| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Énis kipróbáltam. Billentyűvel. Azt hogy találták ki hogy az "Alt" billentyűt nem lehet beállítani váltónak, azt nemtudom. Világ életembe minden játékkal abban váltottam lefelé, a SPACE-el meg felfele. Autómata váltóval meg jáccon aki rászorul. A fizika a GTR-hez képest nagyon gagyi. De ami a legjobban idegesít (az "Alt" billentyű beállíthatatlansága mellett), az az, hogy billentyűzettel irányítani gyakorlatilag lehetetlen. Hiába kapcsolgattam ki-be minden hülye segítséget, a billentyűzet - vagy kormányzás - érzékenyéségét sehol sem lehet beállítani. Aki esetleg talált ilyesmit, igazán segíthetne. Így az autó össze-vissza rángat, nemlehet egy értelmes kanyart bevenni. A GTR-t is billentyűvel játszom, ott lehet érezni hogy csúszik az autó, nemtudja az ember a kocsira nehezedő erőhatások miatt eltekerni a kormányt, itt semmi ilyesmit nem éreztem. Nagyon vártam már, ezért nekem így nagy csalódás. Valaki elmondhatná hogy érdemes-e esetleg kormányt venni és azzal jobb-e, bár én világ életemben minden game-t billentyűzettel nyomtam. A kedvencem a GTR széria és a RichardBurnsRally. A GRID és DIRT számomra szintén elég élvezhetetlen, rángatós irányításű, egyáltalán nem érzem reálisnak az autók viselkedését azokban sem. Grafikai és egyéb problémáim nincsenek a játékkal, ha valahogy meg lehet oldalni hogy rendesen lehessen irányítani az autót, én szívesen játszanék vele, így azonban nemnagyon tudok vele mihez kezdeni sajnos...