| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Kiporges ugyben megegyszer:
Csak a lassu kanyarok utani kigyorsitasnal dobja el a segget ha el van forditva a kormany. Ha egyenes, akkor meg a razokovon is tapad. Nezzetek meg egy olyan helyen, ahol nem szokas lassan menni (hosszu egyenesek, tempos kanyarok). Ott full szim beallitassal is betapad mindenen, egyedul a soder fogja meg.
Kb. 3-4 helyen kell figyelni Bahrein-ben, hogy ne lepjunk koran a gazra. A tobbi reszen tok mas az uttartasa az autonak, jo lenne tudni miert. Dirt2-ben ugyanez volt. Volt kanyar amit irrealis tempoval be lehetett venni meg olyan is ahol ugy csuszott mintha jegpalya lenne.
Amugy messze nem vagyok szimes, csak ez nekem is egybol feltunt. Nem csipem az ilyet mert osztonosen megjegyzi az ember, hogy hol kell vigyazni es hol lehet izombol tolni mert ott hulye az AI. Nekem ettol kicsit ilyen csalas erzesem van. Maga a jatek ettol meg szorakoztato, es par hetig biztos lekot, legalabb megtanulom a palyakat:D