21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#3860 ESC, Assist, kikapcsolod a segítségeket és nem lesz sín. -
#3859 Csak hogy szemléltessem : click! -
priluki #3858 csö.. tudja valaki miért nem tudom állitani a kormányt? adveced wheel sttings kivan szürkülve_:S logi ff gp-m van -
#3857 Ez meg a másik. 10 évesen még észre se vettem a segitségeket amikor SEGA-n toltam f1et. még örültem is a fejemnek hogy milyen jol tolom. De azért ez igy elég gagyi. -
#3856 Telepíti csak nem mutatja. A vége felé hirtelen fel fog ugrani felére majd teljesre. (Ha megnézed a Program files/Codermasters/F1 2010 mappát akkor látod hogy pakolja bele a fájlokat. -
#3855 Ez egy nagy fos, 9. helyről megyek boxba előttem még ketten meg mögöttem kb 4-5en jönnek befele, és a normálisnak mondható 5mp helyett 14 mp állok a kibebaszott boxba mert a nyomorék szar mindenkit kienged előttem és 9. helyről visszajövök a 24-re. meg az időmérőt se tudják megcsinálni normálisan hogy 3 szakaszos legyen. legalább a beállításoknál lehetett volna állítani azt hogy mennyire legyen érzékeny, ne csak akkor ha bedugum a kurva force ex-et. -
#3854 hát... sínautószimulátor! Az egyenesben én irányítom az autót, de a kanyarokban érezhetően kiveszi a gép az irányítást a kezemből pedig minden segítség off-on van. Ezért sincs összhangban a játékban lévő kormány a kormány joystick-al. Már törlöm is. :( -
#3853 a telepítője lassu vagy csak nekem szar? -
#3852 kb GRID csak F1 autókkal:) -
#3851 GTA4 még nálam sem fut maxon, pedig minimum 2x erősebb a vas:) -
#3850 Sziasztok
Ma fogom kipróbálni a játékot kíváncsi vagyok milyen lesz.
OFF:Resetex: Azon a gépen hogy menne fullon a gta 4 hát nekem is csak high-medium beállításon ment aztán kicsit pörgősebb a gépem. -
mikiking #3849 Sziasztok,lehet ketten jatszsani egy gepen,egymas ellen ??? Gamepad + bill kombinacio,vagy akarmi ... -
#3848 De gonosz vagy. :P -
#3847 Maxon a GTA4, ezen a gépen? Felbontás mennyi volt, 320X240? -
#3846 Talán kerüld ki, ne csalj! :D -
#3845 Külön és együtt is 1,87Ghz. Csak egyszerre ketten dolgoznak egy feladaton megosztott erőforrással (threading). Emellett a Dual Core architektura 10-15%-al lassabb mint a Core2Duo. -
HG #3844 Nincs olyan a grafikai beállításoknál, hogy mennyi autó látszódhat egyszerre ?
Versenyen , Pl. rajtnál nagyon meggyűlhet a proci baja a sok autóval.
Csak próbából, vidd lejjebb a graf beállításokat, hátha. Meg mielőtt indítod a játékot kapcsolj ki mindent. MSN, letöltőprogi, stb....
Hátha segít.
Egyébként ha játszol rendszeresen, lehet h kellene erősebb proci, bár nekem sincs komoly, egy X2-es Amd 2600 -as.
-
egy12es #3843 Sziasztok.
Megpróbálok itt is választ kapni arra,h mivel állítom be azt ,hogy a kanyaroknál lévő kis gumibolyák ne úgy viselkedjenek mint egy betonoszlop,ugyanis ha nekik megyek,rongyá töröm magam,tegnap még nem voolt probléma,ki tudtam dönteni de most..ha valaki tudja,megköszönöm.üdv -
#3842 Bassza meg 11-ig melózom, de este felveszem videóra rohadjak meg. -
#3841 Mert más játékok is mint a GTA4 majdnem maxon futott -
#3840 Nem. -
#3839 de duo ami összesen akkor 3.74GHz
Nem? -
#3838 Ott sajna a proci lesz a kevés. -
#3837 3GB Memória
Intel Core 2 CPU 1.87GHz Processzor
Ati 4670HD 512 Mb videókártya
64-bites Win 7 -
ASR Godfather #3836 nem hiszem el, vedd fel videóra. -
RYO21 #3835 Nah rájött már valaki, hogy hogy lehet kiiktatni a fos efektet?
Am elég szar az irányítás, x360 gamepaddal tolom, de még azzal is szar. -
HG #3834 Szia!
Leírnád milyen gépen produkálja ezt? Akkor szokott lenni ha Proci vagy Ram kevés. -
HG #3833 SZiasztok!
Előfordult valakinek már, hogy mind a menüben, mind a versenyen pirosas foltok vannak a képen? Gondolom Videokártya driver lesz a ludas, vagy DirectX, majd frissítek, bár nem túl régiek.
Köszi! -
#3832 Ezt nem értem!
Amikor nem versenyzek akkor a játék produkálja a stabil 30fps-t
Versenyen meg van olyan hogy az fps csak 6-8.
Minimum beállításokon és maximum beállításokon is ez van.
Aki tud nekem segíteni ebben az legyen szíves szóljon.
A gépem mag van hozzá.
Nem azzal lesz a gond. -
#3831 nemtudom te hogy forogsz ki:D:D -
ASR Godfather #3830 nem működik mindenképpen a kitörésgátló. Ki mondta hogy lehetetlen megforogni??? Én versenyszerűen mentem ha kellett megfogtam (ami nem egy bonyolult feladat ezzel a játékkal) vagy ellenkormányoztam, de azt nem nagyon kellett. Ha ész nélkül gyorsítsz a kanyarokba persze hogy megpörögsz. -
#3829 Hogy te milyen hülye vagy... -
#3828 Ezeket nem hiszem el. De komolyan. A kibaszott boxos joyyal, amin ugye analóg a gázkar, folyamatosan sikerül megforognom. Ahogy nem figyelek a kimeneti íven a gázadásra, mer megy is az autó segge a picsába.
Annyit tudok elképzelni, hogy ha billentyűre van állítva az irányítás, akkor a kipörgésgátló mindenképp működik. -
Árnyvadász #3827 Szerintem az, hogy hanyadik vagy, meg az előtted lévő pár pilóta és a mögötted lévő pár mennyit ment, neked hozzájuk képest mennyi a lemaradásod ,az aktuális köridőd, szektor idő stb. azt a bal felső sarokban mutatja. Illetve a helyezésed a jobb felső, meg a megtett kör is ott van.
Kameranézet az úgy néz ki annyi van, de ha barangolsz a menükben, lesz egy olyan, hogy a HUD-on mi legyen látható. Nekem ott minden ON, lehet nálad esetleg ott ki van kapcsolva valami? Bár megmondom őszintén én hozzá se nyúltam ezekhez a beállításokhoz, alapból ez volt.
Aztán lehet ezekben a menükben lehet állítani a kamera távolságát is. Nézegesd át őket. -
#3826 kiegészőt,patch? Még meg se jelent. -
peter0 #3825
ERRE VÁLASZOLJON VALAKI LÉGYSZIVES:
Szóval, játszottam a játékkal fél órát kb! Hát nem tudom, remélem ez az állapot a kezdettől van csak...
elösszőr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitőkamera nincsen mint a TV-ben???
Következő kérdés: miért nincsen olyan eredményjelző mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??
A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!
Nem lesznek hozzá kiegészítők?? Patchek???? -
GPx8 #3824 Kipróbáltam Logitech Dual Action kontrollerrel a kormányom helyett. Az az igazság, hogy ezt így kell játszani. Így még némi kihívás is van benne, főleg, hogy én nem is tudok igazán a kontrollerrel bánni... -
ASR Godfather #3823 Nagyon idegesítő ez az egész játékmenet. Mikor belépek 10 percet kell azzal szarakodni hogy végignézzem a játék tanácsait meg interjúkat adjak. Inkább lenne egy menü ahol én kiválasztom mit is akarok. Nekem egyből hight grafikán kezdett így végig szakadt amíg végigcsináltam az első részt és csak utána lehetett a grafikát levinni. Az irányítás is nevetséges billentyűvel 0 segítséggel 2 szer pördültem csak meg. ABS kikapcsolva és nem blokkol meg a kerék, ASR is kikapcsolva mégse kapar el stb..stb...
De nembaj, hátha jönnek hozzá majd normális modok, amik kijavítsák a hibákat, de nem reménykedek.
8 ezer forint meg rablás érte.
Összességében tehát gagyi.
Ennyi ez az igazság.
-
peter0 #3822 Szóval, játszottam a játékkal fél órát kb! Hát nem tudom, remélem ez az állapot a kezdettől van csak...
elösszőr is. remélem csak én vagyok béna és tényleg nem ez a 4 kamraállás van a játékban!!! Valami messzi állás nincsen?? Olyan követitőkamera nincsen mint a TV-ben???
Következő kérdés: miért nincsen olyan eredményjelző mint a TV-ben??? Miért nem tudják olyanra megcsinálni a körítést mint amilyen igazából is van????? Miért nincs olyan, hogy amikor áthaladnak a célvonalon az autók úgy írja az állást és a hátrányt??? ILYENEK MIÉRT NINCSENEK BENNE??
A játék élménye jó, szép a grafika, de a körítés, menü olyan mintha 99-ben jelent volna meg a játék!!!!
Nem lesznek hozzá kiegészítők?? Patchek???? -
#3821 Szasz Peti!