nKP és egyéb topikjaikba.
A többiek pedig végre beszélhetnek magáról a játékról. -
simon7108 #4044 úgy,hogy nem a PC verziot pontozták?
mind a fejlesztők mind az ujságok szarnak rá a PC verziora....
mellesleg te igen tudhatod,hogy kit fizettek le ugye?van rá bizonyítékod?nem hinném.mellesleg ha lefizetik a magazinokat azok álltalában ki szoktak derulni.
a másik meg,hogy nem értem miért várt itt akárki is vérbeli szimulátort?senki nem mondta,hogy szimulátor lesz.de nem is arcade.pont eltalálták az arany középutat és akinek nem tetszik az pedig nyugodtan eltakarodhat innen mert szerintem semmi kozod hozzá,hogy kinek milyen játék tetszik és mivel játszik. -
simon7108 #4043 nem porog ki az auto?nem tudom te mivel játszasz de én ha padlogázzal akarok kigyorsítani a kanyarból azonnal megpordulok....
tudod talán ki kellene kapcsolni a kiporgésgátlót. -
simon7108 #4042 LE VAN SZARVA A VÉLEMÉNYED!!!
ha nem tetszik el lehet takarodni a picsába.mindenki felfogta elsőre,hogy neked nem tetszik és szerintem nem érdekel senkit.... -
#4041 nekem van visszapillantó és még működik is, cserébe nagyon ronda benne amit látok. LFS ben jobb basszus :D -
Rodman6 #4040 Visszapillantó tükrök meg mé nem vannak belső nézetben? Istenem annyira szar ez a game. De jó hogy nem vettem meg. -
Rodman6 #4039 Grafikában, fizikában nálam még a Grid szintjét sem éri el. Pedig az már 2,5 - 3 éves játék. Nem tudom minek a motorjára írták ezt. Talán a TOCA race driver 2-ére. DX10 támogatás van egyáltalán? Mert a readme-ben csak DX9.0c-ről beszél még ajánlottban is. -
Rodman6 #4038 Ha már lusták voltak életet vinni a versenyekbe, az elejére tényleg berakhattak volna néhány képkockát az igazi F1-ből, éles helyzetekről, ütközésekről, ismert pilóták arckifejezéséről stb..... legalább 0.01% hangulatot vitt volna bele, de csak erre a felemelt kezű bukósisak legényre tellett animációból. dögunalom. Mostanában csak csalódok a játékokban kivétel nélkül. -
#4037 Mivel volt pár autista akik az előző videónál elkezdték pedzegetni hogy mekkora hülye vagyok hogy nem kapcsoltam be ezt azt és csalás a videjó, ezért tessék,vágatlanul a menüből indítva...
Minden segítség off,kerék üzemanyag törés szimura rakva....
Továbbra is CSUDÁLATOS...:D
(a töltési időért bocs de a FRAPS zabálta a gépet)
-
Rodman6 #4036 Nemcsoda hogy nem volt agyon hype-olva a játék, alig 3-4 screenshot jelent meg róla megjelenéséig valszeg inkább a griddel meg a dirttel foglalkozhatnak ez meg csak amolyan melléktermék volt. -
Rodman6 #4035 Akkoris egy kalap szar a játék. Legalább annyi fáradságot vettek volna a készítők hogy az elejére beraknak valami akcióvideót éles versenyekről, törésekről, borulásokról. Egyhangú szar és unalmas játék lett. Teljes élettelenség, színtelenség és összecsapottság sugárzik a játékról. -
#4034 Fuu! Most toltam le Malaysiát. A futam utolsó 10 körébbe megjött az eső. % körig még kb vezethető volt az autó, de mikor már a képernyőn elkezdett látszódni az esőcseppek igen csak meghosszabodtak a féktávok, meg óvatosan keleltt a gázzal bánni. Nagyon komoly volt. Nagyon tetsztett:D -
#4033 Hype
A COD MW2 szerinted hogy kapott mindenhonnan olyan értékeléseket amikor pc-n gyakorlatilag a COD részek egyik legnagyobb bukása,és legsilányabb része?:) -
#4032 Akkor azt mondjátok meg hogy a fenébe kaphatott minden nevesebb újságtól magas pontszámokat ha (állítólag) ilyen rossz? Majd kíváncsi leszek a gamespot mennyit ad rá. -
Rodman6 #4031 Elég összecsapott lett ez a gáma hogy mit ne mondjak. Unalmas, egyhangú, nincs benne élet. A pálya kihalt, nincsenek pályamunkások, televíziós helikopterek, teljesen ugyanaz mint az f1 challenge buherátor sorozat. -
HG #4030 Szia!
Szerintem az a baj, hogy a kormányod nincs rendesen kalibrálva.
Start menü beállítások,vezérlőpult,Játékvezérlők. Itt csináld végig a kalibrálást.
A játékon belül, nézd meg a Contols beállításainál, hogy kell- e kalibrálni, és elvileg jó lesz.
Most valószínűleg úgy érzékeli amikor nem nyomsz semmit, hogy félig be van nyomva a fék. Amikor gázt adsz, fél gázig csak engedi fel a fékpedált, padlógáznál meg félgázt érzékel. Tehát nincs meg a 0 pont. -
#4029 Nálam van egy újszerű Momo, link képekhez az aláírásban. -
#4028 iRacing nem játék hanem szimulátor :-) míg a F1 2010 nem szimulátor de egy remek játék ;-) -
#4027 "akinek ez meg így jó az magára vessen, soha ne tudjon jobb autós játékot élvezni"
Ha neked ez okoz öömöt, flémelj csak. Rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. -
hubispace #4026 hali!!
Van egy kormányom de egyszerűen nem tudok vele versenyezni olyan mintha csak fél gázon menne és ha megállok hiába rakom egyesbe csak egy helybe fűstől. van valakinek valami ötlete miért csinálja ezt??? nagyon megköszönném a választ -
twi452 #4025 Valaki elmeséli nekem hogy működik ez a fejlesztgetés dolog?
Olyat olvastam, hogy szabadedzésen a mérnököd kitűz neked valamilyen célt amit el kell érned és akkor kaphatsz fejlesztést a kocsihoz de ilyet én még nem láttam..:)
7 szezonos karrier, bahrein-ben és melbourne-ben is az első két szabadedzésen kb 10-15 kört végigmentem ismerkedés gyanánt de sehol nem láttam, hogy mondott volna valamit, hogy mit kellene tennem :D a 3. szabadedzést ugrottam miután ott sem találtam semmit :) -
#4024 Hát a Grid az szégyen volt, kézifékkel lehetett zúzni a viperrel a 90 fokos kanyart, de ettől függetlenül elszórakoztattam magam a drift részével elég sokáig:D Egynek jó volt. Ez is jó egynek, csak annak nem tetszik aki többet várt fizika terén... Codiesról beszélünk, nagy cég, de széles réteget céloznak meg minden játékukkal (Grid, Dirt 1-2). Joyyal nem olyan nehéz eldobni egyébként, de aki kurvára állítja, hogy ez sínautó és hogy képtelenség eldobni, azzal szívesen megyek egyet GT5-be, akkor kiderül, hogy nem azért dobom el ebbe minden offon mert nyomorék vagyok, hanem mert szar (illetve furcsa). Kormánnyal még nem próbáltam, lehet azzal szuper easy, mert lehet érezni a csúszást, joyyal nem. Aki meg billel tolja, az meg magára vessen. -
#4023 mert? ez talicskatologato verseny?